Kiminle nerede yaptığının nasıl olduğunun bir önemi var mı
sevdiğin sevmediğin günübirlik para karşılığı vs
Kiminle nerede yaptığının nasıl olduğunun bir önemi var mı
sevdiğin sevmediğin günübirlik para karşılığı vs
İlk seks herkes için önemlidir ama anlamı farklıdır. 💫
✨ Kadın için genelde duygusal bir başlangıçtır, erkek için merakın cevabı.
🔥 Ama kiminle, nerede olduğundan çok; neden yaptığın belirleyicidir.
💫 Özet İlk değil, doğru kişi unutulmaz. ⚡
Merhaba! Benim için çok önemli ben ilk seximi sevdiğim ve eşim olacak kadınla yapmak isterşm çünkğ seks benim için özel bir şey ve özel hayatımı yalnızca eşim olacak kadınla paylaşmak isterim fantezilerimi veya sevdiğim pozisyonları beraberce zevkle yaşamak isterim.
Sağol
Cevap
20Cevap
Bence kızlar daha fazla anlam yüklüyorlar cinselliğe
Peki sen
Kadının bakireliğini kaybetmesi toplumsal bi tabu olduğu için kadına daha zor olur. Erkekte böyle bi sorun yok
Erkekler için ne kadar rahat bir durum evlenene kadar istediğini yap ama kadın beklesin
Evet doğru. maalesef bazı erkekler de bu durumu avantaj olarak kullanıyor. Kadını daha kontrol altına almaya çalışmaları anlamsız.
Tabi mi kızlar için daha önemli erkekler o kadar önem vermez ama kadınlar için önemlidir ilk seks
Erkekler için neden önemli değil peki onun için seks cinsellik vücudunu paylaşmak özel bir şey değil mi
Haklısın çünkü aynı toplumda yaşıyoruz
Ama erkek sevdiği kişiden de sevmediğinden de zevk almıyor mu
Eğer tanımlayabilirsen bir iki cümle de olur ne farkı var ben gerçekten bilmiyorum anlamadığım için soruyorum bana söyler misin
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yo tam tanım oldu teorik olarak anladım ama duygusal olarak hiç bir zaman anlayamam
Benim işim biraz karışık
Evlenene kadar yaşamadım zaten ama şu anda çok mutlu olduğum söylenmez
Eşimin duygusu da ilgiside çok fazla sorun benim düşünceli olmam
Benim cinselliğe önem vererek evliliğe kadar bekledim o yaşamış ama o yüzden düşünceli yani aklıma geçmişi geliyor
Yaşadığı ilişkiler günübirlik tek seferlik ama yine de başka bedenlerden zevk almış
Ben aslında kendim yaşamadığım için üzgünüm
Fazla anlam yüklemişim
Hem zina günah kavramı var ama ben çok günah yapılmaz diye düşünce ile yaşayıp büyümedim ama o da var tabiki
Bana göre sevdiğinle ve özel olmalı sonuçta yakın temasla vücudumçnu paylaşıyorsun nerede kaldı eşine özel
Ne kadar sevgi olsada ben tam anlamıyla özel ve bana ait hissedemem
Kendim için söylüyorum benim için seksin bir önemi yok yaşamadan önce özeldi düşüncemde falan ama artık ne olursa olsun içim de tam anlamıyla mutlu olamam yaşadım ama çok güzel mi bilmiyorum aklında kalbinde soru işareti ile yapılan seks ne kadar mutlu ederse o kadar mutluyum
Eğer oda benim gibi olsaydı çok mutlu olurdum hatta eşimle birlikte ol ak benim için dünyanın en güzel şeyi olurdu şimdi içimde eksiklik var
Ama bunu sen böyle yapıyorsun bu düşünceden vazgeçmeyi başarırsan çok daha mutlu olabilirsin kabullenmek zor ama senden güçlü değil orgazm olmak rahatlamak var bir de dolu dolu rahatlamak var benim sana tavsiyem dolu dolu rahatlaman bunun için de bazı şeyleri maalesef kabullenmek zorundayız
Çok haklısın ve maalesef kabullenmek zorundayım maalesef
Elimden geleni yaparım teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
Tabi yazarım 🙏🏻
Teşekkür ederim şeninde öyleydi 🌸
İlk seks ve ilk deneyşm olan daha atesli gelir para karsılıgi cok kötğ
Ama neredeyse çoğu para karşılığı yapıyor
Ama bazen dayanılmaz oluyo istek kşmse olmayınca da mecbur gidyolar
O zaman erkek için ilk olmak sevdiğinle yapmak sevmediğinle yapman çok bir farkı yok
Ya hayır sevdiği ile yapmak ayrı o an boşalmak için yapmak ayrı bi durum
Sanırım bir erkek ve bir kadın arasında çok fark var bu konuda tamam şöyle diyim haklısın erkekler için daha zor olabilir dayanılmaz olabilir ve bunu bir ihtiyaç olarak görebilir
Ama yine de erkek ihtiyaç olarak görüp yapsa da zevk almıyor mu
Yanş zevk alıyo ama bitsede gitsek misali yani su içmek gib. Mesrla iskender de doyurur corbada biri hayatta kalmak için diğeri sevdiğin için 🥰🥰
Kişiden, kişiye değişir bu durum. Ben önem veriyorum. 🤷♂️
iki taraf için de önemli olabilir. Kimle olduğuna göre değişir
Kadınlar için önemli erkekler için okadarda önemli değil
Erkekler için neden önemli değil peki onun için seks cinsellik vücudunu paylaşmak özel bir şey değil mi
Kadınlar için daha önemlidir. Bunu çok önemseyen erkek gariptir tuhaftır
Tabii ki güzel bir şey ama erkek o kadar detaya girmez. Erkek cinsellikte duyguya o kadar da önem vermez çoğu zaman.
Duygu sadece sevdiğiyle beraber olurken mi
Kesinlikle. cinsellik erkekte duygu yaratmaz yoksa. Sevdiği insanla yaşarken sadece duygu hissedebilir.
Benim için önemli ve evlenmeden yaptığım için kötü hissediyorum bir kişiyle oldu o ayrı
Peki eşinin hiç yaş yaşantısı olmazsa ve senin bu durumunu sıkıntı yaparsa çok üzülür müsün
Erkek unutabilir bayan unutmaz evlenince bile başkasıyla unutmaz
sevdiğim kişiyle yaşamak istediğim bir şey olduğundan anlamlı olurdu benim için
bence kadin icin cunku jlk unutulmaz
Peki ihtiyaç karşılamak için yapanlar para karşılığı yapanlar falan için önemli mi
Ucuz mallarla isim olmaz
Seks olmazsa kızı ne yapayım
Kızlar için daha önemlidir bence.
Ölürüm 🤣
Yanlış yere yazmışım 😀
Her türlü seks olur parayla da severek de sevmeyerek de
🫠😬😬😬
bir şey yazsaydn bari emoji güzeli 🤣
okadar sığ değil
Kızlar bence
Anlık vur git
İllaki vardir