Unutulmaz ve özel midir yoksa yaşanmış sıradan bir şey midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Özeldir evet ama stresli ve sıkıntılıdır da. Özellikle erkekler arasında gerçek kadınla yapmak başka diye bir söylenti dolaştırılır. Yani gerçek kadınla ilk başlarda erkeklerin başarılı bir ereksiyonu sürdüremeyeceği veya erken boşalacağı dedikodusu çok döner. Rezil olma endişesi taşır. Bu da erkeği strese sokar. Bir de merak var tabi. Acaba nasıl bir şey?
Ben ilk ilişkimde bir sorun yaşamadım ama tadını da çıkaramadım. Tadını kadın çıkardı :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
erkek için de önemli kadın içinde. özel bi an.. neden özel biriyle olmasın ki. ama avam kültürsüz it kopuk kurmançi tipleri için böyle değildir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
80Cevap
1 yılHem de fazlasıyla O ilk dokunduğu tenin sıcaklığı ilk defa içine girdiğinde hissettiği o deli eden sıkılık daracık yerinde kaybolup erimek o başını döndüren haz Hepsi aklına kazınır. İlk defa o tenin kokusunu içine çekmek dilini gezdirip titrediğini duymak sonra kendini tutamayıp içine aktığı o an Hepsi bir erkeğin beynine kazınır. Çünkü ilk seks sadece boşalmak değil ilk kez gerçek şehvetin tadını almak demektir Ve o tat, ömür boyu damakta kalır.
10 Yorumla
1 yılHayır siz kadınlar bu ilk olayını çok abartıyor anlam yüklüyorsunuz
Erkekler bir süre sonra hatırlamaz bile04 Yorumla
Soran1 yılBiraz öyle galiba ama ilk defa bir şeyi yaşamak bir duyguyu tatmak özel değil midir
Ya da size göre kiminle yaşandığı mı önemli- 1 yıl
Bu ilk eğer sonun oluyorsa tek özel olan budur. Yoksa ki hiçbir özelliği yok kiminle olduğu falanda önemli değil
Düşün üniversite mezunusun. Ama sana ilk okulu hangi okulda okudun diye soruyorlar.
Gıda zehirlenmesi yaşadın anne sütü emdi mi diye mi sorarlar en son ne yedin diye mi sorarlar
Bu da onun gibi bisey son olmadıktan sonra hiçbir anlamı önemi yok
Soran1 yılGüzel bir açıklama olmuş ben o duygu ya da zevkin kalıcı olup olmadığını merak ettim aslında biraz duygusal yaklaştım sanırım
- 1 yıl
Sorun değil bende fikrimi söyledim
Gizli Üye(30-35)1 yılilk seks herkes için önemlidir adı üstünde ilk
61 Yorumla- 1 yıl
Seninle kısaca tanışabilir miyiz
Çoğu için sıradan çünkü hayat kadınına gidiyorlar daha yaşları 14-15 te
017 Yorumla
Soran1 yılBende daha önceleri özel olduğunu düşünürdüm ama yanıldığımı anladım gerçekten öyle herkesle kolayca yaşanan bir şeyin bir özelliği olmamalı
Soran1 yılBende evlenene kadar bekledim özel olacağını düşündüm ama eşim yaşamış yani beklemek beni mutlu eder sandım yanıldım
Soran1 yılSorun aslında bende neyi bekledim anlamıyorum mutlu olacağımı sandım yanılmışım şu an yaşamadığıma pişmanım
Soran1 yılHerkes yaşıyor sen neden yaşamadın var bende
İyi hayatımız
Soran1 yılBiriyle birlikte olmayı sıradan bir zevk olarak görmedim çünkü
Soran1 yılMesele şu ben birini bekleyip sadece onunla yaşamak beni mutlu eder zannediyordum o mutluluğu yaşamadım yoksa ilişkimde mutluyum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılherkes için özeldir ama kadınlara oranla daha düşük öneme sahip bizdeki , kadın duygusal erkek dürtüsel bakar doğası bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ama İlk seks yaptığım hatçanın yerini hiç kimse tutmadı şu ana kadar, o beni iliklerime kadar kurutan tek kadındı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Erkek ve kız farketmez. İlk münasebet her iki taraf için özeldir. Ama değip değmeyeceği konusunda toplumun %70 i genellikle pişmandır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik içindeyse ve gerçekten seviyorsa özeldir. Diğer türlü çok özel olduğunu düşünmenizi isterler ama durum pek öyle değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle özel ve çok tatlı bir andır öyle bir ay yaşamak çok istiyorum
00 Yorumla
1 yılBen özel olması için hiçbir halini yaşamadım lakin herkes aynı dusunmeyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erkek için özeldir de kadın için daha özeldir aslında çünkü kadınlar daha duygusal o konuda
00 Yorumla
1 yılİlk seksten bişey kalmadı daha üstün olan var çünkü illa olacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bir ayı gibi kız tarafından becerildim :) unutamam tabiki ezildim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir miktar özeldir. ancak daha iyisini yaşayınca özelliğini kaybeder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzel oluyor tabi. Unutulmaz bir an. Sadece tek fark sonrakiler için istek artıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim için özel bu yüzden evlenince yapmak eşime iyice aşık olmak için saklıyorum bekaretimi
00 Yorumla
1 yılSoru erkeklere yöneltilmiş lakin cevap yazan kadın üyelerde var. İlginç 🤔.
Kendi adıma söyleyim ilk sekse çok fazla anlam yüklediğim için benim için hayal kırıklığı olmuştu.00 Yorumla
1 yılYok be, alakası yok. Sadece duygusal olarak bir şey hissettiğimiz bir kadınla beraber olunca çikolata yemiş gibi oluyoruz. Yoksa diğerleri küp şeker. Umarım anlamışsınızdır.😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevdiği kişiyle yapması çok önemli yoksa unutulmaz bir seks yoktur o an zevk alırsın ve geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYasak yakın ve hiç olmayacak biri ile yaşadım ilk cinselliği unutulmuyor olmasa iyiydi ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVerdigimiz değere göre değişir. Ama %,95iniz 3 yıla unutulur
00 Yorumla31 yaşındayım 16 yaşında olmuştu saniye saniye hatırlıyorum :D umarım cvp olmuştur
01 Yorumla
Soran1 yılTam oldu
1 yılYaşadım ilk 18 de çok atesliydim bir kadın vardi 22 yaşında taş taş ama boşalamadım heyecan olunca o an aklımdan gitmiyor 😅🤣 şimdi tecrübe iyi
00 Yorumla
1 yılTabiki unutulmaz ve ben erkek olmama rağmen hala o anı yaşayıp atıyorum kaç defa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. İyi geçtiyse özeldir heralde:))
31 Yorumla
1 yılBence özeldir bir kadının ilki olmak
062 Yorumla
Soran1 yılEskiden bende öyle düşünüyordum ama değilmiş
- 1 yıl
O da ne demek.. Öyledir elbette. Hiçbir zaman unutulmaz. Sanırım senin ilkin gitti.
Soran1 yılYo şöyle diyim evlenmeden önce hayatımda hiç kimse olmadı sadece eşimle yaşamak için bekledim özel olsun istedim ama o yaşamış şimdi bana özel kalan bir şey yok o benim için ilk olacak ama benim için her hangi bir şey hissettirmiyor hata yapmışım yani beklemekle bekleyince mutlu olurum sanmıştım
- 1 yıl
Eşin senin ilkin ama sen onun ilki değilsin tabiki kötü olmuş evet.. Evlendin mi yoksa nişanlı falan mısınız
Soran1 yılEvliyim yani onun için ilk olmak güzel ya da mutluluk verici bir şey değil ki
- 1 yıl
Şöyle sen onun ilki olsaydın. Ve o da senin ilkin.. Bu hissi ilk defa yaşadığınız için birbirinize kıymet verirdiniz. Ama onun ilki olmadığın için kendini kötü hissediyorsun şu an sanırım. Bunu düşünme gerçekten kötü hissetme. Kaç yaşındasın
Soran1 yılHem de nasıl mutlu olurdum anlatamam
Özel olduğunu düşünüp bekledim ama yanılmışım demekki herkesle yaşanacak bir şey bu ben fazla anlam yüklemişim ve şimdi pişmanım
Yaşamayıp sadece eşimin olması beni mutlu eder sandım ama öyle olmadı
Tabiki seviyorum ve mutluyum ama tam anlamıyla değil içimde eksiklik var
Düşünmediğim an yokki yakınlaşırken bile aklıma geliyor
30- 1 yıl
Üzüldüm senin adına. Gerçekten özle olacak bir şey ama o bunu yapmamış. Sanırım önceden bilmiyordun bu durumu.. Yani evlenmeden önce
Soran1 yılKimse benim gibi düşünmüyor ki çok az insan vardır herkes yaşıyor sevdiğiyle ya da günübirlik vs
Yani benim yanılgım hatam büyük beklemenin bir anlamı yokmuş
Bir erkek için gerçekten güzel bir şey midir bir için ilk olmak onunla yaşamak- 1 yıl
Tabiki.. Bir kadının ilki olmak çok özel bir duygu bence.. Bekaretini sana vermesi seni ne kadar sevdiğini gösterir..
Soran1 yılEşim içinde güzel bir şey ama inanki bana hiç bir anlamı var gibi gelmiyor
- 1 yıl
Üzüldüm senin adına.. Onun hayatında başkası olmuş bende başka biriyle olacağım gibi bir düşünce yoktur kafanda dimi.
Soran1 yılAsla tabiki olmam hem o kafada biri olsam bu kadar hassas olmam ki şimdi olsam bana ne faydası var
Ben bekleyip sadece eşimle olmanın beni mutlu edeceğini sandım ama başıma gelip yaşadığımda gördüm bu beni mutlu eden bir şey değil olay sadece bu- 1 yıl
Aslında mutlu ederdi ama maalesef o daha önce yaşamış. Üzücü bir durum.
Ne zamandır evlisiniz
Soran1 yılBen ilişkimde mutluyum zaten o çok hassas ve sevgiyle yaklaşanda biri ben sadece boşuna beklediğim için içimde eksiklik var o kadar
- 1 yıl
Keşke başkasıyla yatsaydım diyorsun yani
Soran1 yılO kadar değil tabiki bir şeyler yaşayabilirdim diyorum sadece
- 1 yıl
E işte aynı şey.. Keşke onu beklemeseydim sevişseydim diyorsun. Haklı olarak tabiki..
Ne diyelim. Umarım mutluluğun hiç bozulmaz. Bunun için de kendini çok üzme
Soran1 yılMutluluğum tam anlamıyla yok ve asla yerine de gelmez
Erkeklerin genelinde şu var kendileri yaşıyor ama evlenirken yaşaşamış olsun istiyorlar garip- 1 yıl
maalesef Br çok erkel evet bem istediğimi yapayım ama evlendiğim kadın yapmasın diyorlar. Haklısı saçma.
Ama şimdi bundan daha önemli bir şey var.
Evliliğinde mutlu değil misin
Soran1 yılMutluyum sadece bu konuda farklı hissediyorum o kadar
Her zaman bir düşünce ile beklemiş ve o mutluluğu yaşamamış bir insan nasıl ne kadar mutlu olursa öyle
İçimde birbirimize ait olduk düşüncesi yok ne zaman yakınlaşsak aklıma başkalarıyla yaptığı geliyor- 1 yıl
Hiçbir zaman kendini ona onu da sana ait hissedemeyrceksin.. Anlıyorum seni.
Yeni mi öğrendin ne kadar oldu
Soran1 yılÇok özel bir durum olmadığını düşünüyorum sadece ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
- 1 yıl
Biraz garip bir durum seninki.. Haklısın..
- 1 yıl
Kaç yıldır evlisin
Soran1 yılNe fark eder ki
- 1 yıl
Yeni mi öğrendin o yüzden mi bu kadar içerledin diye merak ettim
- 1 yıl
Heralde zamanla geçer bu durum
Soran1 yılGeçmez sanmıyorum
Senin hiç ilişki yaşaman oldu mu seks /sevişme- 1 yıl
Yani birkaç öpüşme dokunma ilerisi yok. Neden ki
Soran1 yılSadece duygu düşünceni merak ettim sen yaşamış ve eşin seni beklemiş olsaydı ne hissederdin diye
- 1 yıl
Biraz kendimi kötü hissederim ona karşı. Ama yine de onun bana saklamış olması hoşuna gider
Soran1 yılPeki benim gibi beklediğinine pişman olursa ve beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorsa yine de hoşuna gider miydi
- 1 yıl
Onun beni beklemesi her türlü hoşuma gider. O tatlı a. cığına ilk giren olmak büyük bir gurur verir.. Ama tabi biraz da üzülürüm böyle olduğu için
Soran1 yılSanırım burada birazcık erkek gururu ağır basıyor hoşuna gitmesine birazcık üzüldüm açıkçası
- 1 yıl
Buna yapacak bişey yok. O bekaretini almak her erkeğin hoşuna gider
Soran1 yılŞöyle bir şey diyim beklediğim için ve sadece onunla birlikte olduğum için ben bir mutluluk yaşamadım ama mutluluk yaşıyor yani bir erkek ne kadar mutlu olabilir ki
- 1 yıl
Çok da değil ama işte ilk sefer dar falan oluyor ya.. O haz da farklı
Soran1 yılBir kadın seni bekliyor sadece seninle olmak istiyor mutluluk veren bir şey
Bir kadın ilk defa seninle oluyor yani o darlıkta girme hazzı hissi zevki çok yüksektir
- 1 yıl
Aynen öyle işte.. Onu hissetmek. Onun seni hissetmesi.. O acısını görmek. Ama o acıya rağmen seni arzulaması.. Bak konuşunca bile yükseltiyor
Soran1 yılPeki başkalarından aldığın zevkten ne farkı var
- 1 yıl
İlki olmak. Kadına o zevk ilk defa yaşatsn olmak bunlar güzel. O duygular güzel.
Biraz da dar olmasının ayrı bir zevki olur.
Başka ne olacak.
Soran1 yılSadece gurur ve haz alma
Ben bir erkek olsam karşımdaki kişi beklemenin pişmanlığını yaşıyor ve benimle birlikte ilk defa olmanın mutluluğunu yaşamıyorsa ben o kadar da mutlu olmazdım- 1 yıl
Elbette o bahsettiğin mesele de var. Ama ne yapacaksın ki.. Elden bişey gelmex olan olmuş
Soran1 yılYani evlenmeden önce her şeyi yaşayan bir erkek ne kadar zevk alabilir ki adam bütün zevki duyguyu biliyor o sadece gurur yapar
- 1 yıl
Aynen öyle. Zaten tadını biliyor. Sadede gurur olur.. Sadece benimle oldu ilki ben oldum gururu olur.
Soran1 yılO gurur benim bütün mutluluğumu aldı 😕
- 1 yıl
Bunun için yapabileceğim bir şey olsa da keşke seni mutlu edebilsem
Soran1 yılTeşekkür ederim düşünmeniz yeter Allah razı olsun
Bana ders oldu diyeyim hiç bir zaman bir şeyden emin olmamak gerekiyormuş- 1 yıl
Haklısın. Güvenmek zaman alır. Emin olmak da öyle.
Tesettürlü müsün
Soran1 yılHayır neden hep bu soru geliyor anlamıyorum onlar hiç bir şey yapmıyor mu sanıyorsun
- 1 yıl
Beni yanlış anlama. Tesettürlü kadınların da ne kadar o. uspu olduğunu gördüm. Sadece Allah razı olsun diyince acaba diye merak ettim..
Bekaret ile alakalı değil
Soran1 yılHaa o şeyden ya nerdeyse bütün gün dinledin ve destek olmaya çalıştın teşekkür ederim demekten daha fazlası gerektiği düşündüm
- 1 yıl
Ne yaptım ki üç beş mesaj. Ne yaptım sanki.. Destek olabileceğim bişey varsa konuşacak bişey varsa yanında olurum
Soran1 yılOlsun yine de bir destek 🙏🏻
- 1 yıl
Umarım bunu unutabilirsin. Kalbi güzel birisin hayatında kalbin gibi güzel geçsin dilerim..
Soran1 yılDenedim ama pek mümkün değil gibi yine de çok teşekkür ederim seninde ömrüm güzel olsun
- 1 yıl
Yeni evli misiniz. Çocuk falan var mı
Soran1 yılBir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım her zaman
- 1 yıl
Konuşmak istemiyorsun anladım.. Rahatsız etmeyeyim. İyi günler
Soran1 yılNormal şekilde cevap yazdım aslında
- 1 yıl
Sorduğum soruya cevap vermeyince
1 yılKiminle yaşadığına göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İLK , abide gibi bir şey.
00 Yorumla
1 yılErkekler için ilk seks erken boşalmadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılozeldi benim icin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her insanın ilki unutulmaz olur
00 Yorumlayaşanmış sıradan bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılÖzel olabilir bu kadın için de ayni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadinina gore degisir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Özel olabilir benimde olmadı daha
00 YorumlaSeks güzel duruyor yemesi iyidir yani Şeftaliyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir
00 YorumlaTabiki ozeldir ilk deneyim sonucta hic unutulmaz
00 YorumlaKiminle yaşandığı önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle özel 23 yıl oldu unutamadım
00 Yorumla İlkler her zaman unuttulmazdir 🥰🥰
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzel birşeydir tabii ki 👍 unutulmaz..
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum bir gün yaparsam yazarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Yapmadığım için bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılHer şeyin ilki unutulmazdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Kiminle olduğuna bağlı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. ilkler unutulmaz
00 YorumlaÖzel ama ben kerhanede yapmıştım
01 Yorumla
Soran1 yılOrada yapmakta mı özel
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzel olduğu için yapmıyorum bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bence nasıl geçtiğine bağlı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmem bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİz bırakacak hiç bir önemi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler pek takmaz bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılHeyecan verici kalkmayabilir
00 Yorumla Eğer sevdiyse Unutulmaz ve özeldir bence
04 Yorumla
Soran1 yılSevdiği değilse
Soran1 yılSadece zevkini yaşar o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Herkes için özeldir
02 Yorumla
Soran1 yılSevmediği biriyle yaşamış olsada mı günübirlik bir ilişki yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılözeldir
10 Yorumla Benim için özledir
00 Yorumla
1 yılHayır değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Özel
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi