Esenlikler dilerim bi kutuyu biz bitirmedik şu an bir moral düşmesi oldu ne demek benim dışımda biri var kız olmayada bilir cinsiyetini bilmiyorum trol değil bu arada olsa söylerim

Esenlikler dilerim bi kutuyu biz bitirmedik şu an bir moral düşmesi oldu ne demek benim dışımda biri var kız olmayada bilir cinsiyetini bilmiyorum trol değil bu arada olsa söylerim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ayrıl geç kendine saygın yok mu
Cidden sorun kıskanman mı yoksa aldatılıyor olman mı? Ha flörtle ilişki de ne bileyim nerenin genişliği ama sizin tercihiniz tabi
Ortaya karışık bide hastalık kapmak istemiyorum Allah bilir kiminle yaptı vallahi yeni almıştı kutuyu gözümle gördüm 2 tane kalmış geride kalanlar nerde?
Gurban olduğum o zaman ayrıl git. Şu çocuğa bak sence zerre güven veren bir tipe benziyor mu?
Yok gülümsemesinde bile bir pvnkliği iliklerine kadar hissediyorsun
Eee niye hala konuşuyorsun şunla o zaman?
1 senedir yanımda ya bağlandım heralde iyi olmadığını bende biliyorum
Ablam senin psikolojin iyi mi? Tutunacak dal falan arıyorsan bundan dal falan olmaz bak.
Benim psikolojim hiç iyi olmadı ki
Ablam neyin var be? Bak tanımıyorum etmiyorum seni işte ama bu çocuktan zerre hayır akmıyor sana. Böyle kişilerle konuşacağına olmasın hayatında daha iyi. Cinsellik de seviyor olabilirsin tamam ama aşk istemiyor musun mesela?
İstiyorum da bulamadı beni
Tamam o kişi bu mu yani cidden? Bak 1 yıldır da böyle takılıyormuş. Kırılma ama zerre umurunda değilsin onun sana yazık
Ufff zirvalama flört ile cinsellik yaşıyor bide gelip burada beni mi aldatıyor diyorsun daha ne kadar tanıyorsun da öyle veriyorsun
1 senedir flörtüm henüz sevgili değiliz 3 yılımızda oluruz bence
TM aq napim
Sordun cevapladım sus
Gerçekten ne yapman gerektiğini bilmiyor musun? Ya da kendini mi bilmiyor musun? Ne aradığını yani
Biliyorum o kadar da değil
Bizde gelek mi
Ben zaten balon yapıp atıyom
Bu kez atmam sana getiririm
Ya ne kadar düşüncelisin
Esc gibi o ne Furkan Ankara sjdjdj. Kaç tane var?
Bi tane ya yeri ayrı onun gngnvnb bitane daha var Furkan diye o arkadaşım
Yerini ayrı kılan ne? Çok mu iyi sevişiyor?
boş ver gel bizde senle onu aldatalım her şey karşılıklı
Furkan Ankara niye yazdın siz kaç kişiyle konuşuyorsunuz peki
İki tane Furkan var
İkisiyle oluyorsunuz o zaman
Yok öteki arkadaşım öpüşmedik bile sen düşün gerisini
Düşünüyorum zaten güzellik leb demeden leblebi anlarım :) ama bence sizde başkasıyla konuştuğunuz olmuştur sadece Furkan değildir öyle hisssettim
Öyle zaten hata Furkan dışında birini seviyorum iyi çocuk
:)))
İyi çocuksa neden furkanı bırakmıyorsun
Çünkü yeterli değil ben bi erkekle yetinemiyorum benim için iki erkek var eğlenmek ve iyi bulduklarım iyi bulduklarımın yanında tabikide gerektiği mesafede olurum izin vermem ama diğeri eğlencelik yani anlatmaya gerek yok
Benim gibi düşüyorsun anladım doyumsuzluk hastalığı yakalanmışsın :)) 2 dedi sen bunu 3 çıkart :))
Allah başka dert vermesin mümin
Amin
Sizin cinsel muhabbetinizden bize ne mk
Sus acım büyük
Tamam 😶
Arkadasına vermiştir birkaç tane
Belki balon yapıp camdan atıyor 🙄
Bu nasıl sohbet
Ne varmış
Flörtünse çok takılma.
Furkan’lar her zaman tehlikelidir 😂
Bende öyle düşünüyorum
Sen korunmaya dikkat et
Ederim şu saatten sonra cinsel yolla bulaşan hastalıklarlada uğraşamam kafayı yeriö
102’ye kadar iyi yaşamışsın bence öbür dünyayı görmen lazımdı
Vay be veren sevgili bana niye denk gelmiyor
Sus acım büyük kim o insan kız diyemiyorum ağlicam
Cidden verdn mi
Evet
Nasıldı güzel miydi
Fow flörtüm yani Tabikideee boşuna fow olmadı
Güzel ondan ayrılınca bana da bı güzellik yaparsın
Heyyy
Helal olsun
Ne için
flörtle cinsellik mi devir çok kötü