8 ayablacım neyin kafasını yaşıyorsun cidden soruyorum. ya uykusu yoktur yazmıştır, yeni müsait olmuştur yazmıştır, canı sıkılmış yazmıştır, aklına esmiş yazmıştır. neden hemen herşeyin altında bir şey arıyorsunuz ki. her erkek gözünüzde sapıkmı, her selam veren cinsellik mi düşünüyor zannediyorsunuz cidden?
12 Yorumla
Soran8 ayKusura bakmayın da iki gündür ekli olup da tutup tutup gecenin 01.30 unda yazarsa illa anlam ararım altında.
- 8 ay
Yo neyin kusuruna bakacağım banane ya 😊 siz sormuşunuz bende genel olarak cevap verdim. yoksa banane milletin özelinden şeyinden bilmem nesinden.
En İyi Cevaplar
8 ayGece 0130 mesaj atması genellikle daha samimi veya özel bir iletişim arayışını gösterir.
İnsanlar gece geç saatlerde genellikle duygularına veya arzularına daha açık
Eğer mesaj flörtün cinsel ima içeriyorsa, niyet muhtemelen cinsel ilgidir.
Eğer mesaj daha çok sohbet, merak veya tanışma amaçlıysa, cinsellikle ilgisi olmayabilir.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk sorunun cevabı evet muhtemel libidosu yükselmiş gözüne seni kestirmiş. İkinci olarak türbanlı olman bir şey değiştirmez günümüzde türbanlıların neler yaptığını görüyoruz herkesi aynı kefeye koyuyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkat çekmeye çalışıyor, bu saatte seninle ilgileniyorum demek istiyor ama biraz moron.
17 Yorumla
Soran8 ayKim yunanlı? Kim flörtleşiyor?
Soran8 ayFlörtleştiğimi nereden çıkardınız peki?
Soran8 ayYazmasını beklemiyordum öncelikle. Ve hani evlilik çapına geldim ya artık yaş oldu 27 ya biri ile bir yola girmek adına konuşmak isteyince bu flört olmuyor. Konuşmak flört etmek ile eş değer değil
Gizli Üye(25-29)8 ayNasrettin Hoca fıkrası gibi olmuş; hırsızın hiç mi suçu yok?
ayrıca ben ne kapalılar gördüm açıklardan beter. hiç bdsm yapan açık sevgilim olmadı ama 4 tane kapalı bdsm yaptık kölem oldular
02 Yorumla
Soran8 ayBenim suçum ne? Her kapalıyı aynı kefeye koymayın
Cevap sahibi8 ayben sana aynısın demiş miyim?
8 ay
Bel alti.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayYani bu saatlerde o olur
10 Yorumla
8 ayAynen kaldırmış geliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Amacı o zaten ekliyor kim düşerse 😃
11 Yorumla
8 ayUstunde ne var diue soracak kesin
10 YorumlaSorun sende olabılır k saatte cvp veriyosun mesela
02 Yorumla
Soran8 ayCevap verdiğimi nereden çıkardın mesela? O saatte yazan suçlu değil cevap veren suçlu? Üstelik cevap bile vermedim
Gizli Üye(30-35)8 ayİlk mesaj o saatteyse sıkıntı 😅
10 Yorumla
8 ayGenelde cinsellik içindir.
10 YorumlaAzdı sertlesti
10 YorumlaTabi ki. Emin ol tek eliyle yazıyordur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
8 ayKesinlikle
00 Yorumla
8 ayNe olacak başka
10 Yorumla
8 ayEvet gece yukselmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayAzmış 😀
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem