- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayOlur — ama sadece eğer ikinizin beklentileri uyuşuyorsa kanka 😌
✨ Eğer senin için seks hayatiyse uyumsuzluk yorar;
✨ Ama duygusal yakınlık, sarılma, sevgi de yeterliyse harika bir ilişki olur.
✨ Konuş, sınırını söyle, ortak dil bulursanız her şey yoluna girer 🔥😉
```010 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)8 ayAklımdan sürekli 365 gün iffetli challange ,730gün , 1000 gün ve 10.000 gün boyunca iffetli durmak bile geldi hatta kendi kendime ilerdeki eşime bu durumu nasıl açıklayacağımı bile kendi içimden tartıştım. d az bişi kafamda şuanlık 2000günlük hedef var yaşım henüz 19 ve 21 gündür mastürbasyon yapmıyorum o kadar da cinsellik ihtiyacım yok ''20-22 yaşından sonra tavan yapıyormuş libido'' umarım mastürbasyon yapmam ve 2000 gün tamamlarım yani kızlarla hiç sevgili olmadım (meraklısı için; ama evlenmek istiyorum mini etekli kızların bacaklarına bile bakmıyorum o derece...)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Keske detay verseydin evlilikteki yoksa sevgililiktemi diye ben ikisine evar vereyim istersen:
Sevgililikte seks istemeyen biri ile evet olurum çünkü henüz helalim değil ve benimle cinsellik yaşayacak kadar güvenmiyorda olabilir bu durum gayet normaldir.
Evlilikte ise seks yaşamayan birine denk gelirsem ve karşılıklı sevgi var ise sebebi benim için önemlidir.
Eğer bir hastalığı var ise buna saygı duyarım ama sebepsizce yaşamak istemiyorsa sanırım kabul etmezdim.00 Yorumla
Evet alırım neden olmasın sonuçta her şey cinsellik değildir, gerçek aşklar bu konuyu umursamazlar hayatta en keyif aldığın zaman sevdiğin ile aynı ortamda yaşamak değil midir? Kısaca benim için şahsen pek umursadığım bir şey değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayHayır, o da hayatın parçası
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almam ya seks insanın doğasında var
10 Yorumla
8 ayseks istemeyen bir kadın erkek için çok büyük sıkıntı çıkarır , tam tersini dersek tüm erkekler seks ister düşüncesindeyim. İstemiyorsa sıkıntı vardır. Esas olay seksten sonra erkek aynı yakınlığı gösterebiliyor mu 😉
10 Yorumla
8 ayYeni evlenecek olanlara bir tavsiye evlenmeden önce mutlaka ten uyumuna yorum yapılmalı birşeyler yaşanmalı evlendikten sonra ciddi anlamda pişmanlıklar olabilir
seks istemeyen biri ile ömür mü geçer :)10 Yorumla
8 ayİnsanlar hayatlarını alacakları kişiyi seks için mi alıyor diye çıkışmak istedim ama son moda bu olduğu için içimde patladı öfkem😂🙈
36 Yorumla- 8 ay
Sizi birine benzettim
- 8 ay
Ahahahah ben de sizi😂
- 8 ay
😀ben işe gidiyorum
- 8 ay
Kolay gele coffee molasındayım
- 8 ay
Afiyet olsun ya avicanne hastane değilmiydi simdi aklıma geldi 😂
- 8 ay
Günaydınnnn😂
Gizli Üye(25-29)8 ayEvet alırım her şey onla alakalı değil be abi, kız arkadaşım bile bana ya yanlış anlama gay misin diye sormuştu
11 Yorumla
8 ayEvlenene kadar istemeyen birisi bulunmaz nimettir. Gerçekten öyle bulamadım daha öyle birini.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgililik de olmasından yana değilim ama evlilik de olmalı.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. alıp ne yapacağım
benim kardeşim kuzenim var zaten
ekstraya gerek var mı
hele bu ekonomik problemli hayatta bana ne başkasından10 Yorumla
8 ayDoğruyu söyleyeyim almam ama bence herkes ister istemeyen insanın zaten fiziki bir problem vardır ya da psikolojik psikolojik olanı da ben istemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayAlırım neden almayim evlenene kadar istemiyordur saygı duyarım evlendikten sonrada istesin bı zahmet 😂
10 Yorumla İlk başta zaten olmaz sonradan olur istemeyenle zor almam heralde hayatıma seks önemli eşimle yaşamayacaksam cilve yapıp her gün sokulup sırnaşmayacak süslenip püslenmeyeceksem nerde bu işin zevki heyecanı?
25 Yorumla- 8 ay
Buna kaşe imza.
Eş olmanın mantığı birbirini tamamlamaktır. Bu konuda eksik kalıyorsa bir çift demek ki eş değiller. - 8 ay
Diğer yorumların hepsini okumadım ama cidden bu yorum mantıklıydı. Aklı basında nadir güzel yorumlardan
- 8 ay
Rica ederim :)
8 aySevgili iken olabilir önemli değil ama evlenince seks olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkilerde cinsellik önemli dost arkadaş olarak sliriz ama eş için seks olmazsa olmazdir
10 Yorumla
8 aySeks istemeyen birisi, ölü birisidir ve ölüler bir daha dirilemezler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ben almazdım Çünkü Seks istemeyen bir insanın yaşamaktan zevk almıyor
10 Yorumla
8 ayNe olarakmhayatıma alormıyım. Elbette eş olarakmalmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
8 ayEvlilik öncesine saygı duyarım ama evlilikte de seks, sevişme ve öpüşme istemeyen bir kadın olursa, o zaman evliliğin anlamı kalmaz.
10 Yorumla
8 ayAlmam istememde napim birlikte hareket etmeyen birini
10 YorumlaAlırım hiç bi zaman seks için hayatıma birini almadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı.
8 ayAlırdım aşka inancımı kaybetmesem... her şey o iş değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. arkadaş olarak evet lakin ciddi olacaksa ilişki seks olmazsa olmaz
10 Yorumla
8 ayhayır özellikle evlilikte ayakta tutan şeylerden birisi cinselliktir
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySeks istemeyeni alırım ama hiçbişey yaşamak istemeyeni almam yani sarılıp öpüşmeliyim dokunmalıyım
10 YorumlaKardeş kardeş takilcaz mı nie evleniok o zaman
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayOlanilirde ommayabilirde
13 Yorumla- 8 ay
onunda bunda bi sebebi vardr. Bunu cozmek isTerdim. Sagliksal bisey varsa da bunuda cozerdim. Cunku seks sadece bir seye girmek degil ayni zamanda harika bir butunlesmektir. Bundan mahrum etmek istemem.
- 8 ay
Sen peki
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
8 ayistekli boğa değilim ama arada olsa iyiydi
12 Yorumla- 8 ay
Azgn yazdım site düzeltmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
8 ayHayır tabi ki
12 Yorumla- 8 ay
Seks, sevişme vs durumlarının olmadığı ilişki, ilişki değildir ki arkadaşlık gibi bir şey.
hayır aslaa.. terapi istiyordur iylişmek istiyordur. kimsenin doktoru ya da annesi değilsiniz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks hayatımızın bir parçası sekssiz bir hayat düşünemiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 8 aySeks istenir belki de. Karşı taraf istemiyor diye de ondan vazgeçmem. Olacak diye bir kural yok
00 Yorumla
8 ayşu an tamda böyle bir şey ile imtihan oluyorum
00 Yorumla
8 ayHayır, ne yapacağız ömür boyu el ele gezip, evde karşılıklı kitap mı okuyacağız?
00 YorumlaCinsellik normal bir durum ne kadar süre istemediğine bağlı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herşeyin yeri ve zamanı var. Zaman ilerledikçe her şey yaşanır yoksa o ilişki yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 ayevlilik yolunda gidilen biriyse almam sonucta evlenince yapıcaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Tercihen hayır
12 Yorumlayokkkk. onsuz olmaz
10 Yorumla
8 ayHiç işim olmaz
12 Yorumla- 8 ay
Sonuçta seks ilişki ilerleyişinde olmazsa olmazların 3 veya 4. sırada bir yerde. İlk 5 madde değiştirilemez :)
Bakire ve bozdurmak istemiyorsa tamam ama bakire degilse ve * vermiyorsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayır asla, arkadaşımdan ne farkı kalır öyle
10 YorumlaAlırım, sonradan kararı değişebilir 😅
21 Yorumla- 8 ay
Bu kadar iddaliyim diyorsun yani
Gizli Üye(30-35)8 ayHayır istemem
12 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBen seksi çok seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
8 ayEvlilikte önemli bir durumdur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
8 ayOlabilirdi belki de..
10 Yorumla
8 ayBilemedim ki bende arada gelip gidiyolar
00 Yorumla
8 ayİşim olmaz. Temassız nereye kadar sıkıcı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
8 ayAlırım evlenmeden yapmayı düşünmüyorum ben de
00 Yorumla napcaz evcilik mi oynayacaz onunla
00 Yorumla
8 ayNeden istemediğine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayTabiki hayır kimse istemez cinsel ihtiyacını helal ve doğru şekilde karşılamamayı
00 Yorumla
8 ayOnsuz olmaz sanırım ya...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayYani neden olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Biraz abes olacak ama almam ya 🙂
00 YorumlaAlmayın almayın sakın
00 YorumlaZaten kimseyi almıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 ayDepresyonda mı acaba ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evlilikte önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. asker arkadası olmicaz sonucda :D
00 Yorumla
8 ayNiçin istemediğini sorardım baskı yapmazdım
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat