insanların yanlış bilgileri, seks esnasında yaşanan acı, aşırı kan olacak korkusu olabilir mi? #Cinselyaşam

insanların yanlış bilgileri, seks esnasında yaşanan acı, aşırı kan olacak korkusu olabilir mi? #Cinselyaşam

Kanka cinselliği korkutucu yapan şeylerin başında yanlış bilgiler gelir 🙈✨
“Acı olacak, kan gelecek” gibi düşünceler insanı gerebilir ⚡️
Aslında doğru bilgi, güven ve yavaşlıkla cinsellik korku değil keyif kaynağı olur 😉🔥
Yani acımaz mı diyorsun
Tabikide asla acımaz doğru bilgi tecrübe ve deneyimle
Halk arasında ilk gece korkusu olarak bilinen durum aslında vajinismus adı verilen psikosomatik bir rahatsızlıktır. Bu durum tedavisi mümkün olmakla birlikte genelllikle kişi sorunu kabullenmediği için tedaviyi de düşünmez. Nedenleri de toplumumuzda özellikle kadınlar için maalesef cinselliğin bir tabu olarak olarak görülmesi ve tamamen yasak olması.
Merhaba! Cinsellik korkulacak bir şey değildir aksine sevilecek bşr şeydir çünkü cinselliğin insanın ruhuna ve psikolojisine iyi geldiği kanıtlanmış zaten kişi rahatça yaşadığı bşr cinsel birleşmeden sonra eğer zevk aldı ise çok rahatlamış hisseder ve kısa süreliğine sadece aldığı zevki düşünür.
Erkeğin bana kötü, düşüncesiz ya da aşırı sert davranma ihtimali beni korkutur, ürkütür. Son zamanlarda sertlikten çok, şefkate ihtiyacım var. Biraz daha sevgi, biraz daha anlayış şefkat görmek istiyorum..
Cevap
17Cevap
Cinselliği korkutucu bulmam
Erkek olsam bende bulmam kdkdjdjd
Beceriksiz ya da sadece kendini düşünen erkekleri de ekle
Zekice
Korkutucu bir şeyi olsa bu kadar istekli olan olur mu
Sorma ya..
En zevkli şey için bile..
Binlerce ACIR MI sorusu var hala..
Aslind korkutucu bir şeyi yok işinin eliyle çok rahat her şeyi hakkıyla yapabilirsin
Cinselliği korkutucu yapan insanların yanlış cinsellik yaşaması ve bunu etrafa anlatmaları yoksa cinsellikte korkulacak şey yok
Vay be cok emin konustun
İçine boşalma. tam boşalma anında içime boşal diyen karılar korkutucu
Haha nedenn
İşte bu bilinmezlik korkutuyor.
yasanmamis olması. sorular çok tanıdık shshf
Neden benim sorularımı çaldın 🫣
Hmm🙄
Korkutucu olan taraf bencr partnerin performansı olmaması
Kulaktan dolma saçmalıklar
Küçük penis ve siyah vajina
Karşı tarafın isteksiz olması.
Sadi mazoşist fantezileri olanlar