Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet ben çok merak ediyorum annem nasıl bir şey bu arada hiç görmedim yani ama görmek de isterim çok güzel bir şey ama en güzeli de dar böyle daracık genleşme olmayacak yani yaparım onu yalarım arkadaş olalım mı hani özel konu değil hani ne haber nasılsın falan işte arkadaşım yok o yüzden canım çok sıkılıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ayEvet merak eder. Yaradılışımızdan gelen, genlerimize kodlanmış bir şeydir bu.
Ayrıca her biri eşsizdir. Evet bir birine çok benzeyenler olabilir ama birebir birbirinin aynısı asla olmaz. Parmak izi gibidir bu. Her kadında ki farklı ve eşsizdir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her kadın demeyelim de bazen aklına geliyor insanın mesela çok zayıf bir kız görünce bununki küp kurudur veya balık etli kadın görünce bununki dolgundur gibi aklına gelebiliyor insanın
01 Yorumla
Soran8 ayHımm genelleme yapıyorsun
Erkekler Ne Diyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. şekli rengi önemsiz. benim için kriter temiz ve sağlıklı olması
bir insan kendi iradesi ile sahip olmadığı şeyden sorumlu değildir. yani organlarınızın rngi şekli sizin tercihiniz değil
ama bakımı temizlii sağlığı size aittir.00 YorumlaKadın voleybol takımında bazen belli oluyor. İşte onlari merak ediyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aymerak ederim tabi , ama önem sıralamasında gerilerde , daha çok kadının ilgisine ve ne istediğine bakarım , zevk veren kişidir organ değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Hayır etmem sadece sevdiğim kişinin özel bölgesi benim için önemlidir elin kadının bilmem neresinden banane ve gram önemsemem
00 Yorumla
8 ayzaten şekil görüntü den bile ne kadar girip çıkan olduğu anlaşılır :D
06 Yorumla
Soran8 ayEvet ya dimi
- 8 ay
harp görmüş almanya gibi olmuşsun dur aplam sen
Soran8 ayGörsen aklın şaşar da görme şansın yok işte😂😂😂
- 8 ay
yapma ya merak ediyorum sanla aslan burcum kediyi merak öldürür derler neden şansım yok 🙄
- 8 ay
uykum gelmiş resmen yazı yazma yeteneklerimi kaybediyorum
- 8 ay
offf
Gizli Üye(30-35)8 ayKısmen edenler vardır, tabi bu sapkınlık mahiyetinde de değerlendirilebilir, ben merak edilmemesi taraftarıyım bu gibi mevzular mebzuldur yani ucuz bir tartışma söylemleridir.
08 Yorumla
Cevap sahibi8 ay32 yaşında biri olarak makul görmem ben açıkçası muvafık yönü yok , bazılarının bakış açısı farklı.
Soran8 ayHerkesin olmasa da beğendiğiniz birinin edebilirsiniz bu çok doğal bence
Cevap sahibi8 ayYavrum olabilir tabi mesela aynı şekilde 23 cm benim penisim merak eden var mıdır sanmam?
Soran8 aySeni beğenen biri merak edebilir belli etmese de
Cevap sahibi8 ayYani nasıl yavrum
Soran8 ayMesela arkadaşın bile olabilir seni beğeniyorsa merak edebilir penisini
Cevap sahibi8 ayPeki sende merak var mıdır?
Yani nasıl karşılarsın?
Cevap sahibi8 ayYavrum sende merak var diye mülahaza ettim ne diyorsun merak eder misin?
8 ayyani hemen hemen ben cok ırklarınkını gördüm hepsı farklı ama en ıyılerı ıkı ırk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben bazen nasildir diye merak ediyorum. hayal de ediyorim haha
00 Yorumla
8 ayEvet merak ediyorum. daha çok sarkık dudaklıları merak ediyorum o da olgunlarda oluyor diyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şekli, farklı pozisyonlarda nasıl göründüğü, tadı vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySende mi her yaşta Erkeğinin şeyini merak eder misin
02 Yorumla
Soran8 ayİlgimi çeken biriyse ederim
Cevap sahibi8 ayİlgi ayrı konu ama yaşınız kaçtır
- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
8 ayIyyy bize ne sizin kıllı iğrenç şeylerinizden🤮
04 Yorumla
Soran8 ayAa ne ayıp hiç de kıllı değil teeertemizzz misler gibi😈
Soran8 ay@Alfa6666 koklaya koklaya yaladıklarına göre baya güzel kokuyor😉
- 8 ay
ananas suyu mu içiyorsun 😅
Gizli Üye(36-45)8 ayYoo etmeyiz hepsi aynı gibi. Bi çizgi ortasında bi delik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben beğendiğimi yalamak isterim. ondan merak ederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayEdebilir. Siz kadınlar erkeklerin penisini merak ettiğiniz olmuyor mu
00 Yorumla karşımda oturan bayanın vjinasına o an çok merak ederim şu an nasıl duruyor içinde diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
8 ayyok ya niye merak edelim seviştiklerime bile doğru düzgün bakmadım işime baktım ben :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayhayır, güzel çekici bi kadınsa baka geçerim, ötesi olmaz. yanımda açsa yapmam
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayçizgiler süper bence
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayHiç aklıma bile gelmiyor
04 Yorumla
Soran8 ayGörüntüsünü unuttum der gibisin😂
- 8 ay
Hiç görmedim ki
Soran8 ayHadi bee artık gör bence biriyle beraberlik yaşayıp☺️
- 8 ay
Olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazılarının merak ediyorum
02 Yorumla
Soran8 ayYolda önünde bi kadın yürüyor etkilendin mesela
Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Oluyor evet, peki siz boyut merak ediyor musunuz?
010 Yorumla
Soran8 ayBen ediyorum açıkçası😜
Soran8 ayBaşka neyini😂
Soran8 ayHahahhahaha derece önemli konu😂
Soran8 aySor ya yazarız bişeyler😂
Soran8 ayEvet konuya dahil sor merakın varsa
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
8 ayEvet hem görüntü hem tadını merak ediyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç takılmadım o dediklerine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur şahsen ben merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Merak etmek tabikide🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asla, bunlar takıntılarınızdan biri.
00 Yorumla
8 ayKonuştuğum kişiyse ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayMerak ettiklerimin olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
8 ayArzulanan kadının ki merak edilir yani bende öyle
00 Yorumla
8 ayYok duştan vücut şeklinde de belli olur
00 Yorumla- Daha fazla (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne