dizin hayatınızda oral Seksi bu kadar çekici kılan nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadının oral seks muamelesini en iyi şekilde yapması, penis oral seks esnasında bütün bölümlerinden zevk alabilir ama en çok damarların ve sinirlerin yoğun olduğu yer penisin kafasıdır, kadın penisin kafasını lolipop emer gibi emerek yalarsa ve diğer kısımlarınıda yavaşça emerse erkeği zevkten inletebilir o anda aslında oral sexin çekici yanıda budur, erkeğin keyif anıdır, kocalığını en iyi şekilde yaşadığı andır, yatakta çırıl çıplak uzanmışsınız, kadınınızla ve yavaşça kadının istekleri gelmeye başlıyor ve rahat durmuyor yatakta hemen giriyor bacak aranıza başlıyor penisiniz kafasına dil darbeleri atmaya başlıyor o anda kadın kendisi yalarken bir anda zevklerin eşiğiyle kadını yönlendirmemiz aslında oral Seksi çekici kılan testisleri yala, kafasını yala, penisin gövdesini yala gibi ama detaylıca yaptıracaksınız oral Seksi o anda komut biz erkeklerde, bence oral seks zevki ayrı bir çekicilik katıyor o anda kadını yönetmek ve kadının kafasından bastırırak zevk doruklarına çıkmak çok ayrı bir zevk, oral seks tam bir erkeğede, kadınada keyif zevki veren bir seks türü ve bu yüzden bu kadar çekici geliyor biz erkeklere.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılSıcak vajina ve islakligi
10 Yorumla
+1 yılKarşındakinin aldığı zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum hiç yapmadım sence nasıl bir şey?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen çok yaptın galiba tecrübelisin bu konuda
- +1 yıl
bence mükemmel bir his özellikle dil ile vajinanın buluşması bana inanılmaz bir haz veriyor ki partnerlerimi düşündüğümde çıldırıyrlar
+1 yılDil darbeleri 👅😂
20 YorumlaHerkesin yapamaması
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam