Gizli Üye(30-35)+1 yıldış görünüşe önem vermiyorum diyen bir tane kıza rastlamadım daha :D bakmam diyen de net yalancıdır neden diye soracaksın evlenme talebim var ister inan ister inanma şimdiye kadar belki 200 kişiyi geçmiştir 1 tanesi kabul etsin la neden kaybediyoruz sırf normal birisi olduğumuz için sıradan olduğumuz için
16 Yorumla
Soran+1 yılBunun soruyla ne alakası var iyi misin
Cevap sahibi+1 yılbende sizin söylediğiniz şeyi destekliyorum işte birazcık mantık yürütün felsefe dersi görmediniz sanırım birisi sizi beğenmesse sizi öpmesi de zor olur duygusallık ve içtenlik olmaz demeye çalıştım sevmediğin birisi ile ilişki yaşar mısın yaşamassın illa ki gözüne hitap edecek mükemmel olmasına gerek yok hitap etmesi yeterli olur
Soran+1 yılEvet bende senin dediğine katılıyorum ama maalesef bazıları duygusuz diye öpüyor. Bazıları hissetmezse tipini beğenmezse bile abazalıktan bile öpüyormuş. Erkek kız fark etmiyor.
Soran+1 yılBunu merak ettiğimden sordum yani
Cevap sahibi+1 yılaynen genelde çok istekli kişiler yapar onu hiç görmemişler
duygu farklı oluyor
Soran+1 yılEvettt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duygusuz biri i öpmek istemem hatta kendisi duygu hissedip öpse daha iyi plur
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de! Bende duygusuz yapmadım yapamam
+1 yılHer öpüşme kendi zevkine değil mi
14 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanmadan öpmem ben/ hoşlanmıyorsan tip olarak beğendipin için mi çirkin biriyle de öpüşür müsünüz diye merak ettim
- +1 yıl
Çirkinle çirkin öpüşür oda zevkine işte
Soran+1 yılYakışıklı çirkinle öpüşür mü
- +1 yıl
Çok sarhoşsa ya da askerden falan yeni gelmişse demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılduygusuz öpüş nasıl oluyor? insan sevgilisiyle anca duyguyla öpüşür
011 Yorumla
Soran+1 yılBazıları o kişiye karşı bir şey hissetmeden / hoşlanmadan/ sevöeden öpüşüyormuş
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılöpüşmeyi anca sevdiğim kadınla yaparım budaki aşk öpücüğü olur , aşkımızı tazeler bağlar birbirimize bizi
Soran+1 yılKesinliklee
Cevap sahibi+1 yılsenin var mı peki buna layık birisi?
Soran+1 yılAşık olduğum var hoşlandı sandım oda öpüştük ama bir şey hissetmemiş işte o yüzden sordum soruyu. Anlam
veremiyorum.. duygusuz öpüşmenin
Cevap sahibi+1 yılbaş başa kalınan ortamda olması lazım bence ve nasıl biliyormusun o kişiyle direk öpüşmeye diyilde konuşup dertlesince duygusala bağlandığında gelen öpüşme
Soran+1 yılÖyledi zaten.. çok konuştuk dertleştik öyle oldu
Soran+1 yılNasıl hoşlanmadı aklım almıyor..
Cevap sahibi+1 yılkötü olmuş senin için üzüldüm :/ en azından iyi tarafından bak bazılarının öpmeye kız arkadaşı bile yok
Soran+1 yılÖf
elbette
12 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin öpmezsin yani
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne