Erkekler için 'öpüşmek' aldatma sayılmıyormuş (herhalde öpüşen de kendileri olunca aldatmaktan saymıyorlar) :D doğru mu¿

Erkekler için 'öpüşmek' aldatma sayılmıyormuş (herhalde öpüşen de kendileri olunca aldatmaktan saymıyorlar) :D doğru mu¿

Kendileri bir başkasıyla ilişkiye girseler bile bunu aldatma olarak saymazlar, o kadar ki geniş ve karaktersizler. Öpüşmeyi geçtim bakışlar bile çoğu zaman aldatma oluyor
+1
Öpüşmek asla masum bir yakınlaşma değildir, bu doğrudan aldatmadır. Birine aitken dudaklarını başka birine vermek, o güveni ve bağlılığı paramparça etmektir. Bahane üretmeye gerek yok, çünkü bu davranış sınırların ihlalidir. Sevgide en önemli şey sadakattir ve sadakat bozulduğunda ilişkinin temeli çöker. Aldatma sadece yatakta yaşanmaz, bazen tek bir öpücük bile en ağır ihanettir. Geride sadece kırılmış bir kalp ve yıkılmış bir güven kalır.
Sizi aniden dudağınızdan öpebilme kapasitesine sahip biriyle masumca buluşmak bile aldatmaktır. Sevgilisi olan biri, karşı cinsten bir insanla baş başa buluşmaya ihtiyaç duymamalı. İsterse 15 yıllık dostu olsun. Her şey bir kadeh alkole, bir anlık şehvete bakar.
O zaman herkes saatlerce önüne gelenle öpüşsün... Nasıl olsa aldatma değil... French kiss deneme bir iki, kim daha iyi öpüşür yarışları felan da düzenler bunlar sjdjsjzjzj
Kafalara bak, kendilerine yol yapıyorlar deyyuslar😃
Aa ne var ki ya jdfj masum bir öpüşmüşlükcülük
Mcks hayatım 😅
Cevap
66Cevap
Bir insanın sevgilisi varken başka bir insanla öpüşüyorsa bu aldatmadır bunun aksini iddia eden engellidir
Öpüşmek de aldatmaktır. ama karaktersizlere göre sayılmaz tabi :D
Madem öyle herkese varıp yapışalım.😄😄 Erkeklere göre aldatma değil ama bunları kendilerinin görüştüğü kadınlar yapsa kesin aldatma olur ghghfbb. Erkekleri Allah bildiği gibi yapsın.
Varın yapışın garii kdfk
Evli bekar fark ediyor mu 🤣🤣
Nasil baska biriyle opusme mi 😅soru icinde soru var 🙄masum bi yakinlasmanin bi tik ilerisi opusme bence... Duygusal bi anda mesela masumca gelir ama hormonlari da harekete gecirecegi icin uzatirsan masumlugu kalmaz 😀Aldatma konusuna gelirsek kesinlikle aldatma opusmekten bahsetme bile aldatma bence 😬
Kaçak bir ilgi, bir bakış, bir gülüş dahi bir nevi aldatmaktır olayı büyütmemek lazım aslında ama bu tür davranışlar zaten insanın kalbinin partnerine karşı soğumaya başladığını ya da soğuduğunu gösteriyor, ara ara göz kırpmalar, tatlı ufak flörtler hep bundan, hele hele öpüşmek? Seks denilen o zevkli aktivitenin ilk koşusudur :D Aman dikkat bağyanlar ve baaylar, öpüşmekte aldatmaktır :D
Öpüşen bensem evet aldatma sayılmaz 😝 şaka bir yana öpüşmeyi masum görsem de sevgilin varken başka birine yanlışlıkla elin bile değmemeli. Niyet ne olursa olsun, akıl da kalp de beden de sadece o kişiye ait olmalı.
Elimiz niye değmiyor
Ya uf abartmak için dedim 😂 bırak dudakların değmesini, elin bile başka erkeğin/kadının eline değmemeli anlamında dedim. Hem niye değsin yani sen aldatmayı destekliyor musun 🤣
El ele değince aldatma mı olur sjf
Tutuşmak anlamında olursa olur bence ya. Mesela sevgilin varken elini elimin üstünde görse, Gel kardeşim hakkındır çekip vurabilirsin beni derim yani dhfkfdjk
Aferin açıklama yap böyle xjd
Hahaha güzel bir cevap verelim fenomeninize dedik yine rezil olduk sjfkffjk
Oldu olacak çocuk da yapsınlar başkasından, bak sen zahmet edip doğurma diye yaptım, seni düşündüm, sen o cileyi cekme istedim desinler tam olsun. La havle vela guvvete...
Allah razı olsun ajdjs
el sıkışmak - arkadasca sarilmalar haric her sey aldatma bana gore. erkekler öpüşmeyi aldatma olarak görmüyorsa o zaman opusmeyi cinsel bi eylem olarak da gormuyolar demektir cok garip
Evet cidden öyle bir araştırmanın sonucunda bunu aldatma olarak görmediklerini söylemişler
O hâlde sevgilimiz varken başka erkeklerle bol bol öpüşelim. 🤩🤩🤩🤩
Oh yeah:D devir cuckold devri
🤣🤣🤣🤣Tabii ki
Ulan rastgele birini öpmek tabi aldatmaktır soracağınız sorulara başlicam. Hayırdır olum hangi çağa geçtiniz siz? güzel kardeşim çağı mı başladı.
Sakin ol champ sjfjd
Arkadaş sevgilim varken niye başkasıyla niye öpüşeyim, aldatma tabii
😏 sarhoşsundur djdj
Helalsss fkfk
Aaaaa ne saçma 😬😅 yok ya bisey dicem neyseeee ortam müsait değil sjjhg
Kulağıma söyle djfj
Olmaz sana güvenmiyorum sjjf
Oha, öyle ölmem füze at
Yok kafasını komple... s... öyle aldatma sayılır illa soyleteceksiniz dimi sjjgf
Söylemeseydin artık yani, öldürdün artık nabzımı yoklama djds
Sen dayaniksizmissin ben sadece test ettim wjjg
😏 eyvallah.
❤🌸 sjjhf
Kadınların öpüşmesi de aldatma değil ozaman 😂
Yok, o aldatma zinhar kdfk
Masum kelimesi yapıştırılınca her şey ne kadar da masum sjdjd
ahaha çok fenasın :D nereden geldi aklına
Bana da seni görünce djf
😏🤍
😘😘 çok kalp..
Sevgilileri öpüşünce de aldatmadan saymıyorlar mı😬
Bilemiyorum 😅
Aldatma sayılması için işin illa yatağa gitmesi mi lazım 😂
Erkeklerin birçoğu öyle düşünüyormuş 🙄
😅
Öpüşmek masum yakınlaşma değil, kesinlikle aldatmadır 😉
Çünkü dudak teması duygusal bağın işaretidir, rastgele temas değil 🙃
Erkekler “sayılmaz” diyorsa bu sadece bahanedir; his varsa aldatmadır 😏
Aldatma demeyenin ben sülalesinin suratına kezzap atayım
Ya sen bi sakin ol harbiden sfjs
hemende abartın canım öpmüş sanki ne yapmış asdfasdf
Dimi ama 🧌
Merhaba! Öpüşmek cinsel bşr yakınlaşmadır bunu kabul etmeyen erkek veya kadın nasıl bir ailede büyümüş merak ettim doğrusu ve bunu kabul etmeyen erkek acaba aynı şekilde prtnerininde başkası ile öpüşmesini normal gorebilir mi bunuda merak ettim
Çok saçma. Öncelikle öpüşme kiminle yaşandığına bağlı.
😅😅
Erkekler kendileri bsi yapnca doğaları gereği oluo kadn yapnca esc oluo.
Mllar işlerine geldg gbi dansöz gbi kiviriolar ucuz yaratklar
Bazen öpüşmek "birlikte olmak"tan daha fazla haz verir. Sevdiğinin bu ölçüde bir hazzı senle değil de başkasıyla tatması affedilebilir geliyorsa kesinlikle aldatmamıştır. :)
Aklından geçmiş olması bile aldatmaktır öpmenin şehvet içermediği yerler ailedir onun harici boş lakırtı
Öpüşmek duygusal ve duruma göre de cinsel bir yakınlaşma yanlışlıkla parmak ucu bir karşı cinse değse içim yanar 🤣
hayır tam aksi , aldatmanın giriş kısmı bence , her şekilde aldatma yani. kendilerince mazeret uydurmuşlar 🤭
Yakalanmadığın sürece tabiki aldatma sayılmaz😁. Bide öpüşmeyi mi ekliyorsunuz aldatmaya cık cık cık 😁🤣
Yani kendi sevgilisiyle olsa bu neden aldatma olsun... Bunu diyen erkeklerin beynini incelemek lazım...
Başka kadınla öpüşmek galiba çocuk öpmek gibi geliyo artık onlara 😂😂😂 erkeklerin daha neler yaptığını bilseniz valla uzaya kaçmak isterdiniz 🙈
Karılarının öpüşmesi ne izin versin öyle düşünen varsa
Ne masum yakınlaşması ya? Kesinlikle aldatmadır!
Oha masum yakınlaşma ne demek la? Sanki bebeği yanağından öpuyorsun.
Tabiki de aldatma karşı cinsle konuşmak bile aldatmadır gerekli durumlar dışında konuşuyorsan
Öpüşmek aldatmanın dik alasıdır. Ama sapkınlar için herşeye bir açıklamaları vardır.
Sapıkların uydurması aşk libido hikaye biz neyiz
Sevgilisi varsa birisiyle opusunce aldatma sayılır ya
Öpüşmek mahsun olsaydı her öpüşen. Dudaklarını yalamazdı
Aldatmadan sayılır nasıl sayılmıyor. Böyle düşünen erkek yediği halta kılıf arıyordur
Niye aldatma olsun ki. Yabancıyla mi öpüşün.
Tabiki. Eşine boşanma davası açana kadar ne yaparsan yap aldatma sayılmaz
Kadın erkek fark etmeksizin kim öpüşmeyi aldatmaktan saymıyor ise en ağır ve adi şerefsizidir.
Aldatma tabi onu aldatma olarak görmeyen erkek ayol diyodur bence 🤣
Tek bir kişiye bağlı kalmadıktan sonra aldatmanın simgesidir
Masum olmuyor, bende masum gibi azıcık öpmek istedim ama sonrasında aldatmaya kadar gitti.
O an ne istenirse otomatikman yapılıyor, geri dönüşü yok.
Aldatma. Sonuçta ondan da haz alınıyor. Öpüşme ile beraber ellerde kullanılıyor illaki.
Ben zaten bir arkadaşa bakıp çıkacaktım dedikleri bu olsa gerek
Masum sence , sence😂
Çok masum
En masum şey kesinlikle hdhs
Aksini iddia eden varsa çıkmasın ortaya djd
Yani yanii.. 😏
Ben öpüşünce de arıza çıkarmayacaksa ben ok diyorum 🫠
Nasıl ya jxjdjdjdjdjjd
Valla öyle araştırma öyle diyor sjfj
Yok artık jdjd düpedüz aldatma tabi öperken üst komşum diye opmuyorsa jdjd demek niyet önemli jdjd kabul edilemez jd
Katılıyorum tabii djf
Biz yaparsak bir kereden bir şey olmaz:)
Niye? Sizi babanız mı doğurdu? Farkınız ne
Erkek olunca anlarsınız 😅
Yaw bırak.
her şey öpüşmekle başlamaz mı yahu
Her zaman değil djd
Başlar başlar gerisi gelir net
Aldatmak tabiki başka biriyle öpüşmek nasıl masum bir yakınlaşma olabilir önüne gelen öpüşsün o zaman
Aldatmak her iki taraf içinde böyle bişeyin nasıl masumiyeti olur ki
Tutku adımıdır.
Hangi erkekler bunlar, biz de erkeğiz ya hani 🤔
75%'lik kısım
Bu istatiği nereden yaptınız merak ettim ahaha
Araştırma var sor google
Kaynak?
Tembel misin
Saçma veya hayali istatiklere göre evet. Geniş erkekler tarafından yapılmışsa doğrudur tabi
Komik🥴aldatma tabiki
Öpüşme de aldatmaktır
Kadına dokunmak bile aldatmadır
Aaa öyle miymiş? Bana yaparlarsa bende öpüşürüm nolcak ki derim. Erkekler gerçekten bi garip.
herturlu yakınlaşma aldatma sayılır nokta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?