Duygusal yakınlık ve cinsellik arasında arayışım nasıl çözebilirim?

Ben 29 yaşındayım ve hiç sevgililik, flört ya da cinsellik yaşamadım. Bir yıl önce tesadüfen bu siteyi keşfettim. O dönem duygusal boşluktaydım, saftım, ürkektim. Aslında sadece biriyle konuşmak, dertleşmek, önemsenmek, güvenmek, sevmek ve sevilmek istiyordum. Ama siteyi kullanırken birçok kişinin niyetinin farklı olduğunu gördüm; sahte profiller, sapkın mesajlar, açık fotoğraf isteyenler oldu. Hiçbirine güvenmedim, fotoğraf ya da görüntü paylaşmadım. Başta bu ortamda duygularımı bastırdığım için kendimi kullandırmış gibi hissettim ama sonra daha dikkatli kullanmaya başladım. Zamanla insanları daha iyi ayırt etmeyi öğrendim. Bu süreçte biriyle tanıştım, cinsellik konuşmadan sadece sohbet edip dertleşiyorduk. İlk defa istediğim şey buydu: samimiyet ve paylaşım. Zamanla hoşlandık, flört ettik, sevgili gibiydik. Ben de ilk kez kendi normal fotoğraflarımı paylaştım. 5 ay konuştuk ama yürümedi, ayrıldık. Sonrasında tekrar siteyi açtım. Şimdi bazı kişilerle konuşuyorum ama çoğu yine konuyu cinselliğe getiriyor. Eskiden böyle şeyler söylenince hemen etkileniyordum, şimdi ise hiç duygusal ya da fiziksel bir tepki hissetmiyorum. Sadece duygusal bağ kurduğumda istek oluyor. Regl öncesi ve sonrası normalde isteğim artmasına rağmen bu tür konuşmalardan hiç etkilenmemem de bunu gösteriyor. Ve diyeceksiniz ki neden böyle biriyle konuşuyorsunuz kendi duygularımı ve bedenimi ruhumu çözmeye çalışıyorum

sizden özellikle yorum yapmanızı istiyorum. @Shizoo007. @scorpiongirl429

Duygusal yakınlık ve cinsellik arasında arayışım nasıl çözebilirim?