Yüz yüze iken anlatmıyor telefon ile arıyor 1 saat boyunca ne yapıp ettilerse anlatıyor, ne diyim ne cevap veriyim şaşırıyorum, bana da sen niye bana anlatmıyorsun diyo, napcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMuhtemel arkadaşının cinsel hayatı ya çok renksiz ya da kendini yetersiz hissediyor. Bu açığını da anlatarak insanlara kendini kanıtlıyor. Onu kırmadan partneriyle yaşadığı şeylerin onlara özel olduğunu söyle. Eğer sen dinlemekten haz alıyorsan o başka tabi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılBüyük ihtimalle arkadaşının b*k gibi cinsel hayatı var. Öyle anlatıp rahatlıyor
00 Yorumla
+1 yılboş ver onu benim numaramı ver bana anlatsın, şaka şaka abaza değilim he doğru olmadığını söyle ona
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız dimi onu bi şey yapim de. Olabilir yani bazı insanlar anlatmak isterler. Ya seni yakın gördüğünden ya da altında bir art niyetlilik olduğundan.
00 Yorumlaİyide babane senin nasıl si. Kilmenden de doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılSıkıcı bir konu olduğunu söyle geç.
00 Yorumla
+1 yılAnlatma özel hayatını. Onu da dinleme tabi.
00 Yorumla
+1 yılBenim özelim anlatamam de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anlattığında sen ne hissediyorsun
036 Yorumla
Soran+1 yılİstek
Cevap sahibi+1 yılTahrik mı ediyor yani seni anlattıkları:)
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO anı yaşıyor gibi anlatıyor napayım 😀
Cevap sahibi+1 yılAhaha sen de haklısın tabi, anlatımı güçlü galiba ve yaşadıkları şeyler de baya iyi sevişmeler galiba:d fakat tahrik olduğunda aklına gelen ne oluyor o sevişmeleri mi yoksa sevgilisi mi:)
Cevap sahibi+1 yılBir de sana anlatmıyorsuj diyor ya senin sevgilin var mı?:)
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılVardı*
Soran+1 yılYanlış yazdım jdşfndş
Soran+1 yılSevgilisi değil tabi o kadar şey değilim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha kötü o zaman senin zaten bir libidon var ve onu kışkırtacak şeyler anlatıyor, fena bir arkadaşın var valla hiç düşünemiyor, bu kız burada ne halde diye:d neden ki bunu da düşünebilirsij, belki de düşünmen için anlatıyordur arkadaşın bu kadar detaylı:)
Soran+1 yılYa çok çok yakın arkadaşız kötü niyeti yok, O da ilk defa birileriyle böyle şeyler yaşadığı için heyecanlı heyecanlı anlatıyor bozmak istemiyorum onu da
Cevap sahibi+1 yılİlk defa mi yaşıyor, neden bu kadar detaylı etkili anlattığı belli oldu, heyecanı tavan eh bunu da paylaşabilecegi yani güzel hislerini bir sen varsın:) ama işte bu kadar etkili anlatmasi senin açından kötü oluyor tahrik ediyor çünkü seni:)
Cevap sahibi+1 yılKonuş anlatmasın da diyemiyorum çünkü bu çekingen bir hale gelmesine de neden olabilir:)
Soran+1 yılİşte ne yapayım bilmiyorum bende, ooo ne güzel s. okmuş mu diyim hani 😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha diyebilirsin bence ya önerilerde de bulunabilirsin daha da renklendirmelero için:d
Soran+1 yılKdşcjslxjslxn nasıl öneriler mesela
Cevap sahibi+1 yılAhaha valla arkadaşının zevklerini sen biliyorsun önerileri sen verebilirsin benimkiler uçuk kalabilir:d
Soran+1 yılMerak ettim neymiş
Cevap sahibi+1 yılEn basit olanlardan birini söyliyim bdsm mesela:)
Cevap sahibi+1 yılDaha uçları ise mesela, seks anında ses kaydı alıp sana dinletebilir senin yorumlamani isteyebilir:d
Soran+1 yılYav ben dinlemek istemiyom sen ne diyon 😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha istemiyor musun emin misin bak...:d
Soran+1 yılEminim
Cevap sahibi+1 yılAma her türlü dinlemek zorundasın, ona bunu istemediğini düzgün bir dille anlatamadigin sürece:)
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki sen
Soran+1 yılDüşündüğüm bişey olmadığı için sordum ya kfşcndlcn
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa tahrik ediyorsa seni dinlemeye devam et kötü bir şey değil yani sonuçta bu:)
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılYanlış geldiği için ikilemde kalıyorsun değil mi yoksa tshrik ettigi için sen de dinleme arzusundasin:)
Soran+1 yılHayır tek çarem o değil hani, her yerden bulurum böyle bişey, cidden rahatsız ediyor
Cevap sahibi+1 yılAma bu daha farklı bir heyecan verir çünkü yakın bir arkadaşının cinsel yaşamıni dinliyorsun:) rahatsız etse tahrik de etmezdi:)
Soran+1 yılFarklı falan değil, istek konudan dolayı ama rahatsız etmesi arkadaşına cıvık bi gözle bakıyosun 😀
Cevap sahibi+1 yılNeden o gözle bakıyorsun ki:)
Soran+1 yılBilmem öyle işte
Cevap sahibi+1 yılBence sadece masum bir arkadaş gözüyle bak:) ve anlattığı şey tahrik ediyor sonuçta seni onları dinleyerek de keyfine bak hiç çekinmeden yani bence tabi:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahatsız oluyorsan söyle. Konuyu açmasın.
00 Yorumlasen de ona anlat? hatta bana da anlatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkim bu erkek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKız
Cevap sahibi+1 yılanlatmaması için uyar
Banane desene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi