10 ayDuşa birlikte girmek masum bir fikir gibi gelir önce Ama suyun tenimize değdiği o ilk anda her şey değişir. Sıcak suyla birlikte arzular da ısınmaya başlar. Sırtıma düşen damlalar tenimde gezinen dudaklarına karıştığında, içim titriyor. Ellerinin sabun bahanesiyle kalçama dokunması, beni her defasında daha çok yakıyor. Arkamda duruşunu hissettiğim an, nefesim düzensizleşiyor Göğsüme uzanan ellerinle vücudumu kendine yaslarken, boynuma kondurduğun ıslak öpücükler içimde yangın çıkarıyor. Dudakların omzumdan boynuma, oradan kulak mememe doğru kayarken, vücudumun her hücresi seni istiyor. Sabunu elimde köpürtüp göğsüne sürdüğümde kasların kasılıyor Gözlerimle gözlerin buluştuğunda, ikimizin de tek istediği o an oluyor Daha fazla temas, daha fazla haz, daha fazla tutkusu akar ama dokunuşların benden silinmez. Duvarlara yaslanıyorum, çünkü bacaklarım güçsüzleşiyor Adımı fısıldadığında, dudaklarını ısırdığında, içimdeki her arzuyu uyandırıyorsun. Masum bir duş falan kalmıyor. Bu arzuya teslim olmuş iki bedenin en ıslak en çıplak hikâyesine dönüşüyor
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayEn masum halim, onun güzelliklerini seyrederek oyunlar oynarak onu kendi ellerimle yıkayarak saçlarını uzun uzun okşayarak şampuanlayıp saç derisine Masaj yaparak iyice köpürttüm yumuşacık lif ile pamuk gibi köpüklerle vücudunun tüm detaylarını ve her zerresini itinayla okşayarak severek yıkanmamız olur ve bornoza sarıp kucağımda veya samaş dolaş odaya giderek tamamlanır evet bunu yapabilirim fakat bir tık ilerisini o da isterse işte o zaman banyo zevk fırtınalarının yankılanan inlemelerin ve bazen çığlıkların yaşandığı yer haline gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duşa girerim çok da masum masum yıkarım her yerini yıkarım yıkamadığım yeri kalmaz o kadar masum el değmedik yerini bırakmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben normalde de masum bşriyim sıkıntı olmaz
15 Yorumla- 9 ay
Senden zarar gelmez 😂
- 9 ay
Bu yoruma imza atıyorum ✍️✍️✍️
- 9 ay
🥰❤️🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
10 ayDuşta ne kadar masum olduğumu anlatsam inanamazsın. O derece 🤣🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 ayevet alırım tabi ki de sevgilim istemedikçe ona dokunmam zaten ben. birbirimizi yıkarız dalinle bıcı bıcı yaparız
30 Yorumla
9 aySevgilimle duş almam onun yerine direkt içime alırım 👌🏻
94 Yorumla- 9 ay
Zevk alarak duş almak daha güzel
- 9 ay
offf be
Zor ama imkansız değil dkdkdkkd öncesi varsa olabilir fkfkdkkd
12 Yorumla- 9 ay
Dimi ama 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ay:D :D Masumca mı? Yapma allahaşkına orayı inletirim
13 Yorumla- 9 ay
Niye beee 🤣 çokta zor olmasa gerek irade diyede bir şey var sonuçta
- 9 ay
Ya saçmalama ikimizde çırılçıplağız dokunuyoruz. :D Bence oda dayanamaz bende :D O işin sonu belli :D
- 9 ay
Bihter pekisi diyorum 🙋😂
9 ayPek masum olabileceği kanaatinde değilim açıkçası. En azından ben pek rahat durabilen biri değilim. Önünde diz çökmeden duramazdım sanırım
80 Yorumla
9 ayAteşle barutu yanyana koy üstüne fıskıyeyi aç yanmasın diye bekle yokya okyanusu dökseniz söndüremezsiniz duvardan duvara vururum onu sora abdest alır masumca çıkarız
10 YorumlaSevgilimle duş almam ben kocamla alırım o zaman da masumluk olmaz orada jkj
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aycan alıcı bir soru ,45 yaşından sonra alabiliriz ama sanmıyorum 25 yalında sakin ce suyun vucudundan akıp giderken verdiği ferahlığın tadını çıkararak, karşındaki sevgilini köpükleyerek vucudunu yıkayıp , öıkarkende bornoz giydirip uğurlayacağımı ,😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
10 ayBana kalsa evet zatten ben masum bir insanım.
30 Yorumla
9 ayEşimle olmak ısterdım orada bırlıkte sonra tatlı tatlı vücudumu ruj izlerını yıkasın ısterdım
11 Yorumla- 9 ay
Harika 👍
Gizli Üye(18-24)9 ayHerkesin yazmak isteyip yazamadığını yazayım; duşa girince bi güzel s**erim, takati kalmayana kadar devam. Sonra da güzel sabunlar yıkar çıkarır bakımını yapar döşüme yatırırım.😄
13 Yorumla- 9 ay
Vuuuu 👍🤣
Cevap sahibi9 ayBizde yalan yok😄
- 9 ay
Doğruya doğru 👍👍👍👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
9 ayBurada edebiyat yapmaya hiç gerek yok bence yani birlikte duşa girmenin masumca bir yönü yok diye düşünüyorum sonuçta mahrem yerler açılmışsa orada masumiyet kalmaz.
10 Yorumla
10 ayNe yazık ki hayır. Ne zaman ben onun saçını yıkamaya başlasam hemen geriye doğru yaslanıp bana sürtünüyor. Ya banyo yarım kalıyor ya da saç yıkamaktan başka şeylere geçiyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
9 ayDuşta kimse masum değil 😂
Erkekler burada ilk sırada yerini alırlar
40 Yorumla sırtımı keselemesini isterdim keselemede çıkan kirler sayesinde çok masum bir duş olur zaten hshdhdgs
43 Yorumla- 9 ay
İlginç be amasyalı
- 9 ay
Olmadığın iyi boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 ayEvet çok masumum banyo da jakuzi de hamakta havuzda bence çiçekler her zaman masum şeyler ister bazen sadece onun varlığı yeter
10 Yorumla Başlı başına sevgili ile duşa girmek masumca değil zaten. Zinayı ve ona giden yolları iyice normalleştirdiniz.
00 Yorumla
9 ayZaten yaramazlığı geride bırakmış olucaz o esnada 😅 olur valla mesudeyle kemal gibi keseleme sefası bile yaparız😃😆
00 Yorumla
9 ayAlabilirim ama sevgilimle girmem o duşa evlenince hayat arkadaşım gönül eşimle girerim sadece..
00 Yorumla
10 ayÇok aldım abla.. sevgiliniz bu duş ta iyi bir terapiye benzer ve masum olduğu gibi bir sevginin sıcaklığını taşır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayMasum düşünce olabilir.
Fakat gerçek başkadır.
Tabi ikinci seçenekte kadının etkisini göz ardı etmemek lazım.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayAlırım nefsimin kölesi olmaya gerek yok.
14 Yorumla- 9 ay
Harikasın 👍🌸 zor ama imkansız değil
- 9 ay
Ablam ten arzular ama zaten sevgilim benim eşim olacaksa her yer bizim tüm zamanlar bizim. Masumiyetin güzelliğini de birlşkte yaşamak lazım
- 9 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ne güzel ifade ettin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 9 ay
Sağol ablam bu harika soru için ben teşekkür ederim emeğine sağlık 🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayAlırım ama sonu pek masum bitmez sanırım ☺️
14 Yorumla- 9 ay
Niyeee beee 🤣 irade diyede bir şey var sonuçta canımın içi
- 9 ay
Ya öyle de işte, o anki ihtişamlı bazı şeyler olabilir, canımın içi. 😍🙏🏼❤️
- 9 ay
Tabiki olabilir nefis diye bir şey var
- 9 ay
Doğru diyorsun canımın içi, tabii ki ben işin şakasındayım, neticede sevgiliysek ve ilişkinin rutin akışında bazı şeylerin olması normal tabii.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayPek masum bitmez ama severim
112 Yorumla- 9 ay
Zor ama imkansız değil bence 😂 irade diyede bir şey var sonuçta
- 9 ay
Var tabi.. Ama neden masum bitsin ki😏
- 9 ay
Neden bitmesin ki 😂 romantik romantik duşunu alıp sevdiğini yıkayıp saçlarını tarar r göğsünde yatırıp uyutmak da güzel olmaz mı
- 9 ay
Ah tabi bu da çok güzel. Ben sadece araya bir şey daha koyabilirim diyorum ama her zaman değil tabi. Senin dediğini de yaparız arada
Arada ortasına seks koyup seksten sonra başını göğüsüme alıp yatarım.
O da güzel olmaz mı 😏 - 9 ay
Kesinlikle çok güzel olur 👍
- 9 ay
Aklın yolu bir
- 9 ay
Hı hııı 😂🙈
- 9 ay
Sen cidden 35 misin
- 9 ay
Evet gülüm yeni girdim 35 yaşıma
- 9 ay
Keşke bir fenomen beni takip etse 😏
- 9 ay
Doğum günün kutlu olsun o zaman
- 9 ay
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz birlikte nice güzel yıllarda yol alabilmek dileğiyle 🙏🌸🌹
masumca duş ne kesede atsın mı :D :D
158 Yorumla- 9 ay
Niye beee 🤣 irade diyede bir şey var dimi 🤣
- 9 ay
@r_engarenkyollar ya iradenin sınırını benden daha iyi bildiğine eminim :D :D
- 9 ay
Sen iradesizsen bu benim suçum mu 😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar benim şuçum hiç değil allah yaratmış tabiatım bu :D :D
- 9 ay
Bihter pekisi diyorum 🙋😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar sen bihter ziyagilsin aptallık etme !
- 9 ay
Haha 🤣 Allah affetsin güldüm
- 9 ay
@r_engarenkyollar gülmeyeceksek zaten neden buradayız gül affeder allah :D :D
- 9 ay
Kesinlikle öyle 👍 Sadece gülüyorum 😂
youtube.com/shorts/afHh8KgUW0g?feature=shared - 9 ay
@r_engarenkyollar yav sen nerden çıktın fenomenmişsin birde bunca zaman görmemişim :D :D :D sabah sabah eğlendim :D :D
- 9 ay
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️🤣 3 yıldır burada aktif kullanıcıyım 4 etiket fenomeniyim sitenin en renkli en çılgın fenomeni olarak bilinirim
- 9 ay
Ya ilahi sende beni güldürdün be adam 😂 4 . seviyedesin beni tanımaman gayet normal değil mi 😂
- 9 ay
Doğrudur , Pp de resmimiz vardı yıllardır ama geçenlerde kaldırdım
- 9 ay
Tanırsın tanırsın acele etme 😂 beni bir tanıyan bir de tanımayan pişman oluyor zaten
- 9 ay
@r_engarenkyollar biraz önceki yorumunu gördüm ağzım açık kaldı :D :D bu nasıl bir tecrübe yok artık dedirtti yorum yapamadım :D :D sen nesin ya şoktayım özgüvene bak :D fenomen değil bilgesin sen :D
- 9 ay
Yorumun beni benden aldı 😂 Aynı sen ermişsin der gibi yazmışsın 😂
- 9 ay
Sende mevsimlik işçi gibi gelip gidiyorsun demekki buraya 😂😃
- 9 ay
Hangi yorumdu acaba
- 9 ay
Hayır şimdi 1237 çok süper cevaba imza atmışım 😂 , oyuzden bütün yorumlarım samimitet , tecrübe , cesaret , mizah , ağırlıklidir küçük bey 😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar seni takip eder etmez en son yaptıgın yorum işte :D :D kıvırma :D :D o yoruma nikah memurunu eve mi göndereyim sen gelir imza atar mısın :D o kadar iştebu be dedirtti :D :D
- 9 ay
Sürekli yorum yazıyoruz biz , hangisi olduğunu ben nerden biliyim 😂 ama muhtemelen bir gizli erkek üye arkadaşimiz penisi küçülmüş onu sornustu sanırım ona verdiğim cevaptan bahsediyorsun
- 9 ay
Nikah memurunu ben kucaklar götürürüm 😂 iş o raddeye geldikten sonra 🤣
- 9 ay
Bir çay almazmıydınız küçük bey 😂 adetimizdir yeni takipcilerime çay ve kuru pasta ☕🍰 ikramımız olur 😂
- 9 ay
Aaa o natıl töz duymamıt olayım 😂 vallahi dalılılım 😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar hangi sözü acaba havada yaktın kahve mi çay kuru pasta mı :D :D
- 9 ay
İkram edilmediki dedin ya o söz 😂 ikramlim şeyler hazırlıyorum işte , sayfamız klimalıdır aile salonumuz mevcuttur 😂
- 9 ay
Böyle duygusal konuşma benide ağlatıcaksın şimdi 🤣
- 9 ay
@r_engarenkyollar dur zaten sıcak bir taraftan ankaranın kuru sıcağı bi de nem yapma :D :D
- 9 ay
İstanbul'a gel esiyor buralar yağmurlu iki gündür , yagmurda ıslanırsın hem Kuruluğun gider 😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar gelsem sanki misafir edecen :D gel dışarda ıslanırsın diyo bana resmen ya :D :D balkonda oturda mis gibi deniz havası al yağmuru izlede demiyor :D :D
- 9 ay
Doğru söylüyorsun bak şimdi 😂 tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
- 9 ay
Sen dışarda durursun yağmur yağarken , bende camdaki kız misali perdenin kenarından sana bakarım 😂
- 9 ay
Ciddimisin
- 9 ay
Yok bizde derede degiilde ya Çeşme başında ya da Harman da görüp beğenirlermis eskiden 😂 bizde dere yok , Benim annem 12 yaşında evlendirme işler ilk okul biter bitmez oda işte büyüklerin karar vermesiyle görücü usulü evlenmiş çocuk yaşta
- 9 ay
@r_engarenkyollar vay anasını sayın seyirciler. artık bi kahve ısmarlarsın konular derinleşmeye başladı :D :D :D
- 9 ay
Sen artık yağmurda bizim camın önünden yukarı baka baka sürekli gelip geçersin 😂 hadi hayırlısı inşallah 🙏😂
- 9 ay
Ayyy seni böyle bir hayel ettim de bir gülmem geldi 🤣 eski türk filmlerindeki gibi 😂
- 9 ay
Hemen bohçamı hazırlamaya başlıyım mı 😂
- 9 ay
@r_engarenkyollar daha hazır değil mi kız in aşağıya :D :D
- 9 ay
@r_engarenkyollar neyse sabah sohbeti için teşekkürler ama yorumdan yoruma edebiliriz demek sadece burdan çıkan sonuç bu ben napıyım evinin etrafında tur atar gibi her yorumuna attım turumu yok inmiyor kız aşağıya :D :D :D
- 9 ay
Haha 🤣 o yağmurun altında tur atarken ıslanıp kedi gibi olan senmiydin yoksa 😆
- 9 ay
@enriefe rica ederim ne demek 🙋 yorumun ve samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir sohbet oldu çok keyif aldım eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 9 ay
@r_engarenkyollar evet aşk olsun almadın beni eve bırak eve almayı apartmanın otomatına basmadın içeri gireyim diye :D :D :D
- 9 ay
@r_engarenkyollar ben teşekkür ederim veda konuşması gibi oldu be :D ikna edemedim ki kusura bakma benim beceriksizliğim :D :D :D
- 9 ay
Yok hayır neden veda konuşması olsun , bu soruda ki konuşma için böyle dedim teşekkür edip bitirmek istedim çünkü herşeyi tadında bırakmak gerekiyor başka sorularımda yine denk gelir konuşuruz , 🙏🤗
- 9 ay
@r_engarenkyollar her güzel şey gibi buda bitti umarım görüşürüz belki bu sefer sende aşağıya inip benimle ıslanmak istersin :D :D :D
- 9 ay
Ayyy ben korkarım 🤣🙈
- 9 ay
Kimbilir belkide 😊 Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 her güzel şeyin bir sonu vardır , tabiki karşılasırız ben sürekli soru açıyorum zaten bu bir bitiş olmuyor ki
- 9 ay
@r_engarenkyollar insan daha özel hissetmek istiyor fenomen hanım :D sohbetini sevdiği insanı tanımak istiyor :D
Sizce almak mümkün mü? Neyseki Barutun infilak etmesine neden olacak ateşi söndürecek suyun varlığı rahatlatır
10 Yorumla
9 aysanki o sırada eriksiyon olmayızda :D
11 Yorumla- 9 ay
Haha 🤣🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 10 ayOraya buraya sürünürken daracık yerde, pek masum kalınabileceğini sanmıyorum 😹🫣.
12 Yorumla- 9 ay
amaçta o zaten
- 9 ay
Sürtünme kuvvetinden dolayı masumluk kalmaz yani
9 ayEvet karşımdaki kişi yaramazlık istemedikçe uslu durabilirim iradem kuvvetli
00 YorumlaHiç masum olarak kalmaz ikiside atesli olur ama söndürürler hemen su yanlarinda😎
00 Yorumla
9 ayNiye masumca kalsın ki? Karıma yapıştırırım mutlaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
9 ayMasumca duş olursa ve masumca biterse cinsiyet hormonların da Bi sıkıntı vardır 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beni bağlayıp gözlerimi kapayıp ağzıma da bişey tıkayıp kapatırsa olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok güzel olur sevgilin ile masum birşekilde duş almak
00 Yorumla
9 aySevgilimle masumca duş 😀 her hücresi dilimden pardon elimden geçer 😀
00 YorumlaAlabilirsin ki zaten ya eşin sonuçta o senin kimse karışamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok iyi olur birbirimizi sabunlar kese cekeriz
00 Yorumla
10 ayAyagımın altında sabun kayarsa ne yapcaz :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayTellak mıyım ben sevgilimle banyoda masumca duş alamam
00 Yorumla
10 ayAlabilirim. Banyoda ilişki sevmiyorum. Ben yumuşak ortamın adamıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHer zaman olmaz. Bazen alabilirsin ama zor yani. Sen masumca istesen bile sevgilin durmaz. İlişkiden sonra masum duş daha olası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBenimle duşa beraber girip şöyle bir soru soracak kadınla beraber olmazdım ki bu ne böyle çocuk muyuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sevgili ile duşa girilmişse ortada bir masumiyet kalmaz en azından benim için masum kalamam 🙈🙈😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİlk başlarda hayır ama ilerleyen zamanlarda alınabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayİmkansız, girmesem de her yerine dokunurum.
12 Yorumla- 10 ay
Haha 🤣
Cevap sahibi9 ayCiddiyim ama.
Gizli Üye(25-29)9 ayKocam uslu dursa ben uslu durmam...
121 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aytəsadüf olarak tuş alan genc kız gördüm. Sabaha bakireliyini pozmuşdum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Evet masumca kütür kütür yıkanırız 😂
12 Yorumla- 9 ay
Neden olmasın ki 😂 çok zor bir şey değil aslında
Tabi olur neden olmasın her şey cinsellik değil.
10 YorumlaAteşle barut suyun altında da tutuşur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayAçık ve net hayır alamam 😁😅
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet alırım aldım da 🙂🙂🙂
10 YorumlaBazı yorumları okuyunca midem bulandı 😅🤢
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
9 ayAteşle barut yan yana durmaz
10 Yorumla Masum olduğuna emin misin
50 YorumlaValla kim olsa masum olmaz
51 YorumlaAlan zaten gaydir 😅
123 Yorumla- 9 ay
Haha 🤣
- 9 ay
Evet tanıdım gülüm
- 9 ay
Sen sorulara gelmiyordun o esnada bir ara da yok oldun bende çıktım oyuzden
- 9 ay
Herhangi bir rahatsız olduğum şahsına dair bir sıkıntım yok yani
- 9 ay
Hala öyleyim 🤣 hatta bu konuda daha özenli olmaya başladım
- 9 ay
Eee sorunlarima gelmeyince takibimde boş boş durup napican ki 😂
- 9 ay
Sindi yine öyle yaparsın 🤣 arada denk gelince uğra işte
- 9 ay
Haydaaa niye ki 😂
- 9 ay
Kırık değildir o çıkıktır 😂 kırık olsa duramazsın 😂
- 9 ay
Bugün de herkesi kiriyorum galiba @enriefe de kırıldı 😂 bugün bende bir alametlik var galiba 😂
- 9 ay
Aşk olsun ben seni hiç bir zaman kırmam , ya da bilerek yapmam, sende syni şekilde yapmazsın , dedim ya sorulara gelmeyince birde ortadan kaybolunca çıkma gereği duydum sadece kirdıysam özür dilerim 🙏🌸
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar