Evliliği ilişkiyi seks üzerine kurulu olarak gören biri ile sağlıklı bir ilişki kurmak mümkün mü?

Evliliği ilişkiyi seks üzerine kurulu olarak gören biri ile sağlıklı bir ilişki kurmak mümkün mü?

Sadece sekse odaklı biriyle ilişki yürür ama ruhu eksik kalır.
✨ Arzu güzel şeydir ama bağı güçleştiren şey “denge”dir.
🔥 Seks bağ kurmayı desteklemeli, yönetmemeli.
💫 Özet Sürekli arzu doyurur ama sevgi büyütür. ⚡
böyle soruları tek bir cevapla yapıştır yapmak istiyorum.
çok cinsellik normal bir şey DEĞİL. karşı taraf rahatsız hissedebilir, yakınlık varsa karşı tarafın rahatsız hissedip hissetmeyeceğini düşünerek yapılır bu plan. türkiye'de çok abazanlık var diye insanlar ilk günden cinsellik konuşmayı normal buluyor. inanın bana, bakış açınızı değiştirin, kabullenmek zorundasınız bu fikri.
Çok değersiz hissettiriyor böyleleri
Mutlu olunmaz hanim efenei
Cevap
30Cevap
Hayır aklı fikri cinsellik de olan kadını istemem.
Aşkta seks olmazsa olmazlardan biri olsa da aşk seksten ibaret değildir. Ki seks yaparken bile fiziksel hazdan çok duygusal haz ön plandadır. Yaparken duygusal olarak da tatmin etmiyorsa, kavgalar ve tartışma başlar, durumu ona anlatırsın, bencilce davranıp çüküyle düşünmeye devam ederse ayrılırsınız, uyumu yakaladığınızda keyfini çıkarırsınız.
Merhaba! Kessinlikle hayır çünkü seks öyle bir şeyki çiftlerin arasında iletişim, duygusal bağ olması çok daha zevk verir çünkü eğer partnerinle aranda duygusal bağ ve o tutku yok ise yaşanılan cinsellik sadece bosalmayı hedeflediği için asla zevk alamazsınız.
Ama duygusal bağlarınızın olduğu bir cinsellik tamamen partnerini mutlu etmek ve zevk aldığını görmeye yönelik olduğu için bu durum çok daha iyi zevk verir.
mümkün bence , seks de bir yerekadar , beyin doyuma ulaştığında gerçek hayata dönersin , ayrıca cinsel dürtülerin baskınlığı 20 yıl sürer , yani 35 40 dan sonra normale döner bence
Sabah ağzına geleni saysın akşam yanaşsın mesela. dengeyi sağlamak lazım tek başına hiç bişey mutluluk kaynağı değildir
Libido uyumu da uyum türlerinden biridir. Cinsellik odaklı olmak doğru değil ama asıl önemli olan iki tarafın aynı konuya odaklanmış olmaları.
Valla ben kesin çok mutlu ederim cevabım olurdan yana
Pek mümkün değil sanırım ağzından salyalar akan biriyle zor olsa gerek
Yani doyumsuzluk güzeldir 50 den sonra istek falan azalacak zaten libido yükseldikçe sevişin bol bol
Olmaz
Onca konu varken sadece cinselliğe odaklanmak cehalet
Olunmaz. Daha normal sohbet bile edemediğin biriyle ilişkinde nasıl mutlu olabilirsin ki..
Çok sıkıcı.. Her konuyu oraya bağlayan erkekten olmaz
Gram beyni sadece ona çalışıyorsa vay haline mdkdkdkd
Hayat ondan ibaret değil he öyle oldugunu düşünüyorsa da bu işi yapanlarla görüşebilir
İşin ilginç yanı kızlarda cinsellik istemiyormuş gibi davranıyor ama internette dolu ifşalar var.
Olmaz sevgili sürekli seks istiyorsa aşk değil seks birlikteliği vardır
Hayır asla. Kıt beyni ve gelişmemiş ahlaksız karekteriyle sadece obje olarak görür. Asla değer vermez, prenses hissettirmez
Hayir konuşacak ortak konu bile kalmıyor birbirinizi obje olarak görmeye başlıyorsunuz.
Benimde öyle oluyor arada
Olunmaz, cinsellik arka planda olmalı
Olur bir süre sonra bıkar
Kadının öylesi adamı fena alıştırır
Hiiiiiiççç sanmıyorum
Midem bulanır ve biter her şey
Her şey kararında güzel bence.
sende öyleysen olur
Bence olmaz her şey cinsellik değil
Prensim Sercan sa evet
Mümkün ve zaten bir süre sonra durulur..
Asla uzak durmaya çalışıyorum
İmkansız
Olmaz tabiki
Olunmaz
dozunda derim
Olunur evet
Olunur
Seksten zevk aldiginiz surece evet
Olunmaz bebeğim
Performans iyiyse
Asla olmaz
Tabii ki olunur