Selamm,
Her fırsatta sevişmek isteyen birinin doyumsuzluğu sekse karşı mıdır? Yoksa partnerine karşı mı?

Selamm,
Her fırsatta sevişmek isteyen birinin doyumsuzluğu sekse karşı mıdır? Yoksa partnerine karşı mı?

Valla hocam ben dediğim gibi yaşamadım da öyle ara da sohbetler geçer tabii, yani eğer birbirimize sürekli dokunmak istiyorsak, bu konuda da konuştuktan bir süre sonra eğer çekim oluyorsa, ister istemez konu oraya gidiyor, gidiyordu yani hahahah ben ona çekiliyordum açıkçası ve libidom daha da artmıştı o yüzden partner diyeceğim...
Merhaba! Aslında aralarındaki iletişimin güçlü olduğu çünkü insan anlasamadıgınbiri ile istediği kadar Seksi veya çekici olsun anlaşamıyorsa yakınlaşmak istemez aralarında yüksek ihtimalle cö güzel iletişim ve enerji var ki hwr fırsatta seks olmasa dahi sevişmek isterler.
Cevap
7Cevap
Sekse doyumsuzdur
Sende bu aralar seks seks diye gözün karardı djdndndndn
Banane susmam kudurdun iyice dkdkska
Tüüü laflara bak jfjfjd
Bunu pek anlamak mümkün değil ya gerçekten çok iyi tanımış olman gerekiyor bunu anlayabilmek için karşı tarafı
cinselliğe tabi ki de. bu aralar full cinsellik soruları sdfsdfsd
Ne görmek isterseniz öyle bakıyorsunuz :D
şaka yaptım abim :D
Daha başlangıçta böyle yapıyorsa cinselliğe doyumsuzdur ama ilişki ilerledikten sonra yapıyorsa muhtemelen partnerine doyumsuzdur bence.
Abazandır. Başka ne olacak. "Azıcık aç kitap oku da bilimden, ilimden konuşalım" derim 😒
İnsandan insana değişir ama bence partner ♥️
Kendi adıma partnerime doymuyorumdur
sexe doyumsuzdur. ve sexe ihtiyaci vardır
amansızlık olmaz arada ve sabır iyidir
birden fazla kişiyse değişir
İkisi de demek istiyorum
Bence partnerden.
Evet
Partneriyle sekse
Abazadır
Abazadir
Sekse doyumsuzdur