Arkadaşlarıma ve çevremde ki çoğu kişiye göre fazla cilveli biriymişim ama cilve yaptığımı farkında bile değilim yani bu nasıl oluyor hskgklejfls
Seksi ve cilveli olduğumu düşünenler neden düşünüyor olabilir
Arkadaşlarıma ve çevremde ki çoğu kişiye göre fazla cilveli biriymişim ama cilve yaptığımı farkında bile değilim yani bu nasıl oluyor hskgklejfls
Seksi ve cilveli olduğumu düşünenler neden düşünüyor olabilir
Bazen insan farkında olmadan bile enerjisini yansıtır 😌
Senin gülüşün, konuşma tarzın, bakışların karşı tarafa “cilve” gibi geliyor olabilir 😉
Doğallığında olan şey başkalarının gözünde çekicilik yaratıyor demek ki ✨
Yani aslında cilveli olmaya çalışmıyorsun, cilve senin içinde var 😏🔥
Anladım teşekkür ederim :)
Rc wderim ne demek var mı yardımcı olabileceğim başka bir konu
Kimi kızlar maalesef her yönü ile bizlere seksi, şehveti, cinselliği çağrıştırmakta ve aklımızı başımızdan almaktadır. Senin de öyle bir özelliğinin olması bir artı olsa gerek. Bu seni ve özgüvenini elbette etkileyecektir. Boşverin onları. Hayatınıza bakın...
Hal hareket tavır dümdüz kızlar gibi değilsindir gülüşün bakışın vs hepsi bir başkadır. İyi bir şey aslında bu bir de bilmeden orijinal yapıyorsun. Çok az kadında var
Cevap
16Cevap
Merhaba! Cilve aslında yatakta yapılır ama kaba tabir ile verilmeli olmak rahat olduğunu gösterir çünkü cilve demek rahatlıktır.
Yani kötü bir şey
Basit gösterir
Ama ben bilerek bir şey yapmıyorum yani napsam onlara göre cilve yapmış oluyorum garip
Mesela kızların çoğu trip atar hani doğamızda var ndkgkskvms ve erkekler genelde bunu itici buluyor diye düşünüyorum ama ben trip atınca bile cilve gibi algılayanlar okuyor
Ağır başlı ol
Kendileri enerjiden yoksun olunca karşısına enerjik biri geldiğinde laf atarak onun da enerjisini düşürmeye çalışıyorlar belli ki. Takma boş ver
O konuda haklısın evet çok enerjik biriyim belki ondan öyle geliyordur onlara
Auran yüksek belli ki. Erkeklerle iyi anlaşıyorsunuz?
Genelde iyi anlaşıyorum evet
Anladım teşekkür ederim
Önce bi dış görünüşünü görmem gerek analiz konusunda çok iyiyimdir
Gör bakalım
Hadi at cano
Seksi ve cilveli aa magnet gibisindir erkekleri pervane ediyorsundur
Güzelsindir albenin yüksektir davranışların etkiliyordur 🤣😁
Bana da aynı şeyi söylüyorlar ya
Öyle olduğun için demek ki? Soruya bak abazan toplama sorusu
Sorunun altında belirttim cilve yaptığımı farkında bile değilim ama böyle düşünme sebepleri ne olabilir diye merak ettiğim için sordum
Normalde kızlar bunu demez kendinden başkasına ama garip
Bilmiyorum özellikle liseye giderken söyleyen kız arkadaşlarım çok oluyordu
Kaç yaşındasın
19 olcam
Hm ulaşrmsn bana
Neden
Bişey sorcam
Tabi
Enerjin ve seksiliğin nedeniyledir
Fziğin ve hareketlerin öyle yapıyor demek ki seni
Dış görünüşümü beğeniyorlar genelde ama cilveyle dış görünüş çok ayrı şeyler değil mi
Ayrı tabiki cilve senin yaptığın hareketler davranış ile ilgili
Offf en sevdiğim kız modeli
Flörtöz gibisin bir nevi diyelim
görünüş ve tavırlarından
Aura işte güzel bir şey
Öyle bir auran var demek ki
Öylesindir
Ayy ne güzel eekekler sever asko :)
Ya ama mesela birine trip atsam bile cilve gibi anlıyorlar tatlı buluyorlar garip geliyor bu durum ndkfjekjcwl
Senin hoşuna gidiyorsa sorun yoktur ya boş ver başkasını eminim ilgilendigin erkegin hoşuna gidiyordur ya
Olduğun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?