Yasadıgım , ogretılen tabulardan dolayı. Onu cok sevıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sebebini biliyorsun zaten o yüzden nasıl geçeceğine odaklanalım muhtemelen yatağa girene kadar bu tür şeyleri konuşmuyorsunuz aslında biraz evde bunları konuşsanız bu kadar utanma olmayacak ve ışık kapalı oluyorsa ışığı açıp sevişin bi kaç defa sonra alışmaya başladığını göreceksin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Utanman gayet doğal bir şey ama eşinle aranızda daha yeniylen bu sohbetleri yapın ilişkide bir birinize saygı gösterin ve iletişim halinde olun her zaman ilişkinize farklı fantezilere farklı pozisyonlara yer verin çünkü belli bir zaman sonra ilişkiniz monotonlaşır ve zevk alamazsınız ama aranızda o iletişim bağı var ise her zaman ne istediğinizi bileceğiniz ve bildiğiniz için bir birinize zevk verirsiniz ve utanma duygusu dahada azalır.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu toplumun, özellikle kızlar evlenmeden cinsellik yaşamasınlar diye, cinsel ilişkinin ayıp ve günah olduğu fikrini empoze etmesinden kaynaklanıyor. Bunda senin bir suçun yok. Birlikte olduğun insan senin eşin. Ondan utanmanı gerektirecek bir durum yok. Zamanla daha çok alışacaksın. Alıştıkça da utanç duymayacak, hatta eşini mutlu etmek için daha da rahat hareketler edeceksin. Konuşmaların, hareketlerin ve yüz mimiklerin bile değişecek.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayUtanmak bastırılmış yetiştirmenin izidir, yanlışlık değil. 💫
✨ Zamanla sevgi güveni, güven de rahatlığı getirir.
🔥 Eşin anlayışlıysa, o utanma yerini yakınlığa bırakır.
💫 Özet Beden değil, kalp alışır önce — geçer, yavaş ama güzel. ⚡00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 8 ayZamanla öyle bi açılırsın ki arsızın da arsızı olursun valla😂🤣
42 Yorumla- 8 ay
@s-r-ng-r-n_-s
Muhteşem cevap - 8 ay
Farkındayım şu an da öyleyim ama kontrol edebiliyor um
Geçer gecer merak etme zamanla azalacak ve ona karşı çok tutkulu olacaksın ve bunu göstereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİlk başlarda olması çok normal , zamanla geçecektir canını sıkma :)
Bu arada bende evleneli 1 hafta oldu , korktuğum için henüz cinsellik yaşayamadık bile , yani çok iyi gidiyorsun sen böyle düşün bence :)
Canımın acısından çok korkuyorum bende37 Yorumla
Soran8 ayAcımadı bu arada
- 8 ay
- 8 ay
Komedisin
8 ayBazı kadınlarda eşine karşı "ucuz kadın" gibi algılanma korkusu oluyor ama erkekler asla evlendileri ve sevdikleri kadını öyle görmezler. Sebep bu olsa da olmasa da insan aynı yatağı paylaştığı kişiye sıkıntısını mutlaka anlatmalı. Konuşarak çözülemeyecek şey yok.
10 Yorumla
8 ayİlk günlerde böyle olması normal ama zamanla geçer merak etme sen de biraz üstüne git bu utancının biraz daha açık olmaya çalış rahat olmaya çalış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Evlenmissin bu tabuyu yıkıp adım atman gerek gösterilen sen bekarlar için ama evli kadın istekli olmalı belli etmeli
135 Yorumla- 8 ay
Böyle iki yüzlü olacaksanız o zaman kadınlar için konuşmayın
- 8 ay
Hatta erkekler artık hiç kadınlar için konuşmasın yettiniz artık
- 8 ay
Ne iki yüzlülügü attıgın yorum kaldırırmıs bile bos bıs konusuyon millete laf atmaktan baska halta yaramayan insan kendini bi haltmı sanıyorsun sen kadın bi soru sormus bende ona cevap verdim senin soruma atlamaya hakkın yok git baska yerde öt anne bacı krıstırmadan önce kendi anne ne bak
8 ayzamanla gecer alışırsın. ilkte cekinmen gayet normal. rahat ol
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
8 aySevgi var ve sebebinin farkındasın yani en önemli aşamaları geçmişsin. Üzerinde çalışırsan geçebilir evet.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benm eşmdede aynı sorun vardı geçici bunlar hatta daha rahat geçmesi ve sonrasında rahat hissetmen için bazı denemelerde yapabltsn👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayzamanla geçer ama sende çaba göster biraz , yani utanmamak adına alıştır kendini
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evde çıplak bile gezmek günah değil, rahat ol biraz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
8 aybunlar çok normal güzelim
emin ol zamanlar her şey oturacaktır 🙏🙏🥰
11 Yorumla- 8 ay
Güzel bir yarum
Zamanla geçer diyecen geçmez çünkü her gün yapman lazım )
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onun tenine alıltıkça geçer bu uyanma hissi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayzaten seks için evlendin neyine utanacaksın. kocan olmuş zevk almaya bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNe utanması kız alış o senin, sen onunsun ne güzel bi’ şey bu. Tadını çıkart
41 Yorumla- 8 ay
Sen evli misib
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayTabu deme sen ona edep de ahlak de
Geçer zamanla. Başta zorlanırsın ama alışırsın00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Tabiki geçecek ve öyle olması gayet doğal bu bir alışma süreci
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayTadını aldın bir kez alışırsın artık rahat ol
00 Yorumla Alışırsın zamanla kafaya takacak bir şey yoq.;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayKeyfini çıkar çocuk olduktan sonra ona da zaman kalmayacak 🤣🤣🤣
00 Yorumla İlk baş evet öyle olunabiliyor ama zamanla alışırsın geçer.
00 Yorumla
8 ayUtanma hissinin üzerine git bir kaç arsızlık bunu çözer diğer türlü zaman uzar erkek sıkılabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Öğretilen tabular neymiş sene 2025 // zamanla alışırsın zaten şuanda cekimserlikte vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayOlsun sonuç olarak cinsel ilişkiye giriyorsun tabii bu senin ilk günlerin insan utangaç ve çekingen olabilir bu duruma alışacaksın 🤫🖐️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGeçer bir süre sonra sen isticeksin biraz önce banyo sorusunu da sen mi sordun
111 Yorumla
Soran8 ayEvet
Cevap sahibi8 aySen baya her konuda utanıyorsun galiba eşin bu konuda sana rahatlamana yardımcı olmuyor mu
Soran8 ayOluyor ama dedıgım gıbı yenı evlıyız. Bırde toplumda kadınlar ısteklı olamaz gıbı bıt algı var bılmıyorum
Cevap sahibi8 ayYa saçmalık tam tersi herkes kendi evinde eşine özeline istekli olmalı eğer böyle düşünürsen isteksiz davranırsan eşinde soğuma olur uzaklaşır sana karşı
Soran8 ayBılıyorum ısteklıyım zatem yaoyıktan sonra pısman oluyorum
Cevap sahibi8 ayBu bekarken de olur mastürbasyon yaptık dan sonra pişmanlık gelir keşke yapmasaydım dersin öyle mi 😊
Cevap sahibi8 ayEşin farketti mi peki bunu
Soran8 ayFark edıyor. Sozlu olarak konusmuyıruz. Sarılıyor sadece
Cevap sahibi8 ayTesettürlümüsün açık mı
Cevap sahibi8 ayNe kadar oldu evleneli
Cevap sahibi8 ayKayboldun
Gizli Üye(18-24)8 ayNeyden utanıyorsun ki bide yaşarken değil yaşadıktan sonra utaniyormussun
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ay😂😂 en çok merak ettiğim şeylerden de biridir bu aslında ilerde nasıl olur utanç verici bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayAlışırsın da doğal olduğunu düşün bu olayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHic de utanmam artık kocam ve yaptığımız normal bir sey
10 YorumlaEvlenmedim ama birlikte yaşadım , zamanla insan genisliyor neler neler normal geliyor bir bilsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçer tabiki. Ama sende çaba göster ve soğutma kendinden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
8 ayUtanacak bisey yok siz kari kocasiniz bu olacak olan bisey evlisin neyden utaniyorsun hic utanma tadini cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKendi bedeninden utanmam bitip rahat olursan cok kisa surede gecer biter
00 Yorumla
8 ayZamanla geçer. Eğer bu durum ilişkinize zarar veriyor ise. Aile psikologlarına görünün derim.
31 Yorumla- 8 ay
Siz evli misiniz
Gizli Üye(30-35)8 ayGeçer geçer hatta ondan daha utanmaz olursun zamanla iyi manada diyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayzamanla geçer. peki sende hiç istek olmuyor mu ki?
10 Yorumla
8 ayEşin senin tamam biraz utanma olur ama alışırsın sonra hiç cıkmazsın
10 YorumlaGecer , bir tane arkadasimda her birliktelik yaşadıktan sonra çocuğu olcak sanıyordu 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBenim esimde ilk zamanlar utaniyordu dokunamiyordu hatta oraya. Ama simdi masallah elinden dusurmuyor yeni yeni seylerde ogrendi durup dururken gelip emeyim mi biraz diyor 😂😂
01 Yorumla- 8 ay
Ohaaaaaaa yuuuh :D anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ana kral eşin boğa burcu olabilir :D :D :D
8 ayYıkarsın tabuları ni merak etme çünkü daha çooookk olacak 🤭
00 Yorumla
8 ayGeçer önemli olan çok düşünme ehemmiyet verme bu olaya
00 YorumlaO utansın sen mi sokuyosun
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zamanla geçer sıkma canını bunun için ☺
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
8 ayÇok güzel zamanla güler grçersin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. İlk etapta normal olabilir zamanla utanma gider
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Normaldir alisirisn zamanla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Zamanla alışırsın emin ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayBir süre sonra alışacaksın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayEvet ilk günler normal ve bu güzel bir şey
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. alışacaksın yeni evliliklerde olur böyle
10 YorumlaCinsellik sonrası mi pişmanlık oluyur
10 Yorumla
8 ayZamanla değil yedikçe geçer
10 Yorumla
8 ayNeyinden utanıyon eşin o
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayyapa yapa alışırsın , alışınca geçerrr
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayGeçer geçmeli utanma kocan o senin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Zamanla geçer alışırsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. zamanla iş öğretecek seviyeye geleceksin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayYasa hep hatta sende iste yasamayi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
8 ayGeçer evet alışırsınız çünkü
00 Yorumla - Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle yeni evlendik. Cinsellik yaşadıktan sonra çok utanıyorum. Zamanla geçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat