Eş ile birlikte masum bir duş alınabilir mi yoksa illa istem dışı yaramazlık olur mu?

Eş ile birlikte masum bir duş alınabilir mi yoksa illa istem dışı yaramazlık olur mu?

Merhaba! Bence imkansız doğal olarak iki karşıcins insan birde çıplak olunca masum olması imkansız olur ki normal olanda bu zaten ama ben duşta korkarım açıkçası atağımız bi kaysa cenabet ölüp gidecez
yaşandı ne yazık ki😅😅
aklım gitmişti ya vites kolunu kırdık diye 🤭
Eşine karşı utandın mı bari
yok eşim değil sevgilimdi de o an utanacak bir şey yoktu
akan suyun altında ayaktaydık o da kucağımdaydı ve ayağım kaydı, can havliyle tutunayım derken kız kucağımdan kaydı o sırada içindeydim. küt diye ses geldi. kırıldı sandım.
Neyseki ben sevmem öyle
anladım
Eşinle masum bir duş almak tabii ki mümkün kanka 😌
Ama yakın temas, sıcak su ve ten teması olunca işin masum kalması biraz zor olabilir 😏
Kısacası; niyet masum başlasa da çoğu zaman suyun buharıyla ateş kaçar 🔥😉
Cevap
2Cevap
Hiç mümkün değil ben 6 senedir beraber girip de sağlam çıktığımı hatırlamıyorum.
sağlam çıkmadım derken? 😅🙈
Gayet ne anladıysanız o işte.
Yani yaramazlık yapmak var onu anlarım da sağlam çıkamamak derken neyi kastettiğinizi anlamadım
sendeleyerek yürürüm diyeyim :D
Ben de düşmesinden ayakta kucakta seks yaparken 19 cm penisimi kırıyordum az kalsın
Duruma göte değişir
hangi duruma?
O an farklı bir duygusal durum varsa duş alıp çıkarsın eşinle zaman geçirmek istesen farklı şeyler olur
zaman geçirmek istense bile uslu durulmaz mı?
Durulmaz bence
Ben hiç küvette keyif yapmadım değil duş bile almadım da iki kişi nasıl olurdu bilemedim 😅🤭
biz hep duşakabin 🙈
bence mumkun değil
Değil
Alınabilir
ya bana pek mümkün görünmedi de. 🙈🤭