Duygu Haz Zevk Mutluluk Bağ
arada ne gibi farklar var ya da var mı?
Duygu Haz Zevk Mutluluk Bağ
arada ne gibi farklar var ya da var mı?
Bence sevdiğimizle yaptığımız sekste daha hissedilen, şefkatli bir bütünlüşme, uzun süreye yayılan bir zevk yaşarız. Herhangi biri ile yaptığımız sekste ise arzularımızın ve fantezilerimizin daha çok ön planda olduğu, sınırları zorladığımız, daha sert ve erkekliğimizi daha çok gösterdiğimiz bir performansla haz yaşarız.
Sevmediğinle daha güzel o zaman
Yani tümden böyle yorumlamamak lazım aslında. Sevmediğimiz biri yerine henüz tanımadığımız biri demek daha doğru sanki :) Çünkü ilk başta o daha heyecanlı gelir, arzularımızı daha yükseltir ve tutkulu hissettirir bizi.
Belki evet ama anlatımınla sevdiğinle yavaş yavaş romantik normal bir seks oldu
Diğeri ise fantezi erkeklik içinde ne varsa çıkarttığın doya doya bir seks oldu o yüzden böyle düşündüm
Bazen sevdiğim kadınla da belirttiğim şekilde çok tutkulu, erkekliğimin en güçlü ve yoğun haliyle açığa çıktığı sınırları zorlayan cinsellik yaşarım fakat yeni tanışılan bir yabancıyla, onu keşfetme, bilme merakı bu güçlü duygu hep kendini harlar.
Günübirlik tek seferlik bir ilişkide
Hı hı, böyle tek seferlik şeylerde iki taraf da birbirine karşı çok heyecanlı, güçlü hisseder, tahmin edersin.
Aslında söylediğim para karşılığı olan tek seferlik onlarda mı böyle
Para karşılığı mı yok artık ya, tabii ki hayır, öyle bir şeyi asla kast etmedim. Para ile cinsel ilişki yaşayan insanın kendine zerre saygısı yoktur. Hayatta en nefret ettiğim şeylerin başında gelir.
Öyle yapan çok var o yüzden bunu merak ederek sordum
Aaa pardon o halde ya, ben öyle bir şeyi kast ettiğini bilseydim, bu kadar yazmazdım :) Hayatta işim olmaz çünkü. Bence midesizlik ve gerçek anlamda bir kadınla olamayacak kadar zavallı olanların tercih edeceği bir şey.
Merhaba! Fark olmaz olur mu tabiki çok fark var sen atıyorum aranızda duygusal bağım olduğu biri ile yakınlaştığın anda zaten terlesin ve vücudun onunla olma isteği olduğunu anlarsın bir nevi vücudun duygusal bagın oldugu kişiyi çekmek ister ve tutku dolu bir ilişki yaşarsınız.
Duygusal bağınızın olmadığı biri ilede seks yapılır ama asla tutku ve zevk aynı anda yaşanamaz.
Diğerinde hiç zevk almazsın sevdiğinden zevk alırsın
Eğer ki ilişki yaşayan profesyonel biri ise.
Seks güzel yapıyor diye sevmediğinle Sevgi gösteriminde bulunabilirsin onu o şekil kabullenebilirsin.
Ya insanlarla kıyasladığın kişiye bağlı.
👍💪🤫
Sevdiğinle seks ruhu da okşar. 💫
✨ Sevmediğinle sadece beden temas eder, sevdiğinle ise kalpler karışır.
🔥 Birinde biter, diğerinde iz kalır.
💫 Özet Arzunun ömrü kısa, sevginin dokunuşu kalıcıdır. ⚡
Cevap
12Cevap
Sevmediğin, hoşlanmadığın birine dokunmak irite eder insanı
sevdiğinle seks duygular olduğu için daha yoğun olur
Sevmediğimle olmaz daha doğrusu beni sevmeyenle olmaz
Duygusal olmayan seks zevk vermiyor ki 1 kere yaptım ons hiç zevk alamdım
Ya tam doyum olmuyor bence olmaz yani
Tuzsuz yemek gibi düşün her şey mükemmel ama tuzu yok bune der durursun sevemdigin biriyle
Uyum varsa sevip sevme fark etmiyor birliktelik gayet zevlki ve tutkulu oluyor
Sevdiğim kadınla yaptım seks daha tutkulu
Arada ki duygu tabiki farkli
İş bitince sarılma derdi olmaz
Eşimle seks
Denemek lazım o zaman anlarız farkı
guzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?