Benimle barışmak istemiyor ama beni çok istiyormuş sizce bu erkek seviyor mudur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır ihtiyaç için sadece aranıyordur
Sevmiyordur. O an onu yönlendiren beyni veya kalbi değil 😄
Kızlar ş.. fsiz erkek seviyordaki o ş... siz işte tam da bu.
Aslında öyle biri değil diye biliyorum o yüzden bu soruyo soruyorum kafam karıştı yol göster bana
Hayatım "aslında öyle biri" ama sen öyle biri olduğuna inanmak istemiyorsun sadece. Seven insan niye seninle barışmak istemesin de sadece şeyinin keyfi geldiğinde seni arayıp yazsın? Sonra sen kalkıp bu beni seviyor mudur diyorsun? Kendini kandırma. F.. k b.. dy takılalım diyor açık açık ortada sevgi mevgi yok ş.. fisz demek buna iltifat kalır da neyse ona daha yakışır kelimeler bana yakışmıyor
Ona göre ben onu çok mutsuz ediyorum sürekli kavga çıkartıyorum sürekli de değilde neyse strese giriyor başı ağrıyor bu yüzden beni hayatinda istemiyor. Benimle konuşmadığına üzülmüyormuş yalnız o daha iyiymiş ama dün gece izin verseydim benimle cinsel şeyler konuşacaktı ama barışmayacaktı yani ben abartmıyorum dimi
Hepsi yalan. Seninle iletişimi kesmek için bahane uydurmuş. Yok başı ağrıyormuş yok g. tü. Seninle cinsellik konusunca başı ağrımıyor ama dimi? Kimin evladıysa artık belli değildir ama uzak dur ne olduğu belirsiz olanlardan. Üzer seni. Git insan evladı bul kendine. Bu ne olduğu belirsiz çocuklar seni suçlar sana böyle kendini suçlu hissettirir sende kendini sorgularsın. Sen abartmıyorsun sen çok saf masum düşünüyorsun kendine gel. Uzak dur.
Beni özlediğini söyledi ben de duygusal anlamda sandım saf saf dinliyorum yine konuyu oraya getirdi seven insan düzgün insan böyle yapmaz dimi
YAPMAZ. Seni sevmiyor kullanmak istiyor
Bana kızma ama ben onun öyle biri olduğuna inanmak istemiyorum şu an büyük hayal kırıklığı uğradım ☹️
Yüzüne vurunca kendimi senden soğutmak için yaptım diyor
İnanmadım tabii
İnanma. Hepimiz yaşadık bunları biliyoruz da diyoruz sana. Amacı cinsellik o olmasa selam vermez sana. Kendi değerini farkına var sana böyle yaklaşmasına müsade etme kendine gel
Bak ben o kadar saf biri değilim sevgimden gözüm mu kör oldu bilmiyorum ama onun asla böyle bir şey yapacağını düşünmemiştim hatta her konuşmada beni suçlu hissettiriyor.
Seni suçlu hissettiriyor ki onun c, nsellik olarak sana yaklaştını düşünme ve ona izin ver. Hırsız gibi düşün, eve giriyor sonra diyor ki sende camı açık bırakmasaydın? Ev sahibi suçlu oldu bir de çalan oyken 😂 Laf cambazlığı yapıyor muhatap olma. Seven insan sana kendini kötü hissettir seni suçlar mı? Seni üzer mi?
Haklısın çok teşekkür ederim
Hayır bir kere yattım sonuçta e o da istiyor ve ozluyorsa yine benimle olmak ister bende kullanır atarım der
Sen cinsellige hayır dedikce seninle konusmaya devam ediyorsa seviyordur geceleri seni arıyor istedigini alıyorsa kullanıyordur
kendi ağzınla diyorsun gece libidosu yükseldi diye atmış sevdiği için değil :D
Sorunları var ya manyak mısın Ne sevmesi kullanıyor işte seni onun için artık bir eğlenilecek bir insansın
Ne alaka mk
Kankacığım niye küfür ediyorsun nasıl ne alaka mal manyak mısın sen çocuk sadece o zamanlar aklına geliyormuş bu sevme olmuyor ki bu kullanılma oluyor bu bir çıkar ilişkisi seven insan sevdiği ile önce bir barışır normal bir şekilde konuşur yeri gelir o konularda konuşur sıkıntı yok sen inandın mı gerçekten kanka günaydın bir gözlerini aç yine de sen bilirsin
Eğlenilecek bir insan dedin ya ona şey yaptım seninle konusmadigima üzülmüyor böyle iyiyim diyor ama seni özlüyorum seninle deliler gibi sevişmek istiyorum diyor sevmiyor dimi
Kanka yok estağfurullah kusura bakma sen eglenecek bir insan değilsin o öyle görüyor demek istedim işte üzülmüyor bile yani görünen köy kılavuz istemez maalesef
Beni özlediğini söyledi ben de duygusal anlamda sandım saf saf dinliyorum yine konuyu oraya getirdi seven insan düzgün insan böyle yapmaz dimi
Tâbiki yapmaz aşkım seven insan bu konuları tek düşünmez ki
Adam seni kullanıp keyfini sürdürmek istiyor seninle hiçte ciddi olmadığı açık sal gitsin
Seven barışır. Onun niyeti başka. Kullanacak enayi arıyor. Aldanma.
Ya ben anlayamıyorum böyle insanları tamam yükselmiş olabilir ama bunu neden karşı tarafa söyleme ihtiyacı duyuyorsun seni sevdiğini şahsen düşünmüyorum yol verr
Sevgi değil seni mastürbasyon malzemesi olarak görüyor
Yooo cinsel dürtüleri artmış dindirmek istemiş sadece
4q ben bunu boşalamadığımda yapıyorum, an4sını s! kiyim eski sevgilime mesaj atasım var, sinirden kalbim çarpıyo
Amacı gayet belli seni sevdiği için değil senden faydalanmak icin yazıyor
İhtiyac duyuyor sadece ama bu özel oldugun anlamina gelmiyor
Evet cinselliği seviyordur seni değil
sen seviomudur ya lkajdfşlkasjdfşlkasdf
Cok safsın veya milleti kekliyosun
Barışma sadece libosunu söyluosa senden faydalanmak istio olabilir
Ne sevmesi ya şakasına mı soruyorsun?
S. Ki kalkmış sokacak birini arıyor boş koy
Aynen kanka seviyor
Zorla kendini deldirmeye calisiyorsun
seviyorum demiş mi :D
Kullanmak istiyor gibi daha çok