- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayOral seks, daha yakın bir yakınlaşma sağladığı, genital bölgeye odaklanarak yoğun hisler uyandırdığı ve her iki partner için de hazzı artırabildiği için çekici olarak algılanır. Birçok kişi bunu bir bağlılık ve şefkat biçimi olarak da deneyimler.
Daha yakın yakınlık: Oral seks, çok doğrudan ve yoğun bir yakınlık ve fiziksel alışveriş biçimine olanak tanır.
Yoğun hisler: Cinsel organlara odaklanmak, uyarılma yoluyla çok güçlü haz duygularına yol açabilir.
Partnere özgü arzu: Özellikle partnerler daha bağlı olduğunda, hem verme hem de alma sırasında daha fazla haz hissedilebilir.
Duygusal bağ: Ayrıca, meninin yutulmasının kadınlarda sevgiyi, uyku kalitesini ve ruh halini olumlu yönde etkileyebileceği ve bunun da daha derin bir duygusal bağa yol açabileceği yönünde kanıtlar bulunmaktadır.Benden bu kadar daha fazla bilgim olsa paylaşabilsem!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oral seksin bu kadar davetkâr olmasının ardında hem fiziksel hem de psikolojik birçok neden var
Fiziksel olarak hem ağız hem de cinsel organlar sinir uçları bakımından oldukça zengin bölgelerdir. Bu bölgelerin dili, dudakları ve eli kullanarak uyarılması, standart cinsel birleşmeden farklı ve genellikle daha yoğun bir haz yaratır.
Psikolojik olarak toplumsal veya kültürel olarak bazı tabu veya çekincelerle ilişkilendirilebilmesi, oral seksi bazı çiftler için daha heyecan verici ve davetkar hale getirebilir.
Sonuca gelirsek oral seks yoğun fiziksel hazzı derin duygusal yakınlık ve özel bir ilgi hissiyatıyla birleştirdiği için birçok çift için vazgeçilmez bir tutku ve davetkar bir eylemdir
Sefam olsun 😜31 Yorumla
Soran8 ayOlsun : )
Gizli Üye(30-35)8 ayEn büyük dünyevi zevk oral sekstir çünkü. Bir insanı daha doruklara çıkarabilecek hiçbir şey yoktur. Yapan kişinin de kıymeti bilinmelidir.
25 Yorumla
Soran8 ayNokta net
Cevap sahibi8 ayZaten biliyordum sitenin en kaliteli ve rafine zevkleri olan üyesi olduğunu. Bu konudaki düşüncen de aynı olduğuna göre doğru biliyormuşum.
Soran8 ayEstağfurullah teşekkür ediyorum
Cevap sahibi8 ayBen teşekkür ederim aynı zamanda bu naif kişiliğiniz için
Cevap sahibi8 ayÇok teşekkür ediyorum 🙏🏻✨️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 8 ayHaz, teslimiyet, güç oyunu, diz çöktürmek, atmosfer.. o an güç kimdeyse haz ondadır.
104 Yorumla
Soran8 ayTam olarak bu işte..
- 8 ay
😌🌸
- 8 ay
Teşekkür ederim Red💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayKarşındaki insanın ruhen ve bedenen alacağı şekil. O hazzı her hücresinde görmek.
92 Yorumla
Soran8 ayYessss
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Oral sexin daha cekici olmasının sebebi aslında çiftler oral yaparken bir birine daha yakın olur ve gercektende öyle seks oral kadar yakınlık vermiyor oral yaparken çiftlerin göz göze gelmesi ve o esnada ufak dokunuşlar bence harika oluyor ve oral seks ozellikle kadını daha çok hazırlamak için bence harika bir şey.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayAdamın koluna bak 3 şeritli otoban gibi
Ağız ve dilin sıcaklığı partnerle temas ettikçe vücutlar arasında yoğun bir fiziksel etkileşim başlar; bu temas, sadece bedensel haz değil, aynı zamanda duygusal bir bağ ve güven hissi de yaratır. Her nefes, dokunuş ve hareket, iki kişi arasındaki uyumu derinleştirir; böylece fiziksel zevk duygusal yakınlıkla birleşir ve daha bütünsel bir haz deneyimi ortaya çıkar.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
8 ayBence aşk insan aşık olunca hiç rahat durası gelmiyor
70 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dokusu tadı ıslaklığı kokusu herşeyi güzel. Özellikle dilini güzel kullanıyorsa ve karşıdaki çıldırır gibi oluyorsa daha da fazla yapası geliyor insanın. Dudakları ağzına alıp ısırmak da buna dahil. Fazla detaya gerek yok sanırsam 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBenim için birçok sebebi var. Birincisi, oral yapılırken ortaya çıkan o müthiş fotoğraf. Bana teslimiyetini göstermesi bakımında çok büyük haz. İkincisi, dilin ve dudağın eşsiz dokusunun verdiği fiziksel zevk. Sıcak, ıslak, yumuşak... Elin ya da ayağın temas etmesi aynı etkiyi vermiyor mesela. Özellikle penis basının ve testislerin fazlaca sinir barındırması, olayı daha şehvetli hale getiriyor ki kadınlar için de durum farklı değil.
52 Yorumla
Soran8 ayGüzel açıklamalar..
Cevap sahibi8 ayYaşayarak yazınca...
8 aySınırsızlık isteği ve hissinin verdiği haz.
114 Yorumla- 8 ay
@Kenan1045 Pinterest fotoğrafına koşuyorsun
Soran8 ay😀😀
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBence oralın asıl çekiciliği, tamamen teslimiyet ve güven hissinde.
Karşılıklı hazdan çok, “ben seni istiyorum” demenin en dürüst hali gibi.
Sadece bedensel değil, zihinsel bir yakınlık yaratıyor.
Değerli olan da o anın samimiyeti bence, tabu olduğu için değil. 🔥10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u 8 ayGörüntüdeki kadın gibi bakacaklarsa oral yapılmasın valla.
Hakka doğru yürüyor diye ne iştah kalır, ne kalkış takımı.
21 Yorumla
Soran8 ay😀 aaaa orada nasıl zevk almış o kadın bilemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBir kadın dişiliyini iyi kullanmasını biliyor ve karşındaki erkeği baştan çıkarabiliyorsa ve oral seksi çok iyi yapabiliyorsa bence önemli nedenden biridir, ve oral seks olmadan yapılan seksin tadı olmaz
20 Yorumla Sorgulamaya gerek yok kalsın işte olduğu gibi güzel olay
21 Yorumla
Soran8 ayBiraz dusun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayHerkes yapmaz ve yaptırmaz hatta bazı kişiler iğreniyor bile. Oysa ki sevişmenin nirvanasına ulaşmak için yapılması gereken bir şey özellikle de kadına mutlaka yapılmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayInsanların bence çok bahsetmesinden oluyor bu başka bir açıklaması yok
31 Yorumla
Soran8 ayBelkide
bi kadının cinsel organına o derece yakın olmak o sıcaklığı ıslaklığı ağzımda yüzümde hissetmek beni inanılmaz yükseltiyor. sonrasında parçalarcasına beceriyorum. iyi ki ağzımız dilimiz var :)
21 Yorumla- 8 ay
Benimde öyle ortalama sekse karşı isteğim çok ve iyi zevk alıyorum
8 ayniye herkes yapmasın
94 Yorumla
Soran8 ayMidesi bulanan kadınlar çok çünkü ki olabilir de normal buluyorum
- 8 ay
himmm anladimm
- 8 ay
Yaptırmayan bir kadın ile 10 yıl evli kaldım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayoral ön sevişmenin bir parçası , yani yapmayanda çok ama yapılması hem süreyi hemde hazzı artorır , ayrıca daha dolu bir orgazm kesindir
20 Yorumla
8 ayBildiğim tek şey oral seks ruhun emilmesi gibi bir hisse kapıldığı için bu kadar mükemmel olmalı..🔥🌹
20 Yorumla
8 ayİnsanı doyuma ulaştıran o küçük şeyin karşımda olduğunu gördüğün an içinde hissetmek istiyorum. Haliyle bu da orala teşvik ediyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayDilimi içine sokunca eriyen kadına bayılıyorum ama blowjop yapan kadında benim aklımı başımdan alıyor
21 Yorumla- 8 ay
Çok zevk veriyor iki tarafsda
Gizli Üye(18-24)8 ayBir biseksüel olarak söylüyorum s*k yalamam ama *m yalarım, teşekkürler
611 Yorumla- 8 ay
Tercih ettiğin bir vajina var mı? Düz veya sarkık etli?
Cevap sahibi8 ayTelefon numaram 05*********
Cevap sahibi8 ayAaaaa sansürlemişler tüh, desene fırsatı kaçırdık prenses 😉
Cevap sahibi8 ayŞimdi sen naniyi yimedin mi? Numaranı p*zevenglere satayımda gör
Cevap sahibi8 ayVay anasını adam 90 STYLE kufür etti. çok düşündun mü yazarken knk
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayO üst resimdeki gözleri genelde köklediğimde görüyorum :D
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayAslında davetkar olacak bir yanı yok ona göre programlanmışız
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Yani ben genelde oral seks yaptırmayı sevmiyorum ama yapmaktan çok keyif alıyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
8 ayMinimum efor ile maksimum zevk bir arada tam bir fiyat performans seçeneği 😅🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYapmayı sevmiyorum ama yaptırmak güzel oluyor
51 Yorumla- 8 ay
Diyisun
Gizli Üye(25-29)8 aySenin oral seks ile derdini cozemedim yiyip icmeyip bunu mu dusunuyorsun yaptirda sende kurtul bizde
62 Yorumla- 8 ay
Sen sevmiyorsun sanırım 🤣
- 8 ay
Bizjm tek derdimiz bu
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Zevkli olması yeterli bi sebep bence
120 YorumlaO farklı bişey ilişkiden önce rahatlatma hazırlama ve girmekle yalamak farklı biri içinde birini etrafında her yerinde oluyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oral seksi davetkar yapan vajina ve Analin sıcaklığı , yumuşaklığı , sıcaklığı göğüs ve bacakların senkronize hareketleri
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİnsan sevildiğini hissediyor ve karşı tarafın kendisini benimsediğinden emin oluyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKadına hakimiyet kurmak
Çok önemsediği ağzına davetsizce girmek20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayBence oranın güzelliği bakımı ve kokusu
22 Yorumla
Soran8 ayEvet bu da cazip kılıyor
- 8 ay
Yani beni çekmesi lazım
Gizli Üye(30-35)8 ayHayat sadece seksten hatta oral seksten ibaret değil. Sürekli cinsel içerikli sorular sorarak buradaki abazaları kudurtup saçma sapan şeyleri söyletme lütfen. Herkes ekmeğinin peşinde
20 Yorumla
8 ayO anın tadı ve sıcaklığı kadının gözlerinin kayması ohhj
20 YorumlaBen titremesine bayılıyorum o an hicbirsey onu benden alamaz 🫠
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Partnerin becerikli değilse eziyet oluyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
8 ayGerçekten ilginç. Hiç düşünmemişim bunu
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
8 ayBilmem
Yapılsa hayır demem20 Yorumla Yukardaki gorselde kiz ölüyor galiba 🤣🤣
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O anın hissettirdikleri kesinlikle.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
8 ayDavetsiz misafirden beter olması
20 Yorumla
8 ayKadının daha fazla yükselmesi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayBilmem çok seviyorum
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
8 ayfazla şehvetli bence ondan
20 Yorumla
8 ayTadı sıcaklığını dinde hissetmek en önemlisi partnerin o an ki yükselişi
10 Yorumla
8 ayİlgi, zevk, üstünlük, sadece kendine odaklanman o an…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
8 aySinir yoğunluğu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYaptırmak daha zevkli
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayPartnerin aldığı zevk
22 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBu göz şekli de alınan zevkin tezahürü sanırım...
Cevap sahibi7 ayİçim titrerdi...
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Yalanmak sıcak ve ıslak
20 Yorumla
8 ayYine hormonlar tavan :))))
10 Yorumla
8 ayOral seks yapmak istiyorum saatlerce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayVajinanın tatlılığı 😊❤
10 Yorumla
8 ayerojen bölgelerin dudaklarla teması bebeğim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Zevk orada çünkü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha haz dolu ve bulutlarda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
8 ayO anki haz sedece emmek geliyor akila
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kokusu tadı goruntusu hissi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayZor ve acılı olması da yüksek bir ihtimal
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zevkli olması
20 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne