Eşim subay.
Sürekli görevlere gidiyor, iki üç ay ilişkiye giremediğimiz oluyor.
Eve geldiğinde ilk ilişkiye gireceğimiz zaman ben kendimi istemsiz bir şekilde kasıyorum.1.5 yıllık evliyizde neden böyle oluyor?
Eşim subay.
Sürekli görevlere gidiyor, iki üç ay ilişkiye giremediğimiz oluyor.
Eve geldiğinde ilk ilişkiye gireceğimiz zaman ben kendimi istemsiz bir şekilde kasıyorum.1.5 yıllık evliyizde neden böyle oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ön sevişme flan kısa tutuyor sanırım 2-3 ay sonra gelince tabi oda çok istiyor hemen girmek istiyor öyle olunca kasman normal 20-30 dk ön sevişme olsun ki rahatlatsın seni
Bunu bir çok kadından duydum bazıları yanlış yola sapiyor bazıları idare ediyor kendi basina bazılarında ayrılıyor tercih senin
ilk girişte acıyacak endişesi hep var mı kafanda ilk günden beri?
evelenmeden önce bunları hesap edip düşünecek ona göre karar vercektin
cinsellik günlük ya da en az gün aşırı giderilmesi gerken bir teml ihtiyaçtır yeme içme uyuma yıkanma gibi bir temel ihtiyaç
sen evleneceğin adamın aylarca göreve gideceğini düşünmen gerkeirdi. buna göre karar vermeliydin
doğal olarak cinsel ihtiyacın ver. seninle ilgilenilmesi gerekir. tüm vucuduun yalanması yalanarak boşalman ilişki ile değişik ozlarda defalarca boşalman gerek.
haklısın ama başta düşünecektn
İlişki hiç mi yaşanmıyor bu durumda, yoksa acılı mı oluyor
Psikolojik bir sorun sanırım. Profesyonel destek almanı öneririm.
Sanmıyorum benim de aynı sevgılımle uzun zamanlar ilişkiye girmedıgımız zamanlar oluyo geldıgınde ılk gunler darldıgı ıcın ıstemsızce gerılıyorum
Çok fazla ara verildiği için diye düşünüyorum biraz da kendini kasmamalısın
Senin sorunun vaginismus bi doktora görün bence. Daha sağlıklı cinsel yaşam için.
Memur hayatları maalesef böyle bi arkadasım da aynı şekilde
normal değil mi askerle evlenirken bunları düşünmek gerekişyor
Partneri seni rahatlatmaya çalışmıyor dur direk ilişki dusunuyorsada olabilir
Önden rahatlatması gerekiyor seni uzun süre ilişkiye girmediğin için oluyor
Gelmeden hazırlık yaparsan sıkıntı olmaz bence
Düzensiz olduğu için vucut kendini kasıyo
Uzun süre yapmadığından oluyo
Vajinusmus
Ten uyumsuzluğu vardır belki de.