7-8 yıllık erkek sanal arkadaşım vardı ve 2 yıl evli kalıp 1 yıl önce boşandı. Kuzeniyle aile baskısından kurtulmak için evlendi, bu inandırıcı gelmeyebilir ama ailevi olaylarını biliyorum hep anlatırdı o yüzden bu doğru. Evliyken sık sık konuşmak isterdi benimle ama eşi beni kıskanıp kavga çıkarmış ve sonra arkadaşım gizlice konuşmak istedi benimle. Bu yüzden onunla neredeyse hiç konuşmadım o süreçte. Anca yılda birkaç kere halini hatrını sordum çünkü benim için çok değerli bir dost. Ama o zamanda da şimdi de zaman zaman benden boydan foto istiyor ve evli olduğu zaman da isterken "ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum daha net belli eden bir fotoğrafın yok mu" (crop tarzı giyimden bahsediyor, lisedeyken 1-2 kere ne kadar kilo verdiğimi göstermek için atmıştım). Aramızda cinsel ya da duygusal bir muhabbet hiçbir zaman olmadı. Ben foto atmıştım ama daha açık istemişti, garipseyip sitem ettim. Sonra özür diledi. Boşandıktan sonra 11 ay ortalıkta yoktu, güya kendini soyutlamış ama buna inanıyorum çünkü geri dönmeden kısa süre önce rüyama girmişti ve rüya yorumumda da onun dedikleri çıkmıştı. Ona rüyadan bahsetmedim. Geçenlerde tekrar boydan istedi ama ben atmamak için değişmediğimi söyledim. Yüzümü özlediğini söylediği için görüntülü konuştuk ki ben de bunu istemiştim ama boydan istemesi garip geliyor. Çünkü ne ben ondan istiyorum ne de o bana kendini atıyor. Ama istediğim zamanda da atıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Arkadaşının davranışlarının sadece “cinsel yokluktan” kaynaklı olma ihtimali var,
ama bu tek açıklama değil.
Boşanma sonrası yalnızlık, duygusal boşluk,
birine ihtiyaç duyma gibi nedenlerle de sana yakın davranıyor olabilir. 🤍
Senin için önemli olan nokta şu
Gerçekten sana değer veriyor mu, yoksa sadece geçici bir ihtiyacını mı doldurmak istiyor?
Bunu anlamanın yolu, cinsellikten bağımsız bir şekilde
sana yaklaşımını gözlemlemek. ✨11 Yorumla- 8 ay
Eig için teşekkürler 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 aykaraktersizin teki uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayZamanla kötü dönemler geçiyor bende de oluyor bazen şok yükselince olabilir. Arkadaşımla böyle bişey yaşadım maşesef
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayUzak durmak istemiyorsan akışına bırak :)
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
8 ayRüya yorumuna kadar okudum rüya yorumu cümlesini görünce okumayı bıraktım hadi iyi günler kardeşim
12 Yorumla
Soran8 ayKeşke şu yorumu da yazacak kadar yormasaydın o zaman kendini
- 8 ay
Yok üşengeç biri degilimdir
Gizli Üye(36-45)8 ayEvlenmiş ayrılmış adam, resim atınca sana yürümeye başlayacak bence.
Hayat senin kararı verecek olan sensin, yüzün görülmeden bir resim at seni yiyecek hali yok adamın.
Sonra konu nereye evrilecek bak bakalım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayyan değişik bir olayınız var birbiirnize yüksek gibisiniz ama deilsiniz de ilginç
05 Yorumla
Soran8 ayHiçbir şey olmadığını söyledim ama yoktan yere nasıl birbirimize yüksek olalım
- 8 ay
neden boydan fotolar istneiyor konuşmalar oluyor içten içe yanan bir ateş var
Soran8 ayAma bir ima ya da cinsel içerikli sözü asla olmadı
Soran8 ayFarklı bir şey de istemedi
- 8 ay
söyleyemiyor senden yüz bulamadığı için
Gizli Üye(30-35)8 aysana ilgisi var desem neden boydan istesin galiba seninle tek seferlik ilişki düşünüyor
12 Yorumla
Soran8 ay7 senedir iletişim devam ediyor ne alaka tek seferlik. Zaten sanalda. Ama seneye benimle buluşmaya gelecek, onu annem de tanıyor. Zamanında annemle telefonda tanıştılar. Annemle aynı müzik zevkleri olduğu için sevdiği türküleri dinlesin diye de bana atardı. Ayrıca geçmişimde yaşadığım zorlukları kimse tahmin edemez çünkü ben erkeklerden korkan uzak duran bir kızdım çocukluğumdan beri. Yani ilk kez bir erkek bana art niyetle gelmedi. Tek seferlik gibi düşünen erkekler bunu hemen belli edip yansıtır ama benim arkadaş ya benden hoşlanıyor ya da tek konuştuğu kız ben isem duygusal boşluğunu bana yansıtmaya çalışıyor. Ama hangisi bilemiyorum.
Cevap sahibi8 ayvücudunu daha iyi görmek için istiyor yoksa neden boydan istesin? dediğin iki ihtimall de olabilir erkekler bu konuda kendilerine mesafe koyamıyorlar duygusal boşluğunda tek kadın olduğun için sana ilgisi oluşmuş olabilir bunu bende düşündüm ama boydan foto istemek çok saçma
Gizli Üye(36-45)8 ay8 yıllık dostuna da atıver yani bir kaç foto.. Ne olacak.
01 Yorumla
Soran8 ayRahatsız edici vücudumu olduğundan daha açık görmek istemesi. Lisede bile o istediği açıklıkta atmamıştım
Cinsel bir dostluk kadınla erkek dost veya arkadaş kalamaz kimse kandırmasın kendisini
015 Yorumla
Soran8 ayKandırmıyor zaten ama arkadaşların da sonradan sevgili olması normal. 5 sene arkadaş kalıp evlenip mutlu olanı da gördük.
Soran8 ayAma cidden arkadaşlık niyetiyle arkadaş olan ve düğününde bile yanında destek olan erkekler/kadınlar da var
Soran8 ayZaten yılda birkaç kere konuştuğumu söylemişim her zaman dememişim. Onlar aile baskısından dolayı evlendiler. Nerenle okuyorsun anlamadım.
Soran8 ayBir insana nasıl olduğunu sormakla yuva yıkılmıyor boş yapma
Soran8 ayDeğildi sg şimdi
Soran8 ayÜstteyim zaten ama belli ki sen küfürü o niyetle kullanan birisin
Soran8 aySüründürmek? Öyle bir niyeti varsa dünyada kalan tek kadın değilim.
Soran8 ayBenle arkadaşlıktan başka ilişkisi yok. Sen kendi kafanda fesat birini bulursun umarım.
Soran8 ayBenimle zaten ilişkisi kesikti bana evliyken de yazan da en çok kendisiydi. Ben yazma karınla aranız bozulmasın benden dolayı dedim ve bunu soru detayında da anlatmışım zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence sana biraz yürüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
8 ayCunki sana baktıkça tahrik oluyor canım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana karşı cinslere girmeye başlamışlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayAldattıracan yani eşine okeyain buna yani
015 Yorumla
Soran8 ay1 yıldır bekar?
Soran8 ayEşiyle araları bozulmasın diye çocuk konuşmak istediği halde konuşmadım diyorum hani ne saçmalıyorsun
- 8 ay
E sonra kuzeni ile evlendi yazmışsın
Soran8 ayNerenle okuyorsun
- 8 ay
La deli misiin evlendi boşandıdana sonra diğer cümleye evlendi diye başlamışsın
Soran8 ayGeçmiş zamanı anlatıyorum ya hani hikayede?
- 8 ay
Geçmişin geçmişinden daha yakın geçmişe gelmiş de olabilirsin?
Soran8 ayGelmedim ve bunu o şekilde anlayan tek de sensin eğer diğer yorumlara bakarsan. Yani sıkıntı sen de
- 8 ay
Diğerlerinin zekası türkçe anlamalarına yetmiyor ise sorun bende olmaz neyse sen ayır insanları eşlerinden adam da ister senden boydan da
Soran8 ayFoto atmadım evliyken lisedeyken attım diye yazmışım? Foto atmamla ve yılda birkaç kere hatrını sormamla kimse ayrılmaz. Onlar zaten en baştan kendileri anlaşamıyordu. Kız da oğlan da anlatıyordu bunu herkese 😂
- 8 ay
Seni unutamamış belli ki
Soran8 ayYani iyi bir dostluğumuz vardı ama bunun dışında dediğim gibi duygusal veya cinsel bir sohbet dahi geçmedi hiç
- 8 ay
O içinde yaşamoş seni arzulamış
Soran8 ayİngiltere de yaşıyor birkaç senedir. Orada insanlar çok rahat mesela kendi de anlatıyor ama sanırım kimseyle birlikte olmamış. Evlendiği kadınla hiçbir münasebet yaşamadığını da söyledi. Zaten demiştim onlar severek değil baskıyla evlendirildi. Kuzenler. Arkadaşım akraba evliliğinden nefret ediyor bir sürü engelli akrabası olduğundan.
- 8 ay
Haklı ama seni de seksi buluyor belli ki
Yani demek ki çekim var
00 Yorumla
8 ayOral yap da çocuk rahatlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDul erkek sıkıntılı olur dikkat et 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySapkınlardan uzak dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayDevir kötü en iyisi sen kolla kötü
00 Yorumla
8 ayEee yat arti altina
01 Yorumla
Soran8 aySen daha heveslisin seni yollayalım. Erkekleri anlarım akıl aramam da hemcinsimden birinin böyle yorum yapması daha da acınası.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayİnan inan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Begeniyordur ara sıra istek duyuyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Güzel dostluk
00 Yorumla
8 ayPeki sen hic biriyle birlikte oldunmu daha önce
00 Yorumla
8 ayEvet olabilir
00 Yorumlaolabilirr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi