İlişkimde duygu değişimler hissediyorum ve çıkmaza girdim. Ne yapabilirim?

Ben 4. senelik görüşmediğim bir kız arkadaşım ile beraber sevgili olduk. Her şey güzeldi ve hayatımın aşkını buldum dedim. Bekaret konusu açtık ve ben bakirim dedi. Tamam her şey güzel bir gün geldi ve sana bir itirafta bulunacam ben bakir değilim dedi. Bu kızın babası ile sorunları vardı ve sorunlardan kaçmaya çalışırken üniversite hayatında biri ile sözlenmiş karsı taraf kötü davranıyormuş ve kızda babasından kurtulmak için evliliğe diretmiş sözlenmiş. söz dönemi böyle bir şey yaşamış. Pişman olduğunu ve diktirmek için doktor arıyordum fakat sana yalan söyleyemezdim çünkü sen herkesten başkasın senden bunu gizleyemem dedi. evet kabul ettim ama içime oturdu bu tekrar konuştuk bunu kız pişman ama bir de benim açımdan dinleyin. Benim de elimde bu tip fırsatlar vardı fakat yapmadım. Çünkü ben kendimi gelecekteki karıma adamıştım. ona ihanet etmek istemedim. Şu an kızla evlilik düşünüyoruz ve birbirimize aşırı bağlıyız benim üzüntüm ile üzünlenip benimle seviniyor. Ne yapacağımı bilmiyorum seviyorum ama bir anda anksiyete tutuyor.

İlişkimde duygu değişimler hissediyorum ve çıkmaza girdim. Ne yapabilirim?