Hem fiziksel hem yüz olarak güzel ve etkileyici olduğum için evli nişanlı olan bile cinsellik düşünüyor (hiç iş vermedigim halde) oysaki ben ciddi ilişki istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim ilk etapta güzelliğimden etkilenip hayran kalıyorlar, sonra sevmediklerini sadece hayranlık olduğunu anlıyorum basit bir hayranlığı bile sevgi zannediyorum artık çok yoruldum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHamarat mısın, gözün yükseklerde mi, çok üst birini mi hayatına almak istiyorsun, çabuk mu şımarıklık gösteriyorsun? Erkeklerin sadece cinsellik düşünmesine sebep olan şey, cinsellikten fazla vasfı olmayan bir kızla olmasından kaynaklıdır. Çevremde gayet daha öncesinden cinsellik yaşamış, ciddi ilişkisi olan ya da evlenmiş insanlar da var, bunları da görüyorum. Kadın-Erkek olarak sadece bir ilişkinin cinsellik olmadığının, güzellik olmadığının, zenginlik olmadığının farkında olan insanlar bunlar. Ve kadın-erkek görevini bilen insanlar. Erkekler de gayet eril ve sözünü geçiren tipler, kadınlarda gayet görevini ve yapılması gerekeni yapan kadınlar. Burada ki sorun; güzellikten başka bir albenin olmamasıdır. Ne söz dinlersin, ne kendine çeki düzen verirsin, ne karışılmasını istersin... Erkekleri bu kadar yargılama bence, onlarda haklılar. Prenses olmadığı halde, prenses gibi davranılmasını isteyen kızlardan uzak duruyorlar. Bu kadar basit.
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz dış görünüşüne önem gösteren biriyim sınava hazırlanıyorum başıboş biri değilim ama tam bir ev kadını olduğum da söylenilemez acaba dış görünüşüme bakıp bu bir şey beceremez diye mi düşünüyorlar
- +1 yıl
Tırnaklarda uzunsa maalesef bilinçaltı onları buna itiyor. Uzun tırnak ve ojenin tarihsel gelişimini araştırmanı tavsiye ederim. Ve kıyafetlerini biraz daha dikkat çekmeyecek tarzda giyersen, seni daha çok karakterinle tanımak isteyen ve direk evlilik niyetiyle de karşına çıkan bir çok insan olacaktır. Tabii bu sefer de sen onları istemeyebilirsin :) Her şey bizde bitiyor tatlım. İster oku, ister çok güzel ol, ister çalış, istersen çok zengin ol ama kadın her zaman hamarat olmak zorunda.
Soran+1 yılTırnaklar bazen uzun oluyor bazen kısa oje oluyor mutlaka kıyafetlerimi dikkat çekici giydiğim için beni o yolda mı sanıyorlar sence
- +1 yıl
İster yurtdışında ol, ister bu ülkede ol. Dikkat çekici giyinen kadınlar her zaman o yönde dikkat çeker.
Soran+1 yılDikkat çekici derken açık değil ama böyle renk ve modelde dikkat çekiyorsa yine o yönde çeker mi
- +1 yıl
O kadar bilemem. Erkek değilim sonuçta.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Knk beğendiğim biri oldu aşırı güzel birisi gerçek anlamda ilk defa birinden etkilendim diyebilirim ona yaklaşımım gerçekten çok duygu dolu hislerle oldu hoşuma gitti ama ciddi bir ilişki aramadığını dile getirdi yani ben öyle anladım. Gerçek hislerde bazen bir anlam ifade etmiyor aslında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman onlardan uzak durun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılver gitsin bakire mi ölcen. bu devirde vermeyen kalmadı. erkekler neden evlensin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince de bakire arıyorsunuz ama
- +1 yıl
evlenmek için bakire ararım ama valla ben evlenmeyi düşünmüyorum. bu devirde evlenilecek kız yok. evlensem ocağıma incir ağacı diker. şimdiki kızlar makyaj ve kombin yapmaktan başka bi s1k bilmiyor. geçmişte bir sürü erkek arkadaşı biriktirmiş oluyorlar. kimse bakireyim diye kandırmasın. bu devirde sevgili yapıp ayrılmış kızın dul karıdan farkı yok
Soran+1 yılSevgili yapan kızin dul karıdan farkı yok mu? Sevgili yapan her kız ilişki yaşamıyor ayrıca dul karı diye de insanları aşağılama kimse boşanmak için evlenmez nedir bu kadınlara olan kinin
+1 yılKarakterine önem vereni seveceksin. Demeyeceksin karşındakini. Seni bedenen mi yoksa Hayatının her anında herseyimle mi istiyor diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle kızlara bağlanıyorum ya sonra bu kız beni harcar diye korkup uzaklaşıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle düşünüyorsun
- +1 yıl
Kız benim gözümde ulaşılmaz gibi geliyor farklı insanlarız sanki o his gelince bu kız benim ağzıma tükürür diyorum işte
- +1 yıl
Ama kızla tanışmak içi adım da atmıyorum hep uzaktan bakarak kız beni tanımadan bu kararı veriyorum
+1 yılDemek ki sen çok taviz veriyorsun yani kaşınan sensin onlarda kasıyor günah ama
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa gören bile ilgi gösteriyor ne alakası var kasinmakla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKuzlar yakışıklı olmayınca yüz vermiyorda erkekler niye güzeli istemesin düşünmesin
10 Yorumla
+1 yılUmarım gerçek aşkı bulursun mantıklı bir kıza benziyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bütün kızlara hep böyle yaklaşıyor kişi artikk
00 Yorumla
+1 yılBu karşındaki kişinin durumu ile ilgili seninle ilgili değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında onlarda şöyle bir algı var bu kız bize bakmaz ciddi anlamda belki de o yüzden yanaşmıyorlar sana boyun da uzun mu
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyum orta ama yüz ve fiziki olarak etkileyiciyim
Cevap sahibi+1 yılHmm merak ettim görebilir miyim seni
Dediğim gibi belki bakmazlar diye düşünüyorlar
+1 yılBunu nerdeyse her kız yaşıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk gördüğü kişi neden düşünür peki kız açık giyinmemis iş de vermiyorsa
+1 yılBakimmm sana ne düşüncem
00 Yorumla
+1 yılDüzgün adam çıkmıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum gelsene bişey deniycez :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. aşkından şapşallaşan birini tercih edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılGuzell olmadan da düşünürler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Klasik kadın problemi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevrende taniyan biriyle gorus sanal degl
02 Yorumla
Soran+1 yılHep evli nişanlı çıkıyorlar
Cevap sahibi+1 yılcevrende dıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekse bu kadar mesafeli olma
06 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle de kullanılmış hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılKaliteli partner bul. Sonuçta sekste hayatın parçası Sadece hak eden biri olsun
Soran+1 yılYa belli bir yaşa gelmişim artık ciddi ilişki istiyorum
Cevap sahibi+1 yılCiddi ilişki yaşama demedim sadece sekse bu kadar mesafeli olma Hakedecek biri varsa yaşa
Soran+1 yılYa tamam da evli nişanlı geliyor amaçları kullanmak değil mi onların
Cevap sahibi+1 yılBekarda denk gelir illaki
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzgün biri cıkar iyicene secici davran
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Birini bul artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevelim
00 Yorumla
+1 yılBence de hep ciddi ol
00 Yorumla
+1 yılgüzellerin kaderi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıraz agır ol erkeklere karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer de suratın asık diyorlar
Cevap sahibi+1 yılDesınler zor elde edilen daima kıymetli ve guzldr
+1 yılBuktan işler
00 Yorumla