Cinsel Yaşam Cinsellik esnasında sert ve küfür sever misiniz? Nisaonatt21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben bayılırım ya siz? Cinsellik esnasında sert ve küfür sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır ben sevmem ve istemem 1 0 Yorumla
bernaaozkann Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sertlik hoşuma gider küfür değilde nefes nefese kalması bağırması azdikça kolumu sıkıp canımı yakması 3 2 Yorumla zimbateli34 +1 yıl offf Yorumla KingNothing01 +1 yıl Çok iyi tam benliksin Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bayılıyorum sertlik ve küfürün olmasına, deli ediyor beni seks sırasında tatlı sert şaplaklar, saçlarını elime dolamam, offfffffffffff gözümün önüne geldi yine 0 0 Yorumla
Spiker2721 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sertliği çok severim ben ama öküzlük yapmadan küfürde hafif seviyedeyse tadından yenmez popo tokatlamak vazgeçilmezim desem yeri olur 🤦 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Seks yaparken haberleri açıyorum, orada daha sert küfürler var 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Ne tür küfürler var Yorumla Peynirciyim +1 yıl Zamınıza koyduk, canımız zam çektiHavalar soğuk, donsuz geceler olsun.. Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bende çok severim etmeyi hele bayanların söyledikleri offfff 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ona küfür demeyelim de, "dirty talk" diyelim. Severim. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seks dediğin özellikle sonlara doğru bu şekilde yapılmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin gibi bir partnerim vardı. Kadını mutlu edebilmek için internetten küfür aratmiştim😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayılırım. Yapınca kes laaaaaaan diye bağırır küfür ederim. Tokat atarım. 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eveeettt sertlik argo küfür her zaman olmalı bence. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok severim sertliği küfür yerine göre tabi 1 0 Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl küfür sevmem de sert davranmayı severim 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hem de nasıl offf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet grup seks ve küfür güzel olurdu 0 7 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende grup seks veya eş değişimi fantezisini yaşamak ister misin bu arada burcun nedir çok merak ettim? Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Akrep burcuyum evet isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yay burcuyum çok isterdim peki benimle evlenip sınırsız bir seks hayatı yaşamak ister misin delice zevk uğruna herşeyi yapalım ne dersin 🤗🥰🤩😋 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Özelden yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yazıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep burcu gercekten sınırsız bir kadın ölüyor bu harika bişey Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim ama ben edersem 1 3 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Güzel Yorumla Dante0208 +1 yıl Asalanmayi sever misin Yorumla Dante0208 +1 yıl Biraz daha zamanım olsaydı keşke Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet 2 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kizlar sert seviyor 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bende severim 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Bayılırım ;) 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sevilmez mi ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fazlasıyla 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Oooo güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevildiğim kadının tırnak izi sırtımda kalmayacaksa ne anlamı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır ben sevmem ve istemem
Sertlik hoşuma gider küfür değilde nefes nefese kalması bağırması azdikça kolumu sıkıp canımı yakması
offf
Çok iyi tam benliksin
Bayılıyorum sertlik ve küfürün olmasına, deli ediyor beni seks sırasında tatlı sert şaplaklar, saçlarını elime dolamam, offfffffffffff gözümün önüne geldi yine
Sertliği çok severim ben ama öküzlük yapmadan küfürde hafif seviyedeyse tadından yenmez popo tokatlamak vazgeçilmezim desem yeri olur 🤦
Seks yaparken haberleri açıyorum, orada daha sert küfürler var
Ne tür küfürler var
Zamınıza koyduk, canımız zam çekti
Havalar soğuk, donsuz geceler olsun..
Bende çok severim etmeyi hele bayanların söyledikleri offfff
Ona küfür demeyelim de, "dirty talk" diyelim. Severim.
Seks dediğin özellikle sonlara doğru bu şekilde yapılmalı
Senin gibi bir partnerim vardı. Kadını mutlu edebilmek için internetten küfür aratmiştim😁
Bayılırım. Yapınca kes laaaaaaan diye bağırır küfür ederim. Tokat atarım.
Eveeettt sertlik argo küfür her zaman olmalı bence.
Küfür sevmek ne demek ya 😏
Çok severim sertliği küfür yerine göre tabi
küfür sevmem de sert davranmayı severim
Hem de nasıl offf
Evet kan, ter içinde olucak.
Fazlasıyla hem de gelsene bana
Evet grup seks ve küfür güzel olurdu
Çok güzel
Sende grup seks veya eş değişimi fantezisini yaşamak ister misin bu arada burcun nedir çok merak ettim?
Akrep burcuyum evet isterdim
Bende yay burcuyum çok isterdim peki benimle evlenip sınırsız bir seks hayatı yaşamak ister misin delice zevk uğruna herşeyi yapalım ne dersin 🤗🥰🤩😋
Özelden yaz
Tamam yazıyorum
Akrep burcu gercekten sınırsız bir kadın ölüyor bu harika bişey
Bende bayılırım
Sert evet de kufure acik degilim
çok severim başka şeyler de var sevdiğim
Bayılırım acımasızım ben
Önce soft sonra hard güzeldir
Severim
Severim ama ben edersem
Güzel
Asalanmayi sever misin