Ben o yaş grubu insanlar ile cinsellik yaşamak için can atıyorum ama cinsleik karşılığında baba sevgisini isteyebilirim
Al ver işi gibi düşünün
Babam beni SSS demiyorum ben
Neden bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum ama
Babam yok o yüzden olabilir o sevgiyi sıcaklığı tatmak için babam yaşındaki adamlar hoşuma gidiyor
Onun bana gösterdiği sevgi yapma biliyorum ama olsun düşüncesi bile mutlu ediyor
Ben19 35-50 arası adamlar
Sapkınlık olarakedusunmeyin ama
Kendinden büyük erkeklerle cinsellik yaşamak istemen tamamen kişisel bir tercih ve bu konuda kendi arzularını keşfetmen doğal bir süreçtir Cinsellik bireysel ihtiyaçlar duygular ve beklentiler etrafında şekillenir ve yaş farkı gibi tercihler de bu dinamiklerin bir parçası olabilir Ancak bu tür bir isteği hayata geçirirken bazı önemli noktaları göz önünde bulundurmak hem duygusal hem de fiziksel sağlığın açısından faydalı olacaktır Aşağıda bu konuyu daha kapsamlı bir şekilde ele alıyorum
Öncelikle kendi arzularını anlamak ve bu tercihin altında yatan motivasyonları keşfetmek önemlidir Kendinden büyük erkeklere ilgi duyman olgunluk deneyime duyulan hayranlık duygusal derinlik arayışı veya başka kişisel nedenlerden kaynaklanabilir Bu nedenleri anlamak hem kendi hislerini daha iyi tanımana hem de ne istediğini netleştirmene yardımcı olabilir Örneğin bazı insanlar yaşça büyük partnerlerin daha fazla hayat deneyimi stabilitesi veya duygusal olgunluğu sunduğunu hissedebilir Bu tür bir çekim tamamen normaldir ve cinsellikte bireysel tercihler oldukça çeşitlidir.
Ya ablam 50 ne lütfen. Düşüncesi bile iğrenç gurban olduğum bak bu cidden normal değil. Lütfen psikoloğa git istersen tedavi gör bak kırmak değil amacım ama seni kullanırlar bak kimseye de cevap verme sıkıntı. Onlar senin baban değil ve asla da öyle olmayacak. Benim de babam bana sevgi göstermedi doğru ama yani olmadı napalım. O sevgiyi başka yerde arama lütfen. Aslında senin asıl istediğin cinsellik de değil şu an libidosal durumdan mı niye bunu sordun bilmiyorum ama aşk istiyorsun aslında. Ha ama böyle biriyle yaparsan kendinden bile iğrenebilirsin işte. Neyse sana tavsiyem amacım kırmak değil * lütfen kendine gel
Teşekkürler
Başından sonuna kadar haklısınz siz amacım aşk değil o yaşta adama aşık olmama o gözle bakmıyorum zaten sadece baba şefkati istiyorum o gözle bakıyorum ama bu doğru olduğu anlamına gelmez
Bak yani ne güzel dedin sende biliyorsun rica ederim. Onlar baban değil işte ve asla olmayacak. Bak diyorum bende babam bir kez de olsa başımı okşasın aferin oğlum falan desin isterdim de yapmadı. Ha ama bu sevgiyi ben başkasından bulamam ki dimi? Bu bir eksiklik midir tartışılır ama yapma yani kullanırlar seni sen çok saf düşünüyorsun
Evet teşekkürler haklısın yardım alamam gerek bu sitedekielriim hepsi cinselik için kullanmak istiyor o boşluğumdan faydalanmak
Aslında kendi sorunu kendin cevaplamışsın. Neden böyle düşündüğünü veya hissettiğini anlatmışsın. Teşhisini koymuşsun.
Böyle düşünmen veya hislerin olması sorun değil. Fakat insanlar her aklına geleni ya da isteğini yapmamalı.
İstediğini alamayacağını başına büyük sorunlar alabileceğini bilmesin.
Sonunda da çok pişman olabilirsin.
Zaman her şeyin ilacıdır derler. Birkaç seneye kafana göre seni anlayan birisini bulursan aradığın şeyi bulabilirsin. Hem de evlilik de olabilir. Çok daha iyisi de olabilir.
O şekilde gerçekten isteyenler var ve bende dahil oldum buna.6-7 yıldır böyle devam ediyor. Kadından çok çok fazla büyüğüm ama cinsel ilişkimiz ikimizde normal yaşıyoruz ve mutluyuz. Neden seviyorlar tam anlamadım ama benimde hoşuma gidiyor sonuçta.
Cevap
115Cevap
Senşn böyle kişileri daha çekici bulman askında onları daha erkeksi bulduğun için babanla arasında evet ilgi eksikliğin var ve numuneler olgun veya ileri yaşta birş ile yaşarsan ilgili olacaklarını düşünüyorsun ama öyle değil o yaştaki kişiler seni yalnızca seks aracı olarak kullanır.
Bunun yerine yaşına daha uygun duygusal bağlar besleyeceğin biri ile olman seni daha mutlu eder.
tamam bunu istemen anormal değil reşitsin sonuçta, senin tercihin fakat bari sırf çıtırsın diye seni kullanıp atacak potansiyelde birileriyle yapma. seni sahiplenecek, sevgisini hissettirecek bi adamla yaşa bunları. en azından daha bi mutlu olursun yaşı çok büyük olsa bile seni sahiplenişi gelecek kurmayı düşünmesi hoşuna gider.
baban vefat mı etti?
40 a yakınım, aynı şehirdeysek konuşabiliriz senle istersen. istediğini verebilirim sana sanırım
sesimi konuşmamı duymak istersen ses atabilirim burdan sana
Karşılığında ne istiyorsun peki
gençlerin enerjisi bana iyi geliyor. o bile yeter bana. her konudan sohbet muhabbet edebiliriz senle. kafalar uyuşursa da devamı gelebilir zamanla. zamanla emin olman halinde de ciddi düşünürüm senle, tamamen sana bağlı. sadece cinsellik olarak bakmıyorum ben. tanımak istiyorum genç birini. istanbuldayım bu arada.
Anladım a uzağız ben Ankara
evet aynı şehirde olmasak da mesafe bence aşılmaya engel değil.. aşırı da uzak mesafe değil zaten. gelinir gidilir yani. istersen konuşalım biraz senle. tanımış olursun az çok beni zamanla. ciddiye döner mi bunu zaman gösterir ve senin kararına bırakırım ciddi olup olmayacagını çünkü yaş farkı var saygı da duyarım kararına.. ben sahiplenici tarafımı göstermek isterdim şahsen senin yaşında birine. talibim yani buna. çünkü senin yaşında bu kadar yaş farkına sıcak bakan kız pek yok.
Olur gizilden cik
Heyy
Gizliden cikarmisinz
şu an ordaysan çıkayım zira geri gizlenicem sen yazdıktna sonra
tamam
çıktım gel
yazan sensin dimi doğrulamak amacıyla soruyorum
Evt
tamam
hesabını kapattın mı?
Sapkınlık olarak deyilde yani bu devirde her şey normal artık senin yaştakiler 50 yaşındaki erkekle beraber oluyor, bu senin kararın düşüncen saygı duyuyorum ve babanın olmayışı yüzünden de olabilir dediyin gibi.
Ama ne yaparsan yap yani 50 yaşındaki erkekle beraber olmak istiyorsan dikkat et herkese güvenme ve evli olmamasına dikkat et,
Keşke yurt dışında yaşamış olsaydın
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Baba yoksa normal böyle düşünmen ehline denk gelmen dileğiyle
Baba kaç yıldır yok
4-5
Çokta küçük değilmişsin aslında ama asıl sorun varken de o sevgiyi ilgiyi görmedin sanırım
Babasızlığın verdiği duygusal düşünce bu. Olgun kişiler şu devirde tek bel altına baktığı için olaya (böyle bir senaryoda tabi) ileirde çoook pişman olursun.
piskolojik bir durum , bilşnç altında olgun ve sana sahip olabilecek erkek yapısı , birde babaya duyulan sevgiden kaynaklı , zamanla geçer
Cevabı kendin vermişsin zaten, bir duyguyu hissetmek için bedenini ortaya koyuyorsun. bir nevi et torbası olmayı kabul etmişsin kafanda
Normal tabiki büyükler ilişkide tecrübeli acemi birinin elinde olmak istemiyorsun daha güvende hissediyorsun maalesef çok gençlerinden aklı bir karış havalarda olur onu gördüğünden öyle istiyor olabilirsin
Bu kötü bir şeydir. Daha çok psikolojik travmaya sebebiyet verir.
Küçük yaştaki insanlardan da aynı sevgiyi görebilirsin. Ben kendimden büyük kadınları bile çocuk gibi hissettiriyorum.
Ben de kendinden küçük kızlarla yaşıyorum çok güzel oluyor
Yanlış yapıyorsun aile şefkati için bunu yapıyorsun ve mantıklı değil
Psikolojik bir tercih yapacak bir şey yok böyle bir şey istiyorsanız öyle yapın
babasız büyüyenlerin hepsi değil ama çoğu senin gibi düşünüp yanlış kararlar alıyor
Doğru bir ilişki modeli değil ileride bu düşüncen hep devam edecekse yine sıkıntı ciddi ilişki değil sadece seks üzerine kurulu ilişkiden çok bir şey çıkmaz mutsuz olursun
Hayal dünyan senin ellerinde istediğini hayal et ve mastürbasyon yap ama reel konusunda tabi dikkatli oluyoruz. Tecrübe iyidir diyerek balıklama dalmayalım. Önce hayal gücü önce sihirli parmaklar.
Şefkatli duygusal ağırlıklı bir ilişki istiyorsan, tam benim aradığım kafadasın. Eğer İzmir veya çevresindeysen mesaj at konuşalım.
İşin içine cinsellik katmadan bu tarz sevgi dolu bir ilişki arıyorsan yaz bana, kötü bir niyetim yok istersen arkadaş oluruz.
Git ne tamam ye bu sorular niye yayınlanıyor su kız ahiret yolcusu adamlarla seks yapacak diye biz bilmek zorundayız sanki
Evet genelde baba sevgisi eksikliği olan kadınlarda bu eğilim var ama tecrübe ve sahiplenilme isteğide etken
saçma değil ama dikkatli ol, içgüdüsel yaklaşım aslında , keyfinide çıkarabilirsin uzakda durabilirsin , ama olgun erketen sonra akranların sana çocuk gibi gelecek
Bunu bi yerde okumuştum sen kendin cevabını vermişsin zaten
Seni gerçekten sevecek yaşıan uygun birisi olsa daha mutlu olursun ama emin ol
duygusal bir eksiklik hissediyorsan tabi ki her türlü bu eksiğini kapatmak isteyeceksin bu notmal. sadece içinde sevgi olan bi, şiler yaşa.. ben öyle yapıyorum mesela.
Saçma değil, normal bir şey. Bendne küçüklerle yaşamakta ayrı bir haz zevk
Sevgiden yoksun büyüdüğü için ilgi ve sevgiyi onlarda arıyorsun normal bir durum yani
O yaşta biri seni sevmez bana inan, sadece cinsellik için kullanır seni maalesef, bu düşünceye kapılma derim
Baba sevgisi isterken tam olarak ne istiyorsun
İlgi ve şevkat
Tamam ama bunun karşılığında cinsellik yaşamana gerek yok ki
Hangi şehirdesin
Ama benden bir şey isteyecekler karşılığında
Reel istemiyorum zaten sanal olsa yeter
Anladım, yinede dikkat et insanlara güven olmuyor bunu unutma, sanaldan nasıl ilgi ve şevkat bulacaksın
Kelimeler kafi benim için
30 yaşındayım eğer istersen sohbet edelim
Olute
Sesli konuşur musun
Hayır
Kız olmana nasıl emin olucam sitede pembeli erkek çok var
Sen bilirsin şimdi uyuyacağım iyi geceler
Uykun acil mi var prenses
Neyse iyi geceler
Günaydın
Günaydın canım nasılsın, hangi şehirdesin
Boş ver şehiri
Tamam iyi günler
Heyy
Efendim
Hey ne ya
Konuşmak istemiyorum
Tamam
Pardon konuş Mak istiyor um sizinle
Konuşmak istemiyorum hayatımda biri var yeni oldu rahatsız etme lütfen
@soran o da senin tercihin kimse yadırgayamaz saygi duymak gerekir
Aslında genç kızların tamamı olgun erkek istiyor bi zaman sonra bende senin gibi genç bakirelere bayılıyorum. Onlarla olmak istiyorum.
Yaptın mı hiç
No
Ne istiyorsun sonrasında tam olarak şefkat mi?
Evet
O basit en kolayı canım
tamam o zaman
İstersen ayarlarız bir şeyler
Olur gizilden cik
Gel
Babanın yokluğundan daha çok üzülürsün bu ilişkilerde yavrucum
Geneliniz olgun tercih edip ekonomi anlamin da iyiler
Gerçek bi abi arkadaş olurum. Cinsellik istemem dost ol yeter kabul edersen
Soruya cevap verirken yaşlandigimi farkettim awk. Tarz meselesi muhakkak
Cinselliğin yaşı yok, kim kimle daha çok zevk alıyorsa onla yapsın
Olgunda seversin de, dugu seks durumun karışık gibi
Olgun erkekler daha iyi olabiliyor
Sevgi ve baba figürü istediğin için
Evet
O yüzden normal
Sadece bir merak. Büyüyünce geçer
Ya büyüyünce geçmese
Dkkdkd
genlde baba sevgisi olmynlarin ilgisi kndinden buyuk erkekler cekiyor
Duydular hisler düşünceler fanteziler bunlar hayatın boyunca dönem dönem değişecek. Yani o his geldiğinde yaşadın yaşadın sonrasında değişiyor yani ya tadını çıkarırsın ya tadını çıkarırlar ya da tatsız tuzsuz mı yaşarsın sen bilirsin
30 yasindayim olgunum. Kulturlu nazik bir insanim seni anlayabilecek destek olabilecek yaştayim. Seninle tanismayi isterim
Sana gösterdiği sevgi neden yapma diye düşünüyorsun?
Nasıl yani
Onun bana gösterdiği sevgi yapma biliyorum ama olsun düşüncesi bile mutlu ediyor
demişsin ya
O kadar da mal değilim kimse babam gibi sevemez çünkü
Hiç böyle bir ilişkin oldu mu ki
Hayır
ya da evt sanalda
Yaşın kaç güzel kızım
19
sanal ile gerçek farklıdır ama ilk zamanlar böyle çekinirsin ilişkiye başlamaya genç bir kız olarak o anlarda seni sakinleştirmek lazım
Eebt
Olgun erkeğin gücü tecrübesi imkanları ve sana davranis şekli senj çeker
Hangi sehirdesin
Ciddiysen sana diyeceklerim var
Seninki sadece lafta
Babandan seni mikseni mi istiyordun knk kendine gel
Hayır ama karşı tarafta Çinselik karşılığınında babam gibi sevmesenini isteyebilirim
Biliyorum böyle düşünmem çok yanlış ama..
Bakiremisin
Evet karşı cinsle reel ilişkim olmadı
Bizim Türk kızlarda bu kendilerinden yaşça büyük sevdası nedir bi türlü çözemedim zaten ya büyük olacak ya zengin olacak ya da evli olacak bu uçlu şaşmaz huy mu genetik mi takıntı mı anlamadım
Benim de olmadı. Genç kendi yaşlarında hiç mi istemezsin
Böyle hissetmen normal, fakat fazla yaş farkı olmamasına dikkat et ki sonrasında keşkelerin çoğalmasın
Baba sevgisini baban yaşında adam seni s.. everken mi anlayacaksın
En az 39 olsaydı bari ahaha
Çok fazla değil mi 50 nedir ya sizin yaşınıx kaç
Ne diyorsun ya dalga geçiyorum. Babayla ne alakası var cinsel ilişkinin sabah sabah kafada kurup konusuyor ergen
Sen mantıklı düşünüyorsun 20 yaşında baba olsa gibi o iş mantık işi değil
Can mı atıyorsun? burusuklara
Bana mı diyorsun
Bende ayni.. yasantim boyunca benden buyuk erkeklere asik oldum, onlari arzuladim. Normal bence zmanla geciyoo
@ceza2 yook gecmedi azaldi
Baba sevgisini arıyorsun sen kuzum
Ne oldu beyin var
Neyin
baba eksikliği başka bir şey değil
Son soruma baksana
Şanslısın o zaman, senden büyük erkekler de tam bunu arıyor
Tek sen değilsin başkaları konuşmuyor sadece
Sapkınlık değil bu.
Erkek istiyorsun, seni delirtmek güzel olurdu.
Eğer trollemiyorsan kendi yasitlarin sana daha uygun
Normal de tecrüben var mı
Hayır
Evet baban olmadığından kanka
Biz sorsak soruyu kaldırırlar
Evet, muhtemelen ondan.
Kafadsn kırıksın söyliyim
Neden saçma olsun kız erkek herkesin istediği
Caizdir evlâdım 👍
Sen bilirsin nasıl hoşuna gidiyorsa öyle davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?