Eşimin 6 gündür morali bozuk banada yanaşmıyor regl idim ama artık bitti yapsa yapar hiçte oralı değil moral bozukluğu etkiliyor mu bu kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKanka moral bozukluğu kesinlikle libidoyu etkiler.
Stres, üzüntü ya da kafaya takılan şeyler isteği ciddi şekilde düşürebilir.
Moralini toparlamasıyla birlikte ilgisi de geri gelir 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
8 ayetkıleyebılır ancak kocan o senın yanasmalı umarım aklıma gelen degıldır
01 Yorumla
Soran8 ayYok allah korusun
Morali bozuk olsa senle düzeltmeye çalışır ne olursa olsun insan sevdiğinde arar huzuru
031 Yorumla
Soran8 ayBu öyle türden moral bozukluğu değil maalesef
Soran8 aySarılmıyor bile
Soran8 ayKendi içine döndğ
Soran8 ay2 sene oldu da böyle o morali bozuk old içine dönüyor benimle ilgilenmiyor şimdi kahve istedi kahve yaptım dedim hiç konuşmuyorsun bana bugün izin ver dinlenicem dizi izliycem dedi
Soran8 ayZaten en başta bana anlatmadı iki gün boyunca defalarca sordum moralin mi bozuk bir sey mi oldu diye yok dedi en son ona dedim üç gündür hep uyuyosun dün başım ağırdı gece hiç uyuyamadım senin haberin bile yoktu diye kizdim belki moralim bozuk vs dedi evet dedim günlerdir soruyorum sana bisey yok diyorsun ama ben senin hal hareketlerinden anlıyorum sen beni nasıl anlıyorsan bende seni anlıyorum dedim falan sonra ekstradan ev mevzusu çıktı dahada morali bozuldu dün tartıştık sürekli hep siz haklısınız vs diyor bende dedim çoğul konuşup durma burada benimle konuşuyorsun dedim sen insanlara inanıyorsun herkes aynı şeyi söylüyosa kendi düşünceni sorgula dedim sonra toparladık kahvaltı ettikte şimdi kahve yaptım yanına bişeyler de istedi onu yiyor şu an
- 8 ay
Sen doğal olarak hissedip neler olduğunu soruyorsun yani bukadar gizlenilcek ne olabilir maddi sıkıntısı olsa bile bunu sana rahatlıkla paylaşabilir muhtemelen başkasıyla bi derdi var çünkü siz ki konuşmaya başlamış sinirli halinde 3 günde az bi süre değil birsz dürüst olması gerekir ne olursa olsun hayat paylaşıyorsun iyi gün dostu değilsiniz ki iyi şeyleri anlatsın kötü şeyleri saklasın başkası olma ihtimali var mı bunun hayatında
Soran8 ayÖnce ki konuyu bilmiyorum onu öğrenemeden şimdi ki konumuz geldi yani gizemli biri kendini çok açmıyor bahanesi de neyi paylaşsam yüzüme vuruyorsun ilerde diyor ama bazen paylaşıyor bazende önceki konumuz gibi söylemiyor belki de moralim bozulcak diye gizlemiş olabilir bilmiyorum ama sorduğumda da senlik bi durum yok diyipte durdu, ama şuanki mevzu da da kızıyorum sessiz sakin iyice içine döndü diye dün eve gelirken tartıştık dedim milleti koruyup durma vs bir siz doğrusunuz orada da dedi sonra eve gidene kadar söylendim eve geldik uzandı bende üzerimi çıkarırken dedi üzerime çok geliyorsun bana olumsuz konuşma vallahi gögsüm daraldı dedi sonra sustum olumlu şeyler söylemeye başladım baktım sesi yok dedim beni duyuyor musun uyudun mu ilkinde ses vermedi yine sordum yok dedi gögsüm daraldı sonra sonra öptüm sarıldım sonra fena oldum dedi ayaklandı dışarı çıktık öyle oksijen alınca açıldı aldatma gibi bir durum yok bugün düne göre daha iyi
- 8 ay
Yani dışarı çıkacak kadar kötüleniyor göğsü filan daralıyor ve sana bir şey yok demesi biraz ilginç gerçekten eee iyi olduğu zaman mı konuşacak böyle evlilikte olmazki sorunu var paylaşamıyor bi güvensizlik var bunda sen kendini suçlama bu durumda üstünede gitme konuşmaktan başka bir şey yapmasın yanında olduğunu belirtmişsin onun kendisini düzeltmesi lazım sana karşı
Soran8 ayYeni konuda oldu bu durum dün oldu dedim ya ondan önce tv acip uyuyodu
Soran8 ayBundan önce bi durum daha olmuştu yine sessizleşti, o zamanda moralin mi bozuk dedim yokdemişti sonrasinda geçen gün sana söglemedim emiralpe cok canım sıkıldı dedi yani kardeşine morali bozulmuş
Soran8 ayHeplaf atip duuryorum doğru düzgün cvp vermiyor bugğn 3 kere kızdım kızdırıyor beni sonra ansızın yanıma geliyor laf atıyor güldğrüyor beni sonrs yine yatış😀
Soran8 ayBi saat önce ona aç mısın ne zaman yemek yeriz dedim daha hiç aç değilim dedi şimdi bana ne zaman yemek yeriz diyor
Soran8 ayDizi film izleyip duruyor konuşmuyor ki az önce icetea koydum orada pilav yaptın mı dedi evet dedim az önce bana makarna mı yapcan dedi😂😂😂
Soran8 ayBeni geçiştiriyor işte dinlemiyor
Soran8 ayKonuşmuyor dedim ya
Soran8 aySiz evli misiniz maalesef bu dediğiniz evlilikte çok zor
Soran8 ayEvliydim mi evliyim mi? Anlamadım
Olmasi gereken ile olan farklı oluyor genelde
Soran8 ayAnladım yolunuz açık olsun abi
Soran8 ayAmin🤲🏻🤲🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayMoral bozuk olsada bunu azda olsa xinslelikle taclandirark iyi hissedebilirdi.
00 Yorumla
8 ayO rahatlamış olabilir ama sen yinede fantezi giyimler dene cilve yap biz öyle aşıyoruz
00 Yorumla
8 aySen biraz ilgili ol eşler yardımcı olmalı cık dısarı gezin eglenin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDerdini dinle destek ol zaman ver. Düzelecektir. Ama ayrı yatma. Her gece mutlaka sarıl. Karşılığını alacaksın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etkiler evet sen iste azdir onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBir sikintisi var mı kocanin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEtkiler tabi sizi etkilemiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye bozuk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen sarıl ona
00 YorumlaNasıl morsl bozulukluğu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
8 ayEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evet dusuruyor
00 YorumlaSebebini sor
00 YorumlaÜzücü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen teşvik et
00 Yorumla
8 ayOlabilir ama benim asla düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySen motive et. Yoksa kalırsın ortada...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayEtkiler her halde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aypsikolojik mi ekonomik mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayHeralde
00 Yorumla
8 ayDüşürür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi