Evli olsam, canım her istediğinde yapabiliyor muyum?
yoksa her istediğinde olmuyor mu?
çiftlerden biri istediği zaman diğeri geri çeviriyor mu?
her zaman oluyor mu? En az 2-3 günde bir yapan var mı?
veya her gün
bi aydınlatın beni
Evli olsam, canım her istediğinde yapabiliyor muyum?
yoksa her istediğinde olmuyor mu?
çiftlerden biri istediği zaman diğeri geri çeviriyor mu?
her zaman oluyor mu? En az 2-3 günde bir yapan var mı?
veya her gün
bi aydınlatın beni
eşine bağlı. hastalık falan yoksa zaten kim isterse diğeri ona eşlik eder istediğin zaman yaparsın ama sakat cinsel sorunlu başka iletişimsizlik sevgisizlik olan evliliklerde kadında erkekte abaza olur düzenli ve tatmin edici seks hayatları olmaz.
ya bazen bişeyler ters gidiyor falan o zaman bi hafta girdiği oluyor araya. genelde çiftlerden biri daha fazla ister. genelde o daha fazla isteyen, evliliğin 3. yılından sonra kadın olur. kadın sürekli ister. üstnden iki gün geçmemişse erkek genelde geri çevirir. 4-5 günde bir yapılması idealdir aslında. kadın özellikle hazırlanırsa özenle, güzel çamaşırlar hoş kokular kaymak gibi bi mck falan o zaman erkek genelde geri çevirmez. o da kendini o moda daha hızlı getirir.
Bence erkeğin geri çevirmesi çok nahoş yaaa
Bu tamamen eşler arasındaki uyuma bağlı. Kişiden kişiye değişiyor. Ama öyle bir kişi sürekli isteyince olmuyor. İki kişinin de isteğinin aynı olması gerekiyor. Bu platform, "eşim istediğim zaman yapmıyor" diyen kadın ya da erkeklerle dolu. Bununla birlikte, eşi her istediğinde yapan var. En az 2-3 günde bir yapan da var. Her gün yapan da.
Merhaba! Bu teknik olarak pek mümkün değil çünkü bazen partnerinin veya eşinin ruh hali cinsel isteginş kaldıramayabilir. Buda sende kötü bşr etki yaratmasın gayet normal çiftler her zaman bir biri ile iletişim halinde olursa bir birlerine rahat olurlar ve isteklerini arzularını rahatça birebirlerine anlatırlar.
Cevap
41Cevap
partner uyumu çok önemli, her an her yerde de olur, o çılgınlık olsun partnerde yeter.
ideali hergün, iş hayatı kadınların, işi pplan programa sokuyor
illaki insanız olmadığı olmaması gereken anlarda vardır tabiki. ama güzel olan özel olan karşılıklı birlikte birşeyleri yapmak tabiki, her an her yerde
Ya yapan yapar bunu sorman şu an ki yalnız olduğun an ama ortamın müsait olması da önemli değil mi yapılır da iki tarafta da sorun yoksa bam bam bam devam
Kadının genelde başı ağırıyor erkek istesede vermiyor kadın isterse erkek genelde hayır diyeceğini sannıyorum
Çoğu zaman oluyor bazen özel durumlarda geri çevirme olabilir
Özel durum ne regl mi
Hergün olmuyor, bazen hafta bazen ayda bir oluyor bizim
Ay mı? Ooooo çok zaman değil mi
Benimle evlenirsen istediğin zaman yaparız hiç geri çevirmem
Evet yapılır neden olmasın ki bu daha çok kadına bağlı çünkü erke k her an hazırdır zaten🙂
Öyle kadın nerde. Tutup önümde diz çöktürsem anlayıp oral yapacak kadın var mı be
aşk varsa uyum gelir, yoksa bahaneler başlar
İstediğin an yaparsın tabi, karşılıklı eşinde istemesi gerekir. Gece gündüz yaparsın. vücut senin...
Bu ruh eşine bağlı bir şey daha da fazlası olabilir
Seni aydınlatim 5 yıllık evliyim istermisin istediğini sor
Sormuştum zaten
Yorumlarda özelimimi anlatim 😂
Yok yapamiyon 2 hakkin var onun dışında olunca yasak konuluyor yapamiyon vajinan böyle kapı gibi kilitleniyor “bir sonraki zamanda gel” diye yazıyor
Ben evlenirsem özel anlar dışında her istediğimde yaparım.
Özel an ne demek
Regl durumları bayanların
Yeni evlenirsen hergün sabah öğle akşam yaparsın 1 2 yıl zaten
Olur olur. Sen iste yeterki
Tabiki hayır hava girmek lazim
Denemedim ama ben olsa her saat
Genel olarak her istediğinde
Keşke öyle olsaydı
Geri çevirse zorla yaparım
Evet yasarain tabiki amasyada
iki tarafta o an istiyorsa neden olmasın
Evet o çok güzel birden gelişiyor her şey
Yaşanmalı bence çoğu zaman
Annenle baban her aksam yapiyor mu
Bilmiyorum onlara sormadım sen sorduysan aydınlat bizi
Yapsalar duyardin. Cahilcocuk
Nadiren olmayabiliyor
Nadiren ise normal, neden olmuyor nadiren
Bazen gece uykuyu bölüyor eşim. Bana geldiler diyor. Uyku arasında zor gelşyor. Biraz elleşip sabaha kalıyor. Bazen havamda olmuyorum akşama kalıyor. Ben istediğimde oluyor ama. Ben sırnaşıyorum ağlatsam da beraber oluyorum. Ama eşim çyle değil. Madem gece isteklendin yala kaldır otur üstüne diyorum. Öyle de yapmıyor. Erkek için kolay değil yani akşama kadar çalışıyoruz yoruluyoruz. Gecenin bi vakti uykun bölünmüş, isteklenecen de kaldıracan da uykun açılacak da üstüne çıkıp git gel yapacan. Zor gelşyor yani
Ağlatsam da beraber oluyorum derken ne demek istedin
Yani eşin ev hanımı ise evet hak verdim sana
Ben çalışıyorum benim için o geçerli değil
Ama hak verdim o açıdan zor
Ben istediğim zaman mutlaka yaparız. Çok çok nadir isteyip de bıraktığım. Eşim ev hanımı evet. Yoruluyorum haliyle. Genelde aktif olan benim. En çok ben git gel yapıyorum. O da yoruyor. Bekarlar konuşur şimdi her gün her saat yaparım diye ama yalan. İlk zamanlar oluyor evet. Ama sonra dğzene giriyor geçim derdi başlıyor.
Eşime diyorum ben senin yerinse olsam üstüne çıkar zorla yaparım diye. Yani kendini geri çekme diyorum. Uyunamazsam bile zaten kalkıyor. Gözüm açık olsa ben yatarım düz sen kendini tatmin et. Uykum açılırsa ben devam ederim. Ama yok. Bikere öpmeylw olavak şey değil sevgili değilsin arrık evlisin. Devamı gelmeli. Kız erkek fark etmez
Neden çok nadiren de olsa sen bırakıyorsun?
Yani hak verdim ben ama sana, çalışan insanın halinden çalışan anlar
Benim de eve çok yorgun gelip yattığım zamanlar olabiliyor
Bu zamanlar biraz anlayışlı olmak lazım
Eşin belki de utanıyor, çekiniyordur ileri gitmeye
Konuşsanız veya sen ona göstersen 3-4 defa bence alışır öyle yapar
Eğit biraz karşılıklı eşit olsun aktifliğiniz
Dün çok istekliydim. Eşim de öyle. Ben işteyken şsteklendim tabi. Eşim de evde olmuş. Eve gelince sarıldık seviştik ayaküstü. Ama karnımız aç. Yemekten sonra yaparız dedik. Yemek yitince da ağırlık çöktü 😀😀 bugüne kaldı. Bugün de misafir gelecek yatılı kayınço. İşten geldiğimde evde olmayıp yaptık yaptık. Yoksa pazartesiye kalıyor. Gerçekten hayallerdeki gibi olmuyor. Ayrıca eşim benden utanmaz 2 senedir evliyiz. Öncesinde 2 senedir de cinsel hayatımız vardı 4 senedir sevişiyoruz her şey dahil. O yüzden utanma yok. Tamam ereksiyon oldum diye hazır olduğum anlamına gelmiyor. Oturunca kalakalıyor insan. Sen de çalışıyormuşsun anlarsın. Duş alması da zor geliyor. O da bi etken.
O zaman aç karnına yapmak lazım 😂😂😂😂
Yani yorgunluk kötü tabi ama daha az yorgun olan çift eğer daha aktif olur ise yine de olabilir. Karşılıklı anlayış, iletişim ve istek ile biraz sanırım.
Ben de yorucu bi işte çalışıyorum, eğer yorulmayacaksam ben büyük ihtimalle okay olurdum ama yorulacağımı bilsem yapmak istemem ben de haklı olarak
Gerçekler bunlar 😀😀 bekarken iki işte çalışıyordum. 10 saat fabrikada çalışıyordum akşam işten çıkınca kuryelik yapıyordum. Gece 3te işten çıkınca 18 saatlik işten sonra bi de sevgilimin (eşimin) evine gidip onunla sevişiyordum. Geçen konuştuk bunu. Evlenmeden önce 2 ile gidip gelip beni beveriyordun ama şimdi nerde eski kocam diyor 😀 hayat zor. Biz de farkındayız ama her zaman olmuyor maalesef 😀
Aç karna da olmuyor inan. Onu sadeve pazar sabahları izinli olup geç kalkınca yapıyoruz. Geçen hafta tam 1.5 saat sürdü ilk defa bu kadar geç boşaldım. Artık kriz geçirdi boşal artık diye. Bana da güven geldi iyi iş çıkardım. Ondan olsa gerek bu hafta pek üstelemedik. Ama haftada 3 kesin var yukarısı da değişiyor
İşin zor o zaman, ben yine öyle değil ya memurum o kadar yoğun değil bende de var her ay 80 saat fazla mesai ama bu kadar değil yine haftada 1 gün boş olduğum illa oluyor veya haftada 2 gün
Maşallah diyelim, nazar değmesin
Eşin istekli olursa korkma. Sorduğuna göre bekar olmalısn. Ama fantezilere açık olun. Bana arabada giderken oral yapmışlıpı bile var. Ben de onu elle boşalttım seyir halinde 😀 sevfiliyken köprü altlarında ormanda arabada az sevişmedik. Onlar daha heyecanlı. Yasak olduğu için. Ama şimdi öyle değil evlisin ve serbest herkes de biliyor yaptığını. Eski heyecanı vermiyor. İletişim öok önemli bu konuda. Biz açık açık konuşuyoruz. Yatakta küfürlü sevişmeler vs. Karşıydım ama hoşuma gitmeye başladı. Birbirimizin nelerden hoşlandığını bilince daha güzel oluyor. Başka sorun varsa sorabilirsin
Benim eşim yok, bekarım. Çok evlenmeyi düşünen biri de değilim aslında. Erkeği ebe biraz yük olarak görüyorum bu da bence temelde ekonomik özgürlükten geçiyor. Yani birinin işlerini yapmam gerekecek, yemek yapmak zorunda olacağım vs vs ben şu an istediğim zaman yatıp kalkıyorum istediğim zaman temizlik yapıyorum ve dışarıdan yiyorum
Arabam var istediğim saatte istediğim yere gidebiliyorum
Evlensem veya hayatımda biri olsa hem iş yükü, hem ailesi ile muhatap olmak zorunda olacağım vs bana yük gibi geliyor
Veya bunları görmezden geleceğim biri olmadı hiç hayatımda
Yani ben de bence açık bi insanım, her şeyi konuşurum ama konuşabileceğim bi eşim olursa 😂
Olduğu vakit dikkat edeceğim ama (olursa)
Senin eşine ve evine bağlı olman zor olur çünkü kendi başının çaresine bakıyor ve özgürsün. Eve geldiğinde yemek temizlik kıyafet misafir vs her şey sana bakacak. Özgürlüğün bşraz kısıtlanır. Ama her şeye rağmen güzel oluyor evlilik.
Ev halleri, beraber yaşadığın anılar, misafirliğe gitmek, piknik vs güzel şeyler. Aileyle başka eşinle başka. Her şeye rağmen sana evliliği tavsiye ederim. Ama heyecanlı hayat Biyerden sonra duyulabiliyor. Ayrıca bu soruyu sorman senin istekli olduğunu gösterir. Nasıl durabiliyorsun?
Zaten toplumdaki erkeklerin çoğundan daha fazla kazanıyorum, bu da bir problem.
Erkek egosu var çünkü istemiyor insanlar..
kendime ait hobilerim var, düzenli spora gidiyorum, bir enstrüman kursuna gidiyorum ve enerjim bi şekilde dağılıyor. Zaten işim de yoğun. Bu nedenle enerjim dağılıyor ve öyle çok istekli olmuyorum.
Merak ettiğim için sordum ben ne yapıyor bu insanlar acaba diye 😂
Ben de diyorum bu kadınlar nasıl duruyor😀 sen boş vakitlerini iyi değerlendiriyorsun o yüzden normal. Peki hiç ilişki yaşadın mı?
Yok hayır, ya benim erkekten yana şansım çok kötü… nasibim biraz kapalı 🥹
Daha insan gibi birisi çıkmadı ki sevgili aşamasına geçemedim bile
Bunların hepsi bi etken oldu işte maalesef 🥹
Anlayışlı ve kültürlü birisin. Konuşmanı sevdim. Seni seçecek kişi şanslı olmalı. Ama nasip bu işler. Erteledikçe daha sıkıntı bence. Mahallede komşu vardı 35 yaşında falan evlendi. Kocası öküzün teki. O kadar ki evlendi evi geçindiren hala karısı. Düşündük şöyle, onca zaman bekle evlenince daha kötü hayat yaşayacaksan evlenmenin ne manası var. Bazı şeyler zamanında yaşanmalı cinsellik gibi mesela
Yani haklısın fakat sırf evlenmiş olmak ve evlenmek için de ilk karşıma çıkanla evlenmem doğru olmaz ki. Hiç insan gibi, halden anlayan ve sorumluluk sahibi bir kimse çıkmadı.
Birisi sen daha iyilerine layıksın dedi, diğeri aile yapımız farklı dedi. Vs vs. Başka biri uzak mesafe dedi.
Bu nedenle olmadı. Olmadığında da vardır bir hayır 27 yaşındayım daha vaktim var, düzgün biri olursa tabi ki ben de değerlendirmek isterim.
Ama nasip.
Hayırlısı olsun sıkma canını. Doğru kişi kendini belli ediyor hissedersin. Ama şunu unutma kimse dört dörtlük değil. Büyükşehirde mi yaşıyorsun?
Ya kabulüm zaten ben de dört dörtlük değilim ama insan da biraz anlayış olmaz mı?
Ben de çalışıyorum, eve aynı oranda katkı destek sağlıyoruz. İşler de hayat ortaklığı gibi ortak olmalı. 80k maaş alıyorum, eğer evde de gelip eşimin hizmetini komple ben yapacaksam ve eşim 1 bulaşığı yerleştiremeyecek ise ben neden evleneyim ve kendime yük alayım bi adamın tüm bakımlarını diye düşünüyorum. Sadece cinsellik için değer mi?
Evet büyükşehirde yaşıyorum
Hay maşallah 80k maaşı ben alsam Allah derim. Hatta evin işini ben yaparım sana yaptırmam 😀
Sadece cinsellik için değmez haklısın
Yani.. bu nedenle biraz ev işlerine yardım eden, halden anlayan beni de anlayan biri olması lazım ki değsin
Yoksa erkek dolu, biri ile evlenilir illa çirkin biri de değilim
Fazla mesaim oluyor ama, onunla o civar alıyorum
Haklısın. Senş takdir ediyorum. Yatırım yapmaya bak. Hayat sürprizlerle dolu
Ben de öyle yapıyorum, denk gelirse de evlenirim nasıl kısmet
Fazla da erteleme ha. En güzel yaşlarında kendini bastırma
Yahu insan gibi biri denk gelmedi ki😂
Normal biri denk gelse ben de tamam diyip evleneceğim ama yok… prenses erkekler denk geldi hep bana
Sen de haklısın, prenses erkekler de çoğaldı şu sıra.
Başlarda her gün yaparsın istediğin zaman.
Tabiko de geri çevirme var
bekle sen her akşam yaparsın :D
Zorlarız
umarım :D
Öyle bir dünya yokn
Neden evleniyor millet madem
Evlilik demek düzenli seks yapmak ya da aynı evi aynı yatağı paylaşmak demek değil aynı hayatı paylaşa bilmek demek. Ama insanların çoğu neden evleniyor söyleyeyim aile baskısından kurtulmak için yaşım geldi geçiyor dediği için düzenli seks yapacağını sandığı için evlenmiş olmak için
Sürekli olur mu manyak mısın sen kızım ahah
Her daim
Her daim
İşte tem benimde merak ettiğim soru
O olmuyor öyle işte
Niye neden
Biri isterken diğeri uygun olmuyor
Uygun olur isterse veya çiftlerden biri uygun hale getirir isterse karşı tarafı
Sen denersin evlenince
yapılmıyor
Konsantre meselesi
evettt