Yüksek libido ile farklı düşündüğünü fark ettin mi hiç?

Yüksek libido ile farklı düşündüğünü fark ettin mi hiç?

Ettim, ediyorum ki bu da normal. Düşünceleri oluştururken beyin kendi başına hareket edemez, evet son kararı yine kendisi verir ama bunun için diğer yerlerden de veri toplar.
Dolayısı ile hormonlar da bunda etkilidir. Libidonun tavan yaptığı zamanlar ile diğer zamanlar farklıdır. Çünkü zihin bu konuya da enerji ayırır ve hormon miktarından da etkilenir. Bu olmadığında diğer konulara daha fazla enerji ayırır.
Hatta bu önemli karar zamanlarında veya sınav zamanlarında bile etkilidir.
Bence herkes için olabilir.. Çünkü o an ki zevkle aslında yapmayacağın bir şeyi yapıyor ve keyif alıyor olabilirsin, hatta kabul etmeyecegin şeyi de onaylarsın..
Zavallı greyfurt kaç soruya ev sahipliği yaptı 😄.
O anki atmosfer tabi etkiliyebilir ama insanın aklını da başından almaz bence.
Ama çok iyi greyfurt. 😂 😂
Alıyor aklımı başımdan, şeytan diyor kopar at. 😂
Senin için çok mühim demek. Bu düzenli bir ilişkiye döndüğünde daha normalleşir
Yakınlarda düzenli ilişki görünmüyor. 🥺
Libidonla savaşa devam 😄
Mücadele soluksuz devam ediyor. 😂
Sanmıyorum libidom yüksekse kendimi noktalamam gerektiğinin farkında olurum. Değişik düşüncelere ev sahipliği yapmam.
Cevap
6Cevap
Evet olur
Olabilir aynen. Ya şu meyveleri cinsellik terimi olarak kullanmayın valla meyve yiyesim gelmiyor artık
Hayır aklımı tamamen kaybetmedim bugüne dek ama pişman olacağım şeyler olabilir mi? Evet neden olmasın..
Libidomun yğksek olması düşüncelerimi değiştirmez. Fikirlerim, sınırlarım, duygularım aynı kalır.
biraz etkisi olur diye düşünüyorum kendini kaybettirmeyecek Kadar
Hayatımı mahvediyor... sevgilm yok, partnerim de yok... gerçekten çok kötü böyle olmak.
Ah şu düzenli ilişkiler😀😀
olabilir
Evet olabiliyor
Oluyor tabi
Kesinlikle