Sevimli kızların masumiyeti mi yoksa seksi kızların beraberinde getirmiş olduğu şehvet mi erkekleri daha çok mutlu eder?

Sevimli kızların masumiyeti mi yoksa seksi kızların beraberinde getirmiş olduğu şehvet mi erkekleri daha çok mutlu eder?

Merhaba! Ben açıkçası maasum kızlarla olmak istemem çünkü bana çok çocuksu geliyorlar insan seks yapmaya kıyamıyor😂😂 ama diğer türlü zevk ve tutku bir arada olunca e malum mutluluk kaçınılmaz oluyor bu yüzden sevimli kızlar bana bir tık uzak olursa daha iyi olur.
Aslında ruh haline göre değişir. Mesela daha romantik bir ilişki istediğimde tabi ki sevimli kızın masumiyeti bana daha hoş gelir ama libidom tavan yapmış ve fantezili biraz ateşli gece istediğim de ise seksi kızlar tercihim olur. ( Bunlar benim isteklerim öyle renkli seks hayatım yok maalesef)
Utangaç cilveli reda
erkege göre değişir
Cevap
80Cevap
Erkeklerin ne istediği zerre umurumda değil, kendi istediğimse sevdiğim insan olabilir o kadar.
Eşimle sevişmeyi tercih ediyorum.
Yaa arkadaş erkeğin önüne sadece yemek koy hepsini yerler merak etme. Hani Nefes alsın yeter diye bi olay var yaaaa...
İşte bizim nefis şeklimiz sizinki gibi değil. Erkek ve Dişi arasında dağlar kadar fark var. Anlamadığınız nokta bizleri kendiniz gibi görmenizdir. Onun için şu resimdeki gibi adamın karşısına çıkarsanız kaçarınız yoktur. Zaten bu kıyafet de DAVETİYEDİR.
Ben olsam seksi isterdim ama tabikide huy olarak da sevimli ve iyi birisini pınar deniz ve serenay sarı kaya benim ideal kadın tanımıma uyuyor ben iyi huylu ama seksi kadın ve erkek benim güzellik tanımıma uyuyor
– Sevimli kız = masumiyet tatlılık 😉
– Seksi kız = şehvet cazibe 😏
– Erkekler ikisini bir arada bulunca delirir ❤️
– Masum yüz, şeytan ruh kombosu en etkilisi 😌
– Seçim değil, ruh haline göre değişir 🔥
Onlara kız olsun yeter be. Bu kadar seçiciler mi ki? Çoğu nefes alsın yeterci. Çok az seçici ne istediğini bilen ADAM var.
Erkekle adamın arasındaki farkı çözmüşsün
görünüşle şehvet aynı bedende de vücut bulabiliyor ayrıldığım kadın öyleydi
görünüş seksi ama şehvet yok, görünüş sevimli ama şehvet çok mesela
Yani görünüş yanıltıcı olabiliyor
Ayrıca şehvetli kadın ve günlük iki posta bazen yorucu oluyor ama güzeldi
Dışarıdan sevimli, masum bi görüntüm var. Ama güvende hissedersem, beni kıvama getirmeyi de bilen bir erkek varsa karşımda, yatakta o sevimlilik kalmıyor 😈
Bakir bir erkeğe ilgin varsa bi tanışalım. Heyecanlandırdın :)
@EmpatikBey hayır yok, sadece olgun ve tecrübeli erkekler ilgimi çeker.
Bana bir önerin var mı peki?
@EmpatikBey genç ve çıtır seven çok kadın var, onları bul :)
Hangi yaş grubu oluyorlar, sence buradan birini bulabilir miyim? Baya deneyimsizim utangaçım
@EmpatikBey bilmiyorum, kendim de sanaldan kimseyle tanışmadım bu anlamda.
Özellikle tatil yörelerinde yabancı kadınlardan bu tarz ilişki tercih eden çok oluyor. Benim bile talibim oluyor, biseksüellik çok yaygın ve bunu da açıkça yaşıyorlar. Genç erkekleri de gerçekten çok istiyorlar. Çok rahat ve iyiler, bi İngiliz kadın beni sabaha kadar rahatlattı. İlk kez bir kadınlaydım ve ne yapacağımı bilmiyordum.
Veya okuldan, işten, neyle meşgulsen kendi yaş grubundan da biri olabilir tabi ki.
Bahsettiğin şekilde bir ortamın içerisinde kendimi nasıl bulabilirim? İngilizcem ileri düzey, C1. Yabancı bir şirkette uzaktan çalışıyorum. Utangaçlıktan dolayı böyle şeylerde uzak kalıyorum ama içinde bulmak istiyorum kendimi çünkü daha fazla dayanamıyorum. İstanbul'da yaşıyorum. İlgi alanına girmiyorsam bile ekleşebilir miyiz daha çok danışırım, çok teşekkür ederim iyi ki varsın. ❤️
Ne istediğini biliyorum ama bu yorum silinmeden baba gelebilecek misin bilmiyorum..
Herhangi bir partner arayışım yok arkadaşlar, olsa da kriterim çok fazla olurdu. Ama herkese bol şans dilerimmm 😻♥️
Partnerin olmak şerefine nail olur muyum bilmiyorum ama tanışma şerefine nail olayım en azından
Oha harika soru ama çok kararsız kaldım ikisi de çok mantılı...
O an hangisini çekici buluyorsam onunla, sevimli kız da seksi olarak kabul edilen kız tipinden çok daha seksi olabilir.
Ben seksi kızları tercih ederim ama sevimli kızlara aşık da olunabiliyor. Aşık olunca sevişme istediği de otomatik olarak geliyor.
Seksi kızlar da iyidir de. Sevimli kızların masumiyeti ayrı bir çekici
Mesela bu fotoğraftaki gibi hoş bir kız...
Bazıları için o kadar önemli değil ama sempatik olanlar benim için tatlı davranacak bir bebege davranır gibi
Seksi kızlar soğuk nevale gibi geliyor bana. Bu yüzden ben sıcak kanlı sevimli hayat dolu cıvıl cıvıl kız seviyorum.
Erkeklere nefes alsın yeter... Bu aralar çevremde gördüğüm zihniyet bu kendim için konuşursam gerek yok olmasa da olur...
Erkekler ne istediklerini kendileri biliyor mu acaba Allah için söylesinler
Seksi kızlar varken sevimli kızları yoklukta olanlar seçer.
Hoş bir söz olmamış.. Sevimli ve masum kızlara biraz hakaret gibi olmuş
Ben sevimli ve masumum. Ama gerçekler budur. Misal Yaprak Dökümü'nde Şevket seksi olduğu için senelerdir gözünün önünde duran sevimli Sedef'e kör oldu ve seksi Ferhunde ile evlendi. Ve ne yaparsa yapsın Ferhunde onun aklından çıkmadı. Boşlukta ve yoklukta kalınca Şevket, sevimli Sedef'i tercih etti. Ama gene seksi Ferhunde onu ayartınca bu sefer Sedef'i bırakıp gene Ferhunde'ye gitti Şevkooo. Yani en basit örneği budur 😂
Ya Allah aşkına dünyanın en saçma çocukluk travmamız olan diziden örnek verdin ya 🤣🤣🤣
Ama şu bir gerçek masum ve sevimli olsun ama benimle bundan yavaş yavaş çıksın.. Bana karşı ferhunde den beter olsun zamanla 😏
Dua olarak demedim de. Niye öyle dedin ki sen. Kötü bişey mi istedim.. Bana karşı diyprum ferhunde gibi dışarı demedim
Yani. Annem hala izler gündüz kuşağında...
Kaç yaşındasın sen 27 doğru mu
Seninle bir tanışmamız gerekiyor...
Nefes alsın yeter derler bi de seçenek mi sunuyorsunuz
Enerjisi tutsun da o an, ne tarafının baskın olduğu umrumda değil.
Sevimli o sırada ki yüz ifadeleri daha çok mutlu ediyor
Sevişmek arzu belirtisidir. Seksi gözükür ama arzu yoksa bir işe yaramaz
sevimli kızları tercih ediyorum daha cilveli daha kadınsı oluyorlar bence
Sevimli kızlarla sevişmeyi, seksi kızlarla yapmayı severler.
Seksi kızlar ya tatlı kızlar , güzel geliyor ama çekici gelmiyor
çekici ise fark etmez ama sevimliler bir adım önde
İkisinden ziyade dişil enerji olurya bazilarinda işte oyle kadınlarla yaşamayı istiyorum. Bazısı Seksi evet ama oyuncak bebek gbi gelir bana o yüzden beni çeken dişil enerjisi yüksek aurasi yüksek kadınları tercih ederim
Bakışları ve beden hareketleri ile tahrik edenler
Sevimli isterler her zaman ki daha sert ve otarirer olsunlar
Sevimli kızlarla anca vakit geçirir sin diğerleri ile bam bam bam
İlişkide sevimli cinsel ilişkide seksi
Âşık oldukları kadınlar olsa gerek.
Onlara kız olsun yeterki
Her ikiside tercih eder
Zinaya karsiyiz
Seksi olmalı bi yerden yakalaması beni
ben kişisel temizliğe bakarım
Sevimli sanırım daha tatlı olur
Çekici olanlar her zaman iyidir.