- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki önemli hatta çok önemli çoğunlukta olan erkekler , burayı sadece sanal cinsellik için kaçamak yeri olarak görüyor. Maalesef sebebi bu , konulara , mantık, duygu , gerçekçilik , saygı , insanın olağan karşılaşabileceği durumlar olarak bakmıyor ve bakmak istemiyor oluşlarından kaynaklı. Bazılarının bu anlattıklarımı anlayacak vizyonu zaten olmuyor , bazıları psikolojik sorunları olanlar. Sebepler kısaca bıçu şekilde. Siz normal bir şey söylüyor veya soruyorsunuz karşılık olarak cinsel bir cevap buluyorsunuz. Öyle ki en mahrem bir konuda konuşuyor olsanızda ya da en özel bir konuda soru sorsanızda bunun öncelikle , karşıdakine saygı çerçevesinde ve bir insanın karşılaşabileceği bir durum olarak olağan ve doğal bir durum olarak görülerek , bilgi ve tecrübeler doğrultusunda cevaplanması konuşulması gerekli. Bir konu hakkında bilgisi olmayanın, fikride olmasın mümkünse. Taraflar için cinsellik iletişimin devamında, erkeklerin bir çoğunun anlamadığı mevzuu şu ki , buraya kadınlar , cinsellik temelli olarak gelmiyor lakin , bir kadın karşısındaki bir erkekten etkilenirse ilişki durumu buna müsaitse zaten kendisi bu etkilenmeyi belli ediyor bir şekilde. Diğer yandan bir kadın burada en özel en çılgın veya uçuk konularda başlık açıyor olabilir ama bu durum erkeklerle ilişki yaşayacağı anlamınada gelmiyor. Anlamadıkları o kadar çok şey var ki yaza yaza sonu zor gelecek sizi sıkmak istemiyorum. Kadının istemediği bir ilerleyişe adım atmak seviyesizlik ısrarcı olmak rezillik , çirkefleşmek ise zorbalık ve aşağılıklıktır. Zorla güzellik olmaz , güzellikleri incitmek yerine kazanmak çok daha iyi ama başarabileceklerini sanmıyorum ancak şimdi olduğu gibi sizleri kızdırmaya devam ederler.
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim sagolun. Bir konuda dertleşmeyi coj istemiştim de ama hep cinsellik olarak karşılık gelince hiç konusamadan içimde kaldı. Sebebini merak ettim bende
- 1 yıl
Rica ederim siz sağolun. Gayet iyi anlıyorum. İçinizde kalmasına üzüldüm ve umarım sebebini açıklayabilmişimdir. Yazdıklarıma ilave olarak yukarıda saydığım özelliklerin kafasını yaşayan erkeklerde , karşısındaki insanın ne düşündüğü , nasıl biri ve nasıl bir karakteri vizyonu olduğunun , içinde ne gibi bir meselesi veya derdi olduğunun hiç bir önemi olmaması ve kendi insan oluşlarından bi haber yaşayanlar olduğu için insana, kadına ve insanın onuruna , haysiyetine , düşüncelerine karşı saygı ve önem göstermeleri gibi bir durum söz konusu değildir. Onlar için. Sizin konunuz hâlâ güncelliğini koruyorsa ve paylaşmak isterseniz memnuniyetle dinlerim ve müsait oldukça cevap verebilirim.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim Ya. zdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılamaçları cinselliktir sapıkların
00 Yorumla
1 yılEmin ol cinsellik konuşan erkeklerin çoğu boş beleştir böyle istekli olduğu da yoktur sadece sıkar bu kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Karşı taraf istemezse konuşmak doğru değil karşı taraf isters olur ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılAdam akıllı sevgiyi arıyorum bulamadım. Arayan var mı ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCinselliğin konuşulmasından hoşlanmıyorum. Yaşanırsa yaşanır, yaşanmazsa yaşanmaz. Konuşulması kadar anlamsız bulduğum bir şey daha yok siyebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSebebi artık kolayca elde edilmeye başlanan kızlar
Bu yüzden çok fazla uğraşılmıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü kızlar aşırı istekli burayı öğrenince inanamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılYok sadece oyle degil.
06 Yorumla
Soran1 yılYani nü sitede insan bi konud yardım isteyince konuşmak isteyince hemen bi cibsellik konuşmak istiyorlar
- 1 yıl
Hayat cinsellik degildir. Cinsllikte herkesle her an konusulabilecek bir degersizlik olamaz. Insaninz her durumumuz olabilir. Ama herkesle herzaman konuşulmaz.
Soran1 yılÇok canim yadniyir ya ama insanlae hep cinsellik pesinde
- 1 yıl
Insan olarak sinirlari bilmeyenimiz maalesef çok herkes bencil ve kendi istek arzularinin pesinde olmasida malum bu durumu yaşatiyor
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Umarim duzgun birileri debk gelir istediginde diyelim iyi gunler
1 yılKızlar farklı sanki hdjd
00 Yorumla
s 1 yılAklı şeyinde olanların yaptığı bir şey.
00 YorumlaKadınlar aklıyla biz seyimizle dusunuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılTüm erkekler için geçerli değil bu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. abazanlarsa gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSadece değil ama en zevkli konu olabiliyor bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka bisy dusunmuyolar maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBeyniyle sohbet etmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadına karşı bakış açısı o o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkadınlarda öyle... mesajlaşmalarda neler dönüyor
00 Yorumla
1 yılTürk erkekleri..
00 YorumlaAçlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAmac o 😅😅🤣
00 Yorumla
1 yılHerkes öyle