Zevkin en güzeli cinsellikte olduğuna göre bu zevki Nirvana’larda yaşamak herkesin hakkıdır. Genç kadınlar olgun erkeğin tecrübesine hayranlık duyar, olgun kadınlar ise genç erkeklerin enerjisine hayrandır. Olgun erkekler yatakta kendinden emindir ve olması da gerekir çünkü ne yaptığını bilir. Zaten hala öğrenemediyse, ümitsizdir ve zamanınızı ona öğretmekle geçirmemeniz gerektiğini bilirsiniz. :)Yatakta olgun erkek mi daha iyidir, yoksa genç erkek mi?
Yatak denildiğinde ilk akla gelen şey uyumak olmamalı. Olgun ve genç oldukça geniş bir konu bence. İlişkiyi yaşama şekilleri, tecrübeleri çok daha önemlidir. Genç çok yaşamamış olgun çok daha fazla ilişki yaşamış düşüncesi oluşuyorsa bu yanlıştır. ne kadar çok ilişki o kadar tecrübe demek de tam olarak doğru olmaya bilir. Fanteziler, karakter gibi durumlar işin içine girdiğinde tüm detay baştan sona değişebilir. O yüzden #novel diyeyim :D
Seks ilginç bir eylemdir. İnsanlar 20'li yaşlardayken kendinin süper seks yaptığını düşünür. Ama işin aslı şudur: Sekste tecrübe zamanla kazanılır ve adeta kişinin karakteriyle özdeşleşir. O nedenle olgun erkek veya olgun kadın diyebileceğimiz 30'lu yaşlar ve üzerindeki insanlar sekste çok daha başarılıdır. İki taraf da birbirinin fizyolojisini, anatomisini öğrenmiştir. Zevk noktalarını da, zevkin nasıl yaşanacağını da çok iyi bilir. Çok nadiren de olsa 20'li yaşlarda seks konusunda çok iyi olanlar da çıkabilir. Bu da kişinin çok fazla kişiyle seks yapmasından kaynaklı bir durumdur. İstanbul, Ankara , Antalya, İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayan gençler bu yazdıklarıme belki gülüyordur ama unutmayın ki bu şehirlerin metropol ilçeleri dışında kalan taşra kesimi için bile birçok şey hala tabudur. Hatta büyük şehirlerde bile hala 30 yaşını geçip bekaretini koruyan kadınlar var. Olaya geniş çerçeveden bakmak gerekir.
Yorumlar olgun bir erkek olarak gururumu okşadı, sağolun varolun hanımlar, hepiniz maşallh her deneyime sahipsiniz, ama sorry, yanlış. Kaldınız hepiniz.
Yatağa girdiğiniz kadının/erkeğin nelerden zevk aldığını bilmek için o kişinin bedenini tanımanız lazım. Başkalarında yaptığınız numaralar sökmeyebilir yani.
Genel geçer şeyler var tabii, onun için de tecrübeye gerek yok, zilyon kadar prno site var, öğrenirsiniz.
Bu sekste tecrübe işi çok overrated bir efsanedir onu söyleyeyim. Karşınızdakini yatakta da tanımalısınız, olay bu
Yatakta; yaşına uygun ve ne istediğini bilen, partnerinin isteklerine cevap verebilen, bencil olmayan, farklı zevk ve fantazilere açık sert & argo seven tutkulu erkek iyidir.🔥💦🤞😇🙆♀️
Tecrübeli kaptan fırtınada gemiyi sağlam limana ulaştırır.. Yatakta tecrübeli kadını saygılı ve tutkulu seven erkek kadını cisturup o coşkuya kendide iştirak ederek bir nirvana yolculuğuna çıkar. Tecrubeli erkek sayı peşinde olmaz olgunluğun verdiği ve tecrübenin katkıları ile cinselliğin her saniyesinde bir sanat eseri çıkarır.. Kadın vücudu, kokuları ve lezzetleri ile farklı sanat eserleri yaratacak bir harikaliktir.
Sadece olgun olmakla bitmiyor , olgun tutkulu , şehvetli , libidosu yüksek erkek elbette çok farklıdır... ama böyle olmak kadınlara kırk gömlek fazla geliyor çünkü kadınlar sekste çok yetersiz 2 / 3 postada , bir kaç saatlik oral sekste perte çıkıyorsunuz.
Parayla seks yapan bir kadınla tanışmıştım ve kadın 18 yaş altından tutta 70 yaşında adamla dahi yattığını söylemişti. Sonra merak ederek sorduğumda ise 25 50 yaş aralığındaki haz hiç bir şeyde yoktu demişti.
Kızlarda ise yaş olgunlaştıkça yatakta arzular istekler şehvet artıyor bu yüzden 18 yaşında bir kız mı 40 yaşında kadın mı deseniz seks performansı sebebiyle 40 derim.
Konu evlilik ise 32 yaşındayım yaşımdan 10 yaş küçük olabilir ama büyük veya 10 yaştan küçük ise kabul etmem.
Olgunluk ama sekste olgunluk önemli tecrübe konusuna hiç girmem çünkü adam 22 yaşındadır tecrübesi fazladır o yüzden.. partnerinin tutkusunu zevk anlarını hisseden ve bunu sürdüren farklı pozisyonlar farklı tempolarla partnerini şaşırtan benim gibi biri ollmalı..
Bence kadınlar daha iyidir. Erkekler kendilerini düşünüyor işi halloluyor hadi bakiimm 9 osuruk ata ata uyumaya başlıyor ahahaha kadınları tercih ederim.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben 24 üm kendisi 32 ve tecrübeli ben bakireykm ama beni delirtiyor. Bitmesin sömürsün beni istiyoru. Gögüslerimi emerken sulaniyorum off
Yaşın gerektirdiği bir tecrübe diyorsanız evet olgun erkek diyebiliriz , vücudunu iyi kullanmalı elbette... bu konu ile ilgili kitabım bitmek üzere... beklemede kalın
gençler gördüğüm kadarı ile hırçın hoyrat ve bir o kadar bencil. kadına odaklanmıyor kendine odaklanıyor. ayrıca performasnları haftalık aylık. olgun erkek günlük düzenli ilişki yaşar. kadına odaklanır bencil olmaz. kadını hem fiziken hem ruhen tanır
Yatakta erkeğin pek önemi yok ya olgunu da aynı gencide yatakta kadın önemli genç ve tecrübesiz ise erkek zevk almaz ama olgun ve tecrübeli bir kadın ise o gece çarşaf alev alabilir 😘😘
Kimse kusura bakmasın olgun tecrübelidir falan onu bir geçelim, aynı anda olgun bir erkekle performansımı bir test etsinler bakalım kim ayakta kim ölmüş görelim
Millet olgunlara tecrübeli gözü ile baktığı için öyle istiyor ama olay şu ki istekli, tutkulu ve bencil olmayan kadınını uçurmasını ona özen gösterim zevk aldırmasını bilen erkek her zaman öndedir yani bunun yaşla filan alakası yok önemli olan bunlar