Fazla cinsellige düşkün sürekli bu konuya giren ve instagramda açık saçık insanları takip eden Snapchat kullanan biri ile olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer cinsellik odaklı bir şey olacaksa belki olur ama ciddi bir ilişki diyorsan o zor gibi duruyor.
Belli ki abazan dediğimiz cinsel açlığı buljnan birisi ve onu doyurmaya çalışıyor. Ancak bu konuda doyarsa bir ihtimal ama alışmışsa bir kere o da zor.
Erkeklerde de az da olsa olan ama kadınlarda çok daha fazla olan hayatına alacağı kişiyi adam etme içgüdüsü hata yaptırtır. O yüzden yontmaya çalışmamalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılErkekler bu konuda ne kadar isteklerini kontrol edip kendilerini durdurabilirler medenidir , belli ki bahsettiğin kişi bu konuda kendini kontrol edemeyen ve aranan bir tip bence olmaz sağlıklı bir ilişki ama sen bilirsin yine de
03 Yorumla
Soran1 yılEvet güvensiz olucam hep
- 1 yıl
Bence sürekli soru işaretleriyle yaşamak çok ama çoo yorucu olur
Soran1 yılBencede öyle iliskim olcagina yalnız olurum kafam rahat olur en azından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Böyle biriyle açıkçası ciddi ilişki olmaz işte evlilik gibi ciddi sevgililik gibi falan öyle biraz konuş geç zevkine bak
00 YorumlaTakıl knk ihtiyacını giderirsin çokta kapılma istersen
05 Yorumla
Soran1 yılTakılmak bana gore degil ya denesem de yapamıyorum üzülen ben oluyorum sonra:(
Soran1 yılMesafe de var ki hani böyle dışarı çıkmak icin biri olsun desem o da olmuyor sadece klavyeden de çekilir mi sence yani
- 1 yıl
@ecm42 evlenmeden yaşdığında evlilik süreçine çoğulua takıldığını herşeyi tütkediyorsunuz.. sonra alfa dul olarak yeriniz alıyorsunuz.. siz baya alışmışsın anladım kadarıyla kullanıp kullanıp atılmaya ki ihtiyaç sığınıyorsunuz.. sizin gibiler buna laiksiniz bugün yarın evleneceğin çok sevdiğin yani bu duruma öğrendiğinde terk ettiğinde anlarsın ilerde şimdi laylom kucaktan kucağa gezmeye devam..
1 yılAmacın cinsellik yaşamaksa hedefe hemen ulaşırsın o kişiyle, ciddi isen uzak durma kaç kaçç
02 Yorumla
Soran1 yılCiddiyim ya, üzülmek istemiyorum
- 1 yıl
Arkana bakmadan , ayakların totona vura vura kaç
1 yılSürekli denk geliyorum yok sevgilimin Snapchati var. Abi bu nasıl bir uygulama?
04 Yorumla
Soran1 yılEskiden filtreler icin kullanılırdı ama maalesef suanda herkes birbirine nude atıyor orada
- 1 yıl
Başka platformlar da var neden Snap peki
Soran1 yılÇünkü orada ekran görüntüsü alınmıyor sohbet güvenli
- 1 yıl
Hımm harikaymış
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bugün senle yatar yarın başkasıyla tercihin böyle biriyse
00 Yorumla
1 yılamacın cinsellikse olur
10 YorumlaNe istediğine bağlı ilişkiden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilişki olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle olmaz
00 Yorumla
1 yılSen de öyleysen olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSen misin bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSeks olur
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılokurken aldatıldım
11 Yorumla- 1 yıl
@beyzaderinn hahahahaha.
1 yılzor ya gg
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı