Yok asla düzgün bir tane bile seven yok. Muhabbet açan yok her muhabbet cinselliğe çekiliyor. Cinsellik istemezsem senden çok var kasar diyip aklı sıra beni ezikliyor. Güzel değilim diye mi oluyor bunlar kilom var göbeğim var diye mi sevilmiyorum? Sürekli her muhabbetin cinselliğe çekilmesinden bıktım. Birkaç kez konuşmayı da denedim bu sefer cinsel muhabbet ederken dakikasında cevap veren adam normal bir şey söylediğimde saatlerce cevap vermiyor. Napmaliyim sıkıldım artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGüzel olmadığın gerekçesiyle seninle sadece cinsellik yaşama beklentisi içinde olan erkekler maalesef cinsel açlık yaşayan, seçici olmayan, ama evlenecekleri kadında dış güzelliğe önem veren mağara insanları. "Iıyyhh güzel değil, s.. iker geçerim, daha ötesini istemem" diye düşünen erkekler maalesef kadını bir bedenden ibaret, cinsel obje olarak gören gelişmemiş canlı formları... Bu kafada bir erkekle yapacağın evlilikten zaten hayır gelmez. Çok güzel diye evlendiği kadın yaşlanıp buruştuğunda genç ve taze olanını arar bu tip erkekler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazanların kilolu fetişi olması muhtemel ama bu çirkinlikle alakalı değil de fetişi olanları itinayla bulmanla alakalı
Şunu sana söyliyim bir kere evleneceğin adam kilonu dert etmiyorsa mutlaka fantezisi vardır bunun anlamı seni sevmediğini göstermez ama illa fantezisi olcak yoksa kiloluları çekemiyorlar yanlış anlama ama benzerini yaşamış insanlar gördüm o yüzden söylüyorum
Bana soracak olursan cinsellik konuşanları istersen direk ele (ilk günden) veyahut bilerek konuşarak aynı son cümlelerde bahsettiğin gibi normal şekilde de davranabilşyormu sınayabilirsin
Bu arada bulmak hiç kolay değildir doğru insanı 100 kişi 500 kişiyle bile konuşmuş olman gerekebilir hayat bu belli olmuyor suçu kendinde arama00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa tabi her ilişkide cinsellik olucak diye bir kaide yok sadece renk katmak için böyle şeyler partnere ilişkiye göre değişir yani kendine daha samimi konuşkan eğlenceli bir erkek bulursan mutlu olursun ayrıca kilon göbeğin güzelliğine olumsuz etkisi olmaz bence onlar normal şeyler cinsel manada istenme sebebin de kıvrımlı etli çekici bir kadın olduğun içindir tahminime göre de güzel birisindir kuruntu yapıyorsun gibi geldi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
1 yılyanlış düşünüyorsun ya da yanlış insanlarla konuşuyorsun. güzellik sadece dış görünüş değildir. bir kızı güzel yapan dili huyu karakteri vicdanı ve tabi dış görünüşte var. ama bu demek değil ki şişman kızlar güzel değil. çok yakın bir arkadaşım var 1.50 boyunda 80-90 kilo düşünebiliyor musun kafanda birine bu ölçüleri versen evde kalır der ama tam tersi. peşinden koşuyorlar. ve asla kötü düşünmüyorlar çünkü eli yüz düzgün karakterli oturaklı tatlı dilli ve sempatik. çevresindeki insanları da seçerek hayatına sokar. ve bu kız asla cinsellik konuşmaz ve haz etmez. demem o ki senin güzelliğin dış görünüşün değil sendeki her şey ve buna üzülüp kederlenicek kadar da safsan iyi kalplı saf birisisindir. kendini üzme elbette çok fazla düzgün insna var ümidini yitirme cinsellik konuşmayan ciddi düşünen değer veren yanında olan göbeğini ayrı seven :) seni sen olduğun için seven. yanlış insnaları hayatından def et ki düzgün insnalara yer açılsın
10 Yorumla
1 yılCinselliği anlamamış kadın çok zor ya. Gelde anlat şimdi.
010 Yorumla
Soran1 yılBuyrun anlatabilirsiniz yazıyla zorlanırsanız sesle anlatın.
- 1 yıl
Direk konuşalım desem konuyu oraya çekmek sana göre gene. Seninle zor ya.
Soran1 yılSiz bilirsiniz yalvarmiyorum gelip anlatın diye. Beni tanımadan boş yargıda bulunmayin
- 1 yıl
Alakası yok yorumun ortada. İşin doğrusunu bllsen böyle olmaz zaten.
Soran1 yılBen de size doğrusunu anlatabilirsiniz o halde dedim sizi dinlemek istedim. Siz ise seninle zor diyerek yargıda bulundunuz.
- 1 yıl
Direk konuşalım mı?
Soran1 yılOlur gizliden çıkarsanız yazayım
Soran1 yıl5 dk daha durucam bu zaman içinde gizliden çıktiginizi belirtirseniz yazarım. Yoksa hoşçakalın
- 1 yıl
Bekliyorum
- 1 yıl
Yaz
1 yılsen bana biraz yaz bakayım sohbet konun ne niye böyle manyakça davranıyorlar sana...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılGüzel olmasan cinsel manada istemezler güzel olduğun için istiyorlar zaten
00 Yorumla
1 yılBelki hareketlerinden dolayıdır çok cilve yapıyorsan falan ya da kendini çirkin sanıp özgüven eksikliğinden dolayı erkeklere haddinden fazla mı değer veriyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılboş ver yolmber gitsin her gülün. Bir alıcısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnce ele sık doku
Ortalık muadil kaynıyor hem kadın için hem de erkek için. Kimse kendini nimetten saymazsa güzel bir ilişki başlayabilir derim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılsende yap seksini bak keyfine
00 Yorumla
1 yılSalla öyle diyenleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltam tersi de olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakası yok, abazaa çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltanımak isterdim sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden çok var doğruyu söylüyorlar
04 Yorumla
Soran1 yılOnlardan daha da çok var.
Cevap sahibi1 yılEee bul ozaman niye ağlıyorsun
Soran1 yılSeçenek çok sıkıldım ucuz insanlardan
Cevap sahibi1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakasız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFiziğin guzelmi