Yatakta dominant olmaya çalıştı ama ayak serçe parmağına bile erkek olarak hükmettiğim sert seks gecesinin sabahında kahvaltı hazırlanmasını emir kipşyle söylediğimden beri ne bir sözümü ikiletiyor ne sözümün üstüne bir söz söylüyor ne de hizmette kusur ediyor... Tam da toplumsal cinsşyet diye atıp tuttuğu kalıplara uygun şekilde kuzu gibi oldu :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
8 ayBunu niye bu kadar yanlış anlayan var? Sen bir devlet kurumu değilsin ki konunun seninle ilgisi olsun. Feminizm kadın kanuni haklarını yükseltmeyi hedefler, partner secimi kişilerin kendi bağımsız tercihidir. Eğer ona bu şekilde saygısızlık yapıyorsan ve öz saygısı yüksek biriyse bir noktada şoku atlatıp kendi yoluna bakar. Bunun feminizmle sandığın türde bir bağlantısı yok yani. Garip ego okşama seansın bitmiştir umarız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)2 ay- Erkek cinsel hayatını ayak parmağına kadar diye anlatarak sanal medyada paylaşmaz
- Birlikte olduğun insanla emir kipiyle konuşulmaz, eğer evinin hizmetçisi ya da uşağın değilse hizmet beklenmez, sözünün üstüne söz söyletmeme gibi triplere girilmez (ikiniz de insansınız? )
- Toplumsal cinsiyet eşitliği ile cinsel hayatının hiçbir alakası yok
Şimdi sevgili bir kızla bile konuşmamış bakir liseli kardeşim elindeki telefonu kenara koy ve matematik testine odaklan çünkü yksye girecek olan bu sitedekiler değil sensin 😄
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. evet böyle bir ilişkii kadınlara kadınlığını hatırlatır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. feministliğin ve ayak serçe parmağına kadar hükmettiğin bir seksin alakasını kurmaya çalışıyorum
16 Yorumla
Soran8 ayBaşta kabullenmek istemedi mesela bu durumu
Soran8 ayBu durumu derken seksi istedi ama domine edilmeyi... ama işte kadın olduğu için orada neler olup neler olmayacağı, bedeninin hangi şekilde kalacağı konusunda herhangi bir şekilde fikrinin sorulmayacağını net bir tavırla anlattıktan sonra sabahında böyle uysal kedi gibi hatta itaatkar vir tavırla kahvaltı hazırlaması talimatımı yerine getirip hizmet etmesi bir dediği mi ikiletmemesi feminizmle alakalı bir durum olsa gerek değil mi?
Soran8 ayKağıt üstünde eşitliği savunduklarını iddia ederler şimdilik bunu doğru varsayalım ve eşitliği diyeyim
- 8 ay
Varsaymakla olmuyor şekerim, kişi feministim diyorsa onun sözcük anlamına bakmalı eğer ki savunduğu şey eşitlik değilde kadınların erkeklerden daha üstün olduğu yönünde ise o kişi feminist değildir anaerkil sistemdir:d ve ayak serçe parmağına kadar hükmederek en iyisini yapmışsındır. Konu kapanmıştır, iyi günler.
Soran8 ayHayır ben kızla ilgili varsayım yaomadım zira sen feminizmi sordun bence feminizm eşitliği savunuyor değil. Sorulunca öyle diyorlar hatta belki kendileri de eşitliği savunduklarını zannediyor ama savundukları şey daha doğrusu talep ettikleri şey üstün tutulmak kaçırılmak... ama benim niyetim feminizmi tartışmak değildi soruyı sorarken. Muhtemelen benimki de samimi şekilde eşitliği savunduğu düşüncesinde. Belki değil öyle... ama ben ona eşitlik dite 1 şeyin olamayacağı mesajını vererek yatakta hikmettim. Biraz direnip debelense de teslim oldu ve büyük de zevk aldı... sabahına sa bahsettiğim gibi emrettiğim şekilde hizmet etmeye başladı. Demek istediğim şu ki erkeğin gücü vebotoeitesğni kabullenemenin o kadar da toplum kolullandırması değil dişil hislerin yani hormonların etkisi olduğunu keşfetmiş olmalı ki sabahına da itaat modunda kaldı seks bitmiş olmasına rağmen
8 ayFeminizim ile seks çatışıyor bence dostum.. O yuzden serti ya da softu farketmez.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 8 ayLafta feminist veya feminizmin tam anlamını bilmeyen biri demek ki
21 Yorumla
Soran8 ayGeröek femşnşsr kendi erkeğine teslim olamaz mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 aySanmam vibrator fabrikaları var onlarin
00 Yorumla
8 aySeks sert olmalı
51 Yorumla
Soran8 aySabahına bu uysal tavrı kuzu gibi olup hizmet ve itaat etmesi konu
8 ayOlamaz
20 Yorumla
8 ayDoğru olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı