Bu yüzden merak ettim
2 parmak da ıslanma çok olmazsa acıtıyor sadece biraz
Başka türlü de parmak kontrolü nasıl yapcam bilmiyorum bu yüzden acısına takılıyorum sadece
Vajinanın genişlediği ya da esnekliğini kaybettiği algısı, genellikle yanlış inanışlarla ilişkilidir, ancak bazı belirtiler dikkate alınabilir. Vajinanın genişlemesi, doğal olarak doğum, yaşlanma veya hormonal değişiklikler gibi faktörlerle yaşanabilir. Anlaşılabilecek işaretler arasında cinsel ilişki sırasında daha az sıkılık hissi, idrar kaçırma gibi pelvik taban zayıflığı belirtileri veya partnerin hissettiği değişiklikler sayılabilir. Ancak, bu durum genellikle pelvik taban kaslarının zayıflamasıyla ilgilidir ve Kegel egzersizleriyle güçlendirilebilir. Kesin bir değerlendirme için bir jinekoloğa danışmak en doğru yaklaşımdır.
İdrar kaçırma gibi sorunlarım yok
Senin yaşadığın alışamadır. İllaki genişlemiş yani bir parmak rahat alıyor artık. Ama şöyle bir şey var vajina yine eski hâline geliyor parmak sokarken genişliyor sadece.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim.
Mastürbasyon yaparken sadece dikkatli ol. Çok zarar verme.
mastürbasyon yaparken sürekli parmak sokarak yapmıyorum çünkü tırnağım uzun olduğu için çiziyor
Tırnakların uzun olması sorun evet. Yastığa sürtünmeyi veya su ile yapmayı deneyebilirsin. Bir şeyler sok derdim o kadar geniş değil dimi?
Ya sürtünme veya suyla boşalmayı denesem çok uzun sürer
Islanmaktı zorluk mu çekiyorsun? Yani böyle seni çok azdırıp, yükseltecek bir şeyler var mı?
Islanma bazen çok fazla oluyor ama bazen az oluyor
Seni uyarıcı bir şeyler olmalı. P*rno izleyebilirsin veya sexting ile iyice ıslanıp iki parmağını aynı anda sokup hem vajinal hem de klitoral boşalma yaşayabilirsin. P*rno izliyor musun veya sexting yaptığın biri var mı?
Sexting yapmıyorum ama p*rno izliyorum bazen
P*rno olabilir ama ileride cuckold a dönebilir. Sexting veya görüntülü, resimli sexting yaparak canlı birisi ile yapıp daha fazla ıslanabilirsin. Yaptığım görüntülü sextinglerde bir iki defa boşalıyorduk iki taraf da. Deneyebilirsin. Yoksa sexting yapmamanın bir nedeni var mı?
Ayrıca ne tür p*rnolar izliyorsun?
Kimseye güvenmiyorum
Kendim de üst üste 2 kere falan boşalabiliyorum
p*rno izlerken genelde 18 yaşında ki kızların p*rno izliyorum 19 yaşında olduğum için daha hoşuma gidiyor
Bdsm falan da hoşuma gidiyor
İtaat etmeyi, sert olmasını ama aynı zamanda güvenmeyi seviyorsun. Kendi yaşatlarını izlerken kendinmiş gibi düşünüyorsun. Anlıyorum seni. Zevklerin gayet güzel.
Aslında çok kez yaptım birçok kadınla. Güven sorunların varsa konuşabiliriz, hazır hissettiğin zaman yaparız zaten.
Ya bdsm ilgimi çekiyor ve bir ara meme ucuma tel toka takmayı falan deniyordum gerçekten ilgim olup olmadığını anlamak için ama cinsellik sırasında bdsm bana uygun mu bilmiyorum
Cinsellik sırasında bdsm serttir. Sexting yaptığım ve cinsellik yaşadığım kızlarda genellikle yüze tokat, kalçaya falan. Yumruk isteyen oluyordu. Kırbaç vs de olur. Detayları çok fazla da şimdi uyarı almayayım KS den. Seninki sert sevme de olabilir. Canın biraz yansın istiyorsun ama bdsm kadar fazla mı hemen anlayamayız.
Ben de bilmiyorum dediğim gibi
İstersen detaylı şekilde konuşabiliriz. Deneyimlerimle sana yardımcı olmak isterim. Sexting konusunda da güven oluşursa zaten istersen yapabiliriz. Daha önce çok yaptım. Sadece sohbet için de olur. Hesabım açık zaten.
Ders çalışmam gerek
Her zaman konuşalım demiyorum. Tabi ki de dersinden alıkoymam seni. Müsait olunan zamanlarda, istediğimiz anlarda konuşuruz.
Vajina genişlemez.. ilişki esnasında zevk aldıkça genişler ilişki sonrasında hemen eski haline dönmez ama eski haline döner.. geniş veya dar olması doğuştan gelir sonradan genişlemesi için günde en az 8 10 defa ilişkiye girmen gerekir, o şekilde de değilsindir heralde 🤷♂️
Yok öyle değilim tabi
Uzun zamandır ilişkiye girmiyorum zaten
Kimseyi sevemiyorum çünkü
Doğum yapınca genişlemiyor mu anlamadım
Genişlemez nasıl inanıyorsunuz bilemiyorum.
Eğer öyle olsa Evliler nasıl ilişkiye girecek belki 1000 kere girip çıktım hep ilk günkü gibi, çünkü kaslar var onlar o ana uyar.
Dediğin gibi olsa içeriye penisin girdiğini bile anlamazlardı.
Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim. Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
Sitenin uzman vajinaryusları gelmiştir zaten. Ne tezler makaleler yazmış adamlar ya bize söz düşer mi lütfen. Adamlar hayatını bunun üzerine yaşamış resmen
Ndbkfnlgn
Cevap
36Cevap
Merhaba! Kişi bunu anlar çünkü vajinanın ilk şekli ile ilişkiden sonraki şekli arasında farkı kendisi bilebilir ve ilişki yaşamış vajina az çok bellidir.
Onu anlayamıyorum ya aynı gibi duruyor
İmkansız 😂
Bilmiyorum
Eğer kolay giriyorsa genişlemiştir 🫡
2 yıldır ilişkiye girmiyorum bilmiyorum ama 1 parmak rahat giriyor
Bir parmak herkese rahat girer 🫢
Vibratörü dene
O olmaz aile evinde sıkıntı
Banyoda dene
Nereye saklıycam
Ne biliyim kanka djjdjs
İşte sorun o kfmjıfnj
Ngbjdyn
Bildirim gelmemiş dndjjd
Vajina doğum harici genişlemez sadece zevk korkunun önüne geçer bu da ilişki sırasında gevşemeyi sağlar
Parmaklarınla ya da bir cisimle kontrol edebilirsin ben kadın doğum uzmanıyım biz de bu şekilde kontrol ediyoruz çatı açıklığını başka bir yöntemi yok
Parmakla nasıl kontrol ediliyor yani açıklığını nasıl anlıyorsunuz
Genelde 2 tane de acıyor ıslanma çok olmazsa
Parmaklarım ince
Boyum 1.68 kilom 50
Ya sonuçta 19 yaşındayım ve bu yaşta genişlediyse garip hissederim
Uzun zamandır ilişkiye girmiyorum ama ilişki sırasında acı oluyordu yani hissetmemek mümkün değildi 😅
Rimelle ölçüm mü yapcam😂
vajina genişlemez, yaşa göre farklılık gösterir ama 40 yaşa kadar vajina kasları aynıdır , biirde doğumda değişebilir , od 2 3 senede toparlar eğer açılma yoksa
hiç yapmayan ya da dar olan bir kadın düzenli iişkiye girerse hafiften açılır ama milletin dediği gibi folloş vs onlar yalan dolan.
olmaz ki öyle şey doğası gereği çocuktan sonra bile toplar kendini
Şaka gibisin ya 😅😀 bir kaç defa verdin diye vajina mı genişler, aynıdır merak etme, ayrıca bunu neden önemsiyorsun
Ya bilmediğim için soruyorum ne dalga geçiyorsun
Bazıları sadece doğumdan sonra genişler diyorlardı ama bazıları da ilişkiye girince genişler diyordu ondan takıntı yaptım sormak istedim
Yok canım dalga geçmiyorum ama komik geldi sadece, merak etme aynı darlıkta olur, ayrıca hafif genişledi diyelim bunun ne önemi var ki, evlenince anlaşılır diye mi çekiniyorsun
Hayır ilerde eşimden saklamam bakire olmadığımı zaten
Karşı tarafa zevk vermeyebilir mesela
Dürüst ol tabi yalan üstüne yuva olmaz. Hayır zevk alır merak etme, yıllardır seks hayatı olan kızlarla oluyorum gayette dar ve tatmin ediyor vajinaları beni, cinselliğe ara verdin sanırım
2 yıldır cinsellik yaşamıyorum
Neden ara verdin tövbe mi ettin sebep ne
Merak etim sadece rahatsız olmadım umarım
Kimseyi sevemedim
Hangi şehirdesin ve nasıl erkeklerden etkileniyorsun
Bana kızdın mı noldu
Prenses nerdesin, parmak kontrolü yaptın mı
Günaydın prenses
Nasılsın, kontrol ettin mi içeriyi
Doğum - Yaş ve kilo etkiler daha çok , vajina dar/geniş oluşunu.
Doğum yapsan da genişlemez geniş olup olmadığıni da erkek anlar sadece sokunca
Çok ilişkin olduğu ise iç dudaklar sarkık olur, 😅😅 yani ben öyle biliyorum ne kadar doğru emin değilim!
Çok ilişkiye girdin mi? Birkaç kere ise genislememistir senden ziyade içine giren anlar dar veya geniş oldugunj
Çok olmadı yani en fazla 6 7
Dardır seninki henüz çok sert ve kalın kalın almadiysan
Yani çok kalın değildi 17 yaşındaydık zaten çocuktuk
Ya o zaman darsindir hiç dusunme Bayaa iyi dardır hattaa
Tamam teşekkür ederim
İlerde ilk yaşayacağın ilişkide çok dersin diyecek partnerin buna emin ol
Ben teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur kafana takılan bise olursa dertleşmek istersen buralardayim
Bilmiyorum
Erkek olarak ben biliyorum güven bana hem kalın da değilmiş
Nalbur bi boru alcan evde deniycen bakalım genişlemişmi
Kendin diyorsun bi parmak acıtıyordu Neşelerden büyükten küçüğe koy bakalım o zaman anlaşılır
Vajina kaslı bir dokuda normal doğumda biraz esner genişlik olabilir
Genişleye bilir ama bunun için egzersizler çok işe yarar
Egzersiz daraltır
Aslında çok kolay kontrol edebilir sin de bilmiyor sun demekki
Nasıl kontrol etcem
Çok kolay ama burdan yazamıyorum ki bana yaz
Kolay yani buna bakmak
Hayır bir fark olmaz canım, bende yanlışlıkla kızlığımı bozduktan sonra vibratör ile yapıyorum yaklaşık 1 senedir bir fark olduğunu hissetmedim
doğum yapan kadınla 1 yıl ilişkim oldu ama her seferinde seks yaparken ilk girişte kızlığını bozarmış gibi zorlanıyorum.
kalınlık çok etki ediyor bu durumda
Sen neden anlamiyon ya
Ya dediğim gibi mesela eskiden 1 parmak acıtıyordu artık acıtmıyor ama bazıları doğum yapmadan genişleme olmaz dediği için genişlemiş mi genişlememiş mi anlamıyorum
Yani bakire ki hali gibi de olmaz yıllardır seks yapmış birinin ama tabi doğumdan sonraki halini de almaz vajina. Yani görüntüsünden de anlaşılır bazen
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim bak bi kendin dene olmadı yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince asko
İçine girip bakmak lazım
doğurmadyısan genişlememiştir.
vajina esnek organdır genişlemez
Parmaklarnı sokarak anlayabilirsin
Eskiden 1 parmak acıtıyordu ama artık rahat giriyor acıtmıyor
Birkaç kere ilişkiye girmekle genişlemez
Eskiden 1 parmak acıtıyordu artık acıtmıyor
Zarın bozulduğu için öyle o durum
Takıntı yapacağın bir durum yok
Tamam
Zar bozulduğu rahat giriş oluyor sadece genişleme olarak düşünme.. Sorun olursa her zaman sorabilirsin
Cinsel ilişki ile vajna genişlemez
Genişlemez öyle kolay kolay
Ne zamandır düzenli kullaniyorsun
Neyi
Nerdeyse 2 yıldır ilişkiye girmiyorum
6 7 kere oldu
Cevabı kendin vermişsin zaten
Bunu ancak deneyerek anlarsın
Neden genişlesin
İlişkiye girdiğim için
her vajina farklıdır, çok fazla kişi ile çok fazla ilişkiye girmek ya da doğum genişletir onun dışında normal formu ne ise orada kalır
İlişki oldunu
Evet
Sık sık louyirsa genislet
Uzman anlar
bakmadan nerden bılcegız
Çok verdiysen evet
Genismi
İlişkide belli olur
bir kontrol edelim
İçine girmeden bilmem ki
Parmak deneyi yap
Nasıl yapılıyor