Kimi erkek sürekli gençlik enerjisine kapılır, kimi ise yaşanmışlıkların verdiği özgüveni tercih eder. Sizce asıl çekici olan hangisi?

Kimi erkek sürekli gençlik enerjisine kapılır, kimi ise yaşanmışlıkların verdiği özgüveni tercih eder. Sizce asıl çekici olan hangisi?

Bence hepsinin yeri ayrı ki. Gençken tecrübesiz ve heyecan dolu olmanın tadı başka, olgunlaşıp ne yapman gerektiğini ya da karşındaki insanı nasıl bitirebileceğini bilmenin tadı da bambaşka..
Bence bu tamamen erkeğin beklentisine göre değişir. 🤍
• Gençlik Enerji, heyecan, keşfetme arzusu ve canlılık getirir. 🔥
• Olgunluk Deneyim, özgüven, bedenini tanıma ve partneri yönlendirme becerisi sunar. ✨
Bazıları için gençliğin coşkusu daha çekiciyken,
bazıları için olgunluğun derinliği daha cezbedicidir.
Aslında en etkileyici olan, yaştan çok
partnerin enerjisi ve kendini nasıl hissettirdiğidir. 🌸
Merhaba! Aslında ben tecrübesiz biri ile yaşamayı daha çekici buluyorum çünkü tecrübeli kadın bence kolay kolay doyuma ulaşamaz ve her zaman kendini daha iyi görür Buda erkeğin gururunu kırar ve cinselliği asla iyi yaşayamaz çünkü sürekli buna yetermiyim doyarım düşüncesinde olur ama tecrübesiz biri ise her şekilde onu kontrol edip oyunu kendin kurallar koyarak oynarsın
bence gençlikte gizlidir. genç ve tazelik hissi daha heyecan verici
Cevap
19Cevap
Genç erkeğin enerjisi etkili olabilir ama erkek olgunlaştıkça tecrübesi ve deneyimiyle partnerine daha güzel bir seks sunar
Olgunluk severim ben her zaman
İkisinin de ayrı bir çekiciliği oluyor karşılaştırmak yanlış olur bence
Ama birini seçmen lazim
Tecrübeyi seçiyorum o zaman yatakta ne yapacağını bilen kadın bir tık önde bana göre çıtırlardan
Tamamdır teşekkürler yorumun için
Rica ederim
Asıl çekicilik isteğini , şehvetini, arzusunu, ve seksiliğini gösteren de
Sorumun cevabı bu değil ama
Peki
Tabi haklısın o konuda
Erkekler tecrübeyi değiş tecrübesizliği ve tazeliği severler. Tecrübesiz bir kadınla beraber olup onu yönetmeyi daha çok severler. Prn bağımlısı ve anne sevgisi görmemiş 20 yaş altı erkekler hariç.
ben gençlikle gelen i seviyorum diri vucut genç ten açık dimah seviyorum :d olgun seven erkekelrde var lakin saygu duyarımsadece
yaş, fizik, deneyim vs hiçbir şey fark etmiyor. kişinin içinde olması lazım.
Yani neticede ikisinin sonunda da bafileme var
Bafileme ne
Deneyim ve olgunlukta gizlidir. Nasıl davranacağını bilmiyorsa libidoyu olumsuz anlamda etkileyebilir.
Bence bir denge olmalı. Ama tercihim özgüvenli kadındır her zaman.
En güzeli
Soruyu size yöneltsek?
Ben gençlik ve dirilikte olduğunu düşünüyorum
en önemlisi ten uyumu. birbirine dokunurken yaklaşırken bile heyecandan titremeleri. tek vücut olurken o ahengi yaşamaları
kendini keşfetip ergenlikten çıkan her karşı cinsim çekici olmayı biliyordur
Hem gençlik hem deneyim olmazsa olmazları
Hmm doğru
Tutkunun devamı için genç gibi hissetmek, performansın iyiliği için tecrübeye yaslanmak gerekir.
Ne yaptığını bilen çekicidir
Deneyimle gelen olgunlukta
Arzulu ve ne istediğini bilmekte
Genç
Pekii
İkisi.
Olgunluk iyidir
Biraz çekici biraz olgun duran daha iyi sanki
Enerji daha iyi tecrübeli de bazen şüphe uyandırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?