Arkadaşım cinsel yoklukta mı da bana böyle yapıyor olabilir?

7-8 yıllık erkek sanal arkadaşım vardı ve 2 yıl evli kalıp 1 yıl önce boşandı. Kuzeniyle aile baskısından kurtulmak için evlendi, bu inandırıcı gelmeyebilir ama ailevi olaylarını biliyorum hep anlatırdı o yüzden bu doğru. Evliyken sık sık konuşmak isterdi benimle ama eşi beni kıskanıp kavga çıkarmış ve sonra arkadaşım gizlice konuşmak istedi benimle. Bu yüzden onunla neredeyse hiç konuşmadım o süreçte. Anca yılda birkaç kere halini hatrını sordum çünkü benim için çok değerli bir dost. Ama o zamanda da şimdi de zaman zaman benden boydan foto istiyor ve evli olduğu zaman da isterken "ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum daha net belli eden bir fotoğrafın yok mu" (crop tarzı giyimden bahsediyor, lisedeyken 1-2 kere ne kadar kilo verdiğimi göstermek için atmıştım). Aramızda cinsel ya da duygusal bir muhabbet hiçbir zaman olmadı. Ben foto atmıştım ama daha açık istemişti, garipseyip sitem ettim. Sonra özür diledi. Boşandıktan sonra 11 ay ortalıkta yoktu, güya kendini soyutlamış ama buna inanıyorum çünkü geri dönmeden kısa süre önce rüyama girmişti ve rüya yorumumda da onun dedikleri çıkmıştı. Ona rüyadan bahsetmedim. Geçenlerde tekrar boydan istedi ama ben atmamak için değişmediğimi söyledim. Yüzümü özlediğini söylediği için görüntülü konuştuk ki ben de bunu istemiştim ama boydan istemesi garip geliyor. Çünkü ne ben ondan istiyorum ne de o bana kendini atıyor. Ama istediğim zamanda da atıyor.
Arkadaşım cinsel yoklukta mı da bana böyle yapıyor olabilir?