Güya herkes fantezi insanı güya çok yüksek ama iş gerçeklere gelince kimsede tık yok. Erkekler kadının altında patates çuvalı gibi yatmayı fantezi sanıyor kadınlar zaten zevk vermeyen erkekler kısa kessin istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlarımız maalesef hiçbir şey bilmiyor, erkeklerimiz de kendine yeteri kadar bakmıyor asarım keserim diyen adam bile tek postada perti çıkıyor. Bence cinsellik eğitimi ülkemizde de olması lazım. Herkes konuşuyor ama kimse hiçbir şey bilmiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen kendi hayallerimdeki kadınla daha tanışamadım ama kadına aşırı zevk vermeyi seviyorum yapabiliyorum da. Genelde geç boşalan biriyim ama illa geö boşalırım iddiam yok fakat birçok fanteziyi kadına yapabilirim yapıyorum da kırbaç tasma ayak yalama gibi şeyleri de yapıyorum ama karşılığını benim istediğim kadar alamıyorum. Genelde yalarken çabuk yoruluyorlar veya istediğim gibi olmuyor bazı şeyler. Kendim yaptığım gibi birini bulmak isterdim.
011 Yorumla
Soran1 yılSeni yeterince tatmin etmeyen şeyleri daha detaylı anlatsana
Soran1 yılKırbaçlıyorssan tabiki acısına dayanmak istemeyebilir ayaklarını yalıyorsan çok gıdıklanıyor olabilir bunlara herkes dayanamaz eğer sorun buysa sen sonsuz acı çekme becerisi olan biri istiyorsun
- 1 yıl
İsteklerimi duymadan önce kadını cidden dakikalarca yaladığımı her zerresini defalarca ağzımda boşalttığımı bilip de oku sonra deme hani çok şey istiyorsun diye. Ben aşırı derece oral yapılmasını seviyorum komple köklemesini uzun uzun gözlerinden yaşlar gele gele o anda da ellerini kullanmasını ama bunu bu kadar yapabilene denk gelmedim. Veya kucağımda cidden acıya hiç takmadan durmadan içine almasını. Ayak severim mesela ayaklarıyla uzun uzun dokunmasını göğüslerinin arasında da aynı şekilde. Sert severim tasma takmayı kırbaçlama gibi şeyleri. İlla zevk alıyorum yapanlar var ama bu kadar istediğim gibi en azından onları tatmin ettiğim kadar tatmin olmuyorum
- 1 yıl
Aslında zamanla oluyor alışıyorlar uzun süre yaptıkça. Ben de ilk zamanda 1dk yaladıktan sonra yoruluyordum ama şu an mesela çok daha farklı her şey.
Soran1 yılOrala dayanılamamasını anlamadım. Oral kadınlar için çok da hissedilen bir şey değil ki beni saatlerce yalasan rahatsız olmam. Boşalır mıyım sanmıyorum
- 1 yıl
Yok ben yaptırırken dayanamıyor. O anlamda söyledim
- 1 yıl
Bunlara yaklaşınca en azından doyum oluyor. Kadını uzun uzun azdırmadan yalamadan veya o benimle uzun uzun ilgilenmeden istemem.
Soran1 yılYalamayı değil de kendini yalatmayı seviyorsun yani evet uzun uzun yalamak zor olur
- 1 yıl
Yalamayı da çok seviyorum kadının altımda kıvranmasını boşalt diye yalvarırken istediğimi yapmaya bayılıyorum ama aynı şehvetle sertlikle beni de yalasın istiyorum
Soran1 yılİsteklerin herkese uymasa da gerçekten çok güzel ifade ettin kendini
- 1 yıl
Hem dediğim hem an iyi cevap için teşekkürler. İstersen takip at atmazsan da iyi akşamlarr
1 yılYani cinsel fantazei geniş bir kavram içinde çok şey barındırıyor fakat ilişkide birisi illa istiyor diğeri istemiyorsa anlaşmazlık olması normal. O yüzden anlayışlı olmalı ve ortak bir yol bulunmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılfantezi sevmem
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl sevişirsin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genelde kadınlar da var bu sırt üstü yatıp olacakları bekleme durumu erkeklerde bencillik sonuç odaklı oluslarindan kaybediliyor
12 Yorumla
Soran1 yılErkekler artık sırt üstü yatıp kadını bekler olmuş
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fantezilerin ortak olması lazım yoksa bı taraf pasif kalıyor
02 Yorumla
Soran1 yılAktif olmayı sevenle pasif olmayı sevenin bir araya gelmesi muhteşem bir şans değil mi
Fantazininde bı sınırı olmalı bazıları suyunu cıkarıyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe sınırı aşar
Bizde çuval dışında seçenekleri değerlendirmeyw çalışıyoruz ama yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFanteziler uçuk kaçık ise sıkıntı Cuckold swinger gibi
00 Yorumla
1 yılDenemeye açık insanlarla yoluna devam edeceksin sende 😉
00 YorumlaBilip bilmeden ballandıra ballandıra anlattiklari ve aslinde bişey bilmedikleri icindiirr
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDenemeye Acik olan hatun sayisi yok gibi bisey
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi denemek istiyorsun
Cevap sahibi1 yılCogu seyi yasadim zaten pek bisey kalmadi. Sadece gruplu seyleri yapmam.
Asil sana sormak lazim ne istedin de vermediler
Gizli Üye(30-35)1 yılfantezi var fantezi var. SAcma sapan fantezileri sevmem
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl fantezileri seversin
Cevap sahibi1 yılİki kişi arasında geçtiği sürece sıkıntı etmem. Ama 3. kişileri içeren fantezileri sevmiyuorum
Cinsellik baskilandigindan olusan bir sey bu fantezi gerceklestirince kendilerine yafta vurulacagini dusunup cekinip korkuyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben severim çokta zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNasıl fantezilerden bahsediyorsun ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O kadar karamsar olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHemsire fantazim vr Yardim ci olsana
01 Yorumla
Soran1 yılHemşire sen olursan neden olmasın? Seni kdınım yapmaktan zevk alırım
Gizli Üye(30-35)1 yılhaklsıın senin ne gibi fantezin var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKim korkuyor ki? 😅
00 Yorumlaher şey yatağa atincaya kadar
00 YorumlaYa cinsel fantezi bizi yerse 😨
00 Yorumla
1 yılHaklisin cnms
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Duvarı yıkarım