Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, iyi bir seks erkeğe kendini özgüvenli ve erkek gibi hissettirebilir çünkü tatmin edici cinsel deneyim, erkeklerde fiziksel ve duygusal olarak değerli ve çekici hissetme duygusunu artırır bu, özsaygıyı ve ilişki içindeki güveni destekler.
32 Yorumla
Soran9 ayKatılıyorum
- 9 ay
Aşağı yukarı yazacaklarımı yazmışsınız, erkekleri az-çok tanımışsın. Kadın da aynı şekide mi hissediyor? Yani iyi bir seksten sonra daha özgüvenli ve "kadın gibi"?
En İyi Cevaplar
9 ayKural basit
1) Partnerine güven
2) kendine güven ve serbest bırak
3) etkileşim ve orgazm zirvesine çıkana kadar sevismek
4) onun sevdiği şeyler giymek
5) Hoş ve etkileyici güzel bir koku tercih etmek
6) temiz ve hijyenik çok önemli
7) partneriniz işini kolaylaştıracak şekilde iç çamaşırı tercih et ve onun sevdiği rengi tercih etmek önemli bu onu daha fazla tahrik eder
8) içinde fırtınalar kopartircasina deli gibi inle😂😇 zevk almak bir hazdir
Dahası için takipte kal şekerim opuldun43 Yorumla
Soran9 ayUuuww iddialiı❤️🔥
- 9 ay
Kural basit ama konu kural tanımıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 9 ayErkek kendini zaten erkek gibi hissediyorsa iyi bir seks çıkar ortaya. Yani seksten sonra değil öncesinde de zaten böyle hissetmeli. Sonrası için kendini ve erkekliğini tekrar kendine kanıtlamış olur, böbürlenebilir, güçlü hissedebilir.
917 Yorumla- 9 ay
Kadin dediğin...
- 9 ay
?
- 9 ay
Erkeğe erkekliğini hissettiren kadındır. Kadin dediğin de erkeğine erkek olduğunu hissettirir her anlamda. Erkeğin içinde yoksa erkeklik ona ne yapsan boş.
- 9 ay
Erkeğin içinde olacak, aynen. Kadına kadınlığını hissettiren her erkek erkekliğini hisseder zaten çünkü karşılığını alır.
- 9 ay
Kesinlikle her iki tarafta karsisindakinin rolünü kabullenirse iki tarafta kendi rolünün zirvesine çıkar.
- 9 ay
@Amaevliyimmm doğru
- 9 ay
@Amaevliyimmm bu rolleri kim belirliyor?
- 9 ay
@Freddy1616 doğa
- 9 ay
@Amaevliyimmm doğa da dişiler de yavruları için avlanıyor.
Hatta avlanıp erkeğinin önüne koyan da var 😀 - 9 ay
@Freddy1616 bunu kadınlarda yapiyor bak topluma.
- 9 ay
- 9 ay
@Amaevliyimmm kadınlar da yapıyor derken?
- 9 ay
@Freddy1616 erkeklerin yüzde 30u evde yatıp kadınlarını çalıştırıyor bu yüzden boşanan cift sayısı azimsanmayacak kadar yüksek.
- 9 ay
@Amaevliyimmm tamam o halde
" Doğa" belirlemiyor demek ki bu rolleri.
Bunu demek istedim - 9 ay
@Freddy1616 tamam sen söyle belirleyen olguyu? Doğa sadece aslandan ya da hayvandan ibaret değil ki sadece onu örnek veriyorsun insan doğası farklılık gösterebilir erkek ile kadın doğası belli kadin döllenme gudusundedir erkek dölleme icgudusundedir cok fazla kapsamlı bir konu yani.
- 9 ay
@Amaevliyimmm insanın cinsiyetinden bağımsız olarak yemek, ütü, temizlik gibi ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları kendisi gideremeyen herhangi birinin evlenmeye hazır olduğunu düşünmüyorum
- 9 ay
@Freddy1616 senin bahsettiginle konumuzun alakası yok bu arada.
Sevişmenin ateşi erkeği sarar, tenin temasıyla içindeki vahşi güç uyanır. Kadınının gözlerindeki arzu, nefeslerinin karışması, bedenin ona teslim oluşu, onu erkek gibi hissettirir; güçlü, tutkulu, canlı. Parmakları teninde iz bırakırken, dudakları ateşle dans eder, ıslak ve sıcak yakınlık ruhunu ele geçirir. Her öpücük, her sert dokunuş, kalbinin atışını hızlandırır, ona hem sahip olmayı hem teslim olmayı öğretir. O anlar, sadece bedende değil, benliğinde iz bırakır, tutkuyla yanan bir erkek olarak kalır.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 9 ayEvet bence öyle çünkü kadınlar her be kadar baskın olsa bile yatakta bir erkeğin onu domine etmesini ve ona hükmetmesini sever eğer erkekte bu gücü gösterebilirse hem kadını mutluneder hemde kadını doyurduğu için ve zevk aldığını gördüğü için kendisininde özgüveni yerine gelir ve bence en önemli şey sekste erkek kadını mutlu etmek ister ve kadını kendisinin yönettiğini görmekte erkeğe zevk verir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 ayKadına kadın gibi hissettirdikten sonra anca hissedebilir.
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek dediğin gazla çalışan bir varlıktır en kötü sekste bile harikasın de git kaf dağından izle onu
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayerkek hissetmem için illa sevişmeme gerek yok zaten.. ben her türlü erkeğim.. her şeyi seks bağlamak çok saçma
41 Yorumla
Soran9 ayŞu an konumuz seks Barışçım diğer konularda tabi haklısın erkek hissetmek icin sevişmeye elbette gerek yok
Gizli Üye(25-29)9 ayHenüz bakirim ama yaptığım seksting tecrübelerime dayanarak tecrübelerimi aktarayım sizlere bir kadın tutkulu istekli davranıyorsa erkeğine ve o erkeğin gururunu okşayacak sözler söylüyorsa tahrik edip onu arzuladığını belli ediyorsa o erkek zaten kendini kaybeder hem azgınlıktan hem mutluluktan 😁😂🤪😋😋
24 Yorumla
Soran9 ayBöyle bi kadini kaybetmek erkeğe ne hissettir peki sayın gizli üye
Cevap sahibi9 aySanalda konuştuğum brezilyalı bir kadın vardı kadın 40 yaşında ama çok güzel ve çok çekici bir kadındı ayrıca tutkulu ve seksi bir kadındı güzel anlaşıyorduk ve bazen de seksting yapıyorduk sonra çalıştığım iş yerinde bir kıza aşık oldum aylarca peşinden koştuktan sonra sevgili olduk çok kıskanç ve tripli bir kızdı ama çok seviyordum sürekli telefonumu kurcalayacaktı bende onu kaybetmeyi göze alamadım ve konuştuğum herkesi ve bütün numaraları olsun sosyal medya hesabımdaki kızları olsun hepsini sildim sırf onun için
Cevap sahibi9 ayHatta o Brezilya'lı kadını da ama kadın benden ayrılmak istemiyordu olur olmaz belki kızın yanındayken beni arasa mesaj yazsa olmayacaktı bende mecbur özür dileyerek engelledim ondan sonra kadın da küstü bana aradan 3 ay geçtikten sonra biz bu kızla ayrıldık o günden beridir bu kadının gönlünü alamadım bir türlü keşke o hatayı yapmasaydım 🥲
Cevap sahibi9 ayNeredeyse 3 aydır kadının gönlünü almaya çalışıyorum ama mesajlarıma aramalarıma bile bakmıyor 🤣🤣 gerçekten pişmanım sal. ak bir kız yüzünden o kadını nasıl kaçırdım elimden 🥹😃
9 ayYaptıkça bu artıyor iyi hissettiriyor kadına zevk vermek, uzun sürmesi, ekili pozisyonlar yavaş ya da hızlı anlar gibi daha da geliştirmek güzel aslında insanın kendisini
32 Yorumla
Soran9 ayEvet erkek kadın kendini geliştirmeli işte ama psikolojik açıdan sence de öyle değil mi erkek kendini iyi hissediyor bence bu şekilde
- 9 ay
Evet gayet iyi hissediyor dediğin gibi 👌
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Iyi bir seks bunu hissettirir mi bilmiyorum ama iyi bir cinsel ilişkiden sonra partnerinin erkeğe dolu dolu iltifat etmesi ve hayranlıkla bakması erkek gibi hissettirir
21 Yorumla
Soran9 ayHeh bahsettiğim sey bu 👍
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınını mutlu etmek erkeğe bunu hissettirir.
Seks de bunun önemli bir parçasıdır. Hatta zirvesi diyebilirim.
21 Yorumla
Soran9 ayAynen
Gizli Üye(30-35)9 ayErkek her zaman erkek gibi hisseder. Ama iyi bir seks ve başarılı fanteziler, güçlü ve özgüvenli bir erkek gibi hissettirir. Karşısındaki kadını da özel ve seçkin görebilir. Bağlanma ihtimali bile olabilir.
22 Yorumla
Soran9 ayÖyle mi diyosun hımm
Cevap sahibi9 ayErkeği kurt yapacak da kuzu yapacak da kadındır. İki potansiyel de vardır erkekte. Önce aşk, sonra mükemmel bir seks erkeği kadına bağlar.
Kesinlikle hissettirir, ben kendi aldığım hazdan tutkudan çok, kadınımın aldığı haz ve tutkuyla ilgilenirim bu benim daha çok hoşuma gidiyor
22 Yorumla
Soran9 ayVe bunu sana söylemesi ekstra iyi gelie
9 ayErkeğin erkek gibi hissetmesi için kendi işini kurup varlıklı olması gerekir. Seks ile alakası yok bu işlerin
22 Yorumla
Soran9 ayşu an seks üzerindeki erkekliğini inceliyoruz diğer konuları ayrıca sorgularız. Teşekkürler
- 9 ay
Seks üzerinden konuşursak ta sekste sert davranıp yalvartmak ve ağlatmak isterim. Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
9 aybu aslında çok karşılıklı bir şey ancak kısa yoldan cevaplayacak olursam evet derdim.
erkeğe böyle bir seks "erkek gibi" hissettirebilir. ancak bu tek başına olmaz. kadına da "kadın gibi" hissettirmek önemli. günümüzde doğamıza uygun hareket etmek bazen zor olsa da, özellikle seks esnasında iki tarafında birbirine bunu hatırlatması ve kendi doğasına uygun davranması seksi gerçekten üst noktalara taşıyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle! Kadınını tatmin eden erkek, sadece bedensel değil, ruhsal olarak da “başardım” hissine sarılır.
O an egosu değil, enerjisi parlar. 🔥✨12 Yorumla
Soran9 ayDoğru tahmin etmişim o zaman
- 9 ay
Ne mutlu o zaman sana 😉😉😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayKadın dediyin yatakta yılan gibi olacak, oral yapmayı iyi bilip erkeyini nasıl becerip memnun edeceyini bildikten sonra tabi böyle bir kadın tabi erkekliyimi hissettirmesi hoşuma gider, aynı şekil erkek içinde geçerli, erkek kadına kadınlığını hissettirip yatakta delice sevişip boşalmasını en iyi şekilde yaptımı bu kadınında hoşuna gider ve kendini kadın gibi hisseder
10 Yorumla
9 ayElbette iyi bir seks erkeğe de kadına da gayet iyi hissettirir
22 Yorumla
Soran9 ayEvet haklısın
- 9 ay
Haklıyım tabi 😀😀
Zaten yeterince erkek gibi hissediyoruz raad olun siiz 😒 ndnfn
21 Yorumla
Soran9 ayAferim size
s 9 ayErkek gibi hissetmiyorsa neden seks yapıyor ki onu anlamadım tam.
22 Yorumla
Soran9 ayHayir yani şöyle düşün, kadını tatmin etmişsin o da sende mutlusun sonuç olarak bundan gurur duyup, erkeklik hormonların kabarmaz mı
- 9 ay
Bugüne kadar tatmin olmayan olmadı sanırım.
Bu gurur duyulacak bir şey değil, olması gereken normal bir şey bence.
Gizli Üye(36-45)9 ayKadınını ne kadar mutlu eder, ona ne kadar zevk verir, onun gözlerindeki rimeli ve makyajı ne kadar dağıtırsa, kadının aldığı hazdan attığı çığlıkları, erkeği o mutlu ve gururlu hissettirir.
21 Yorumla
Soran9 ayEvet çok güzel gerçekten de öyle. Güzel tabir ettiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vazifeni iyi yapma meselesi çok çeşitli..
Hem kendin hem onu iyi hissettirme işi.12 Yorumla
Soran9 ayAynen
Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Kendimi tam olarak erkek gibi hissettiğim anlardan biri, hadi erkeğim hadi kocam daha sert becer beni dediği an
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGüç gösterisi olarak düşünenler performans anksiyetesine tutuluyor.
Bana göre bir paylaşımdır aslında.. erkeğin kendini erkek gibi hissetmesi biraz da kadına bağlı..
Seksi erkeğe verilen bir ödül olarak gören çok kadın var. " Ödül maması" gibi.. Kulağa tanıdık geldi mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayiyi bir seks için erkek kadını ön plana çıkartmalıdır ki önce kadın kadınlığını hissetsin ve elbette karşısındaki erkeğe de hissettirsin o zaman işte bunun adı iyi bir seks olur
10 Yorumla
9 aytabiki hissettirir. Kadının isteği, erkeğine kendini vermek istemesini sözel ve bedensel dille ifade etmesi harika bir duygu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
9 ayGibi hissetmek...
Zaten öyleyim ekstra motivasyona gerek yok20 Yorumla Ne kadar iyi doyuma ulaştın o kadar iyi sadece erkek için değil kadın için de öyle
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aykadın7n dişi olması sekste erkeğe haz verir , yani iyi bir seks erkeği erkek yapar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayTabiki.. Kadını nasıl tatmin ettiğini görmek gurur verici
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayKadina nasil. kadin gibi hissettiriyosa erkegede hissettirir tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİyi bir seks olmasa bile kendilerini bir şey sanıyorlar hemen
25 Yorumla- 9 ay
Sen bari deme
Cevap sahibi9 ay@Googleamcayım dedim bile
- 9 ay
Aslında doğru ama 😊
Cevap sahibi9 ay@Googleamcayım doğru tabi
- 9 ay
Ama erkeklerin doğasında var gazını almak lazım 😂
Gizli Üye(25-29)9 ayİyi bir sevişme iki tarafa da yapılan oral bile öyle hissettiriyor. Güzel bir şey
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayaynen oyle erkegın hazzı kadına baglıdır bır erkek defalarca orgazm ettıgı kadının yanında hem zevk alır hemde kendıını daha erkek hısseder
20 Yorumla
9 ayErkek gibi hissetmek için çiftleşmek gerekmez erkeklik sevdiğine sahip çıkmaktır burada erkekliği seks e indirgersen şikayet edersiniz sonra erkeklerden soru uğruna yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayHissettir özelikle içine yara yara girip seri sert darbe ile
10 Yorumla
9 ayBu iki taraf için de geçerlidir. Mutluluk tek taraflı verilmez :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
9 ayİyi bir kadın kendini erkek gibi hissettirir
10 Yorumla
9 ayYani sonuçta si. ken erkek 🤣🤣
22 Yorumla
Soran9 aySadece skci olarak bakmıyorum şahsen bi erkeğe. Bize hissettirdiğiniz hersey önemli. Genel olarak söylüyorum..
- 9 ay
orasıda doğru.. benim kollarımda mum gibi erimesi şart.. ve seksten sonra ıhlamır içmeli..
Erkeğe de kadına da benliğini hatırlatır
21 Yorumla
Soran9 ayYess
9 ayTabi ki hissettirir hatta tek erkek oymuş gibi hisseder 😅😅
20 Yorumlasiz mutlu olun da biz kendimizden vazgeçtik artık
12 Yorumla
Soran9 ayVaaay bee fedakar erkekler görmeye alışık değil bu bünye.. güzel👍
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şimdiki erkekler için geçerli değil ama öyle olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Onu henüz yaşamadım siftahım yok 😂
30 Yorumla
9 aysiz dangalaklarla pek değil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yatakta evet ama sadece yatakta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayNiye her şey erkek için ….
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
9 ayHissettirmez sanıyorum insanın içinde olmalı...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
9 ayBunu bir kadın yapar
20 Yorumla Sexle kafayı bozdunuz vay arkadaş ya
22 Yorumla
Soran9 aySende bozmuşsun ki bu etiketi takip ediyorsun
9 ayEvet gösterir ama iyi seks derken nasıl yani herkese göre değişir bu
00 Yorumla
9 ayPartnermi orgazm olmuş görünce gururlanıyorum 😃
11 Yorumla
Soran9 ayAynen işte bunu demek istiyorum aslında
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet doyumsuz zevk verir
10 Yorumla
9 ayHissetirir de kadına ne faydası olacak bunun?
10 Yorumla
9 ayGösterir
43 Yorumla- 9 ay
@Yamaç3531 bitiririm 😉
Gizli Üye(25-29)9 ayEgosu yükseliyor
21 Yorumla
Soran9 ayDimi
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet amasyada
20 Yorumla
9 ayKesinlikle evet erkek dediğin horoz gibi olmalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hissettirir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayTabiki
20 Yorumla
9 ayEvet hissettirir
20 YorumlaEvet
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
9 ayEvet hisettirir
20 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler