Flörte beni seviyor musun istiyor musun diyorum lafı kıvırıyor geçen gün sadece öpüştük birde eli kalcama falan kaydı neyse sonra bana diyor sana değer vermesem o gün o şeyleri yaşar miydik vs yapıyor ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Of şu gerçeği bi anlayın artık erkeklerin %99u her koşulda cinsellik yaşar çünkü biz kızlara göre daha özgür büyüdük istediğimizi daha rahat ifade edip uygulaybilioz bu sevip sevmediğini göstermez kesinlikle sadece cinsellige hep açtır o kadar sevgi için beraber emek vermeniz gerekiyor birbirinize
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Adamın değer verme şekline bak kızlarda harbiden inanır bunlara
10 Yorumlabunları flörtken mi yapıyorsunuz sevgili olduğunuzda karı koca olursunuz artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk senle dalga geçiyor deger veren insan rahatsiz olur mu diye korkar flört aşamasında dokunmaya çekinir. Cocuk seni kekliyor amacı eğlenmek
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Hullanza o sevmek değil hormonlarinizi kontrol altina alamadığımız şey sevmek olmuyor
Cevap sahibi1 yıl@Hullanza o zaman sokaktaki canlılardan bir farkımız kalmazdı. Amac zaten kontrol altina alabilmek
Cevap sahibi1 yıl@Hullanza ayrilik acisi ile bunu nasil bagdastirdin 😅
Eheheh, çekiniyodur hıyar. Daha önce kşmseye dokunmamıştor çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun değer vermekle alakası yok bence aşkın doğasında cinsellikte var ama bunun ne zaman yaşanacağına ilişkinin gidişatı ve derinliği karar verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani ne yapmış ki amacı derdi belli manipüle olacak bir konu yok sen onu manipüle etmelisin tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni ikna etmeye çalışıyor evet manipülasyon var erkek sevmediği kişiyle cinsel şeyler yaşar ve sevmediği briyle öpüşür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğer veriyorum diye diye yatağa atacak seni 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. temas istiyor ama endişeleri var
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
1 yılErgenlik döneminde mi 😀
10 YorumlaYani öyle demesi yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBecerip senin için yaptım der bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yalan söylüyor güvenme
00 Yorumla
1 yılseninle Seks yapmak istiyor
10 YorumlaSeni s. k. meye çalışıyor
10 Yorumla