Sadece cinsellik ilişkisi düşündüğümüz ve açıkça dile getirdiğimiz erkek başka erkeklerle konuştuğumu duyunca uzaklaşıyor gibi. Neden?

Henüz aramızda bi şey yok olursa bu şekilde bi ilişki modeli istiyoruz. Ona güvendiğim için ilk onla yapıcam. Daha önce 'senleyken başka erkeklerle konuşabilir miyim' diye sorup ağzını aradığımda 'akşam benle olduğun sürece gündüz ne yaptığının benim için önemi yok' 'başka erkeklerle yapabilir miyim' sorusuna da 'yapamazsın' diyen adama başkalarıyla flört gibi konuştuğumu söyleyince 'ben sadece benle iletişimdesin sanıyordum. o zaman onlar da seni bi gün s1kmek isticekler ve bi gün azdığında onlara gideceksin' diye bi söylemde bulundu. Sonra iş yerimde hangi erkeklerin bana yürüdüğünü sordu. 'Beni mi kıskanıyosun sen' diyince 'yoo istersen grup yapalım' dedi ve kendisinin de aynı ortamdan bi kadınla bi kere birlikte olduğu gibi bi şey saçmaladı. Bu konuşmalarımızdan sonra da benden uzaklaştı soğudu numaramı sildi mesajlarıma yanıt vermedi. 2 hafta sonra kendi döndü hiçbi şey olmamış gibi. Ne istiyor sizce?

Güncellemeler
8 ay
Yenilerini bulmuş bizimki arkadaşlar, zaten haftalardır iletişimimiz yoktu
Sadece cinsellik ilişkisi düşündüğümüz ve açıkça dile getirdiğimiz erkek başka erkeklerle konuştuğumu duyunca uzaklaşıyor gibi. Neden?