Gizli Üye(30-35)8 ayÇekici olmak algısı kişiden kişiye değişiyor ben mesela fazla zayıflığı da fazla kilolu görünümü de çekici bulmuyorum. Ama bir tane ünlü kadın var ismini bilmiyorum aşırı zayıf olmasına rağmen o kadar zarif hâl ve hareketleri var ki çekici görünmemesi mümkün değil. Hâl ve hareketler kişiyi zarif gösteriyor 100 beden göğüsleri olur ama kadın gibi yürümesini bile bilmez gayet kaba bir şekilde yürür kadınsı görünmez. 75 beden göğüsleri olur her endamından dişilik akar sesiyle bile kendine çeker
18 Yorumla
Cevap sahibi8 ayhttps://youtu.be/jfoRuADjEhM?si=t1N-5NXZb0rb9l05
Bu kadından daha zarif birini görmedim nerede frikik yok- 8 ay
Size göre zarif bana göre zarif değil sıradan biri
Cevap sahibi8 ayHer şeyden ziyade duruş insanı çekici kılar kadına da dişilik verir. El hareketlerini görmüyor musun Kate middleton'ın yerine gel başla desinler anlaşılmaz 😂😂
- 8 ay
Göz zevkiniz vizyonunuz benimle çok zıt
Cevap sahibi8 ayBen size çekiciliğin sadece göğüsle ya da bacakla olmadığını asaletin varolanı nasıl sergilediğinle ve taşıdığınla ilgili olduğunu anlatmaya çalıştım. Kimseyi bir gruba genellemedim
Cevap sahibi8 aySizin yaklaşımınız doğru olsaydı Çağatay Ulusoy gibi bir adam Aslıhan Malbora gibi bir kadına değil Kate upton gibi bir kadına tav olurdu
- 8 ay
Çagatay ulusoy dan banane
Cevap sahibi8 ayErkekler için öyle değil hayatım işte
Kadınlar şöyle düşünüyor kadın büyük göğüslü değilse çekici olamaz algısı var bizde kadın kadının her zaman düşmanı ama erkekler için durum böyle değil. Çekiciliği farklı kıstaslara da indirgiyorlar. Ses, konuşma tarzı zeka yüz güzelliği ten kokusu sempati falan diye uzar gider
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)8 ayBir dokunus gözlerinin içine bakmak bile yapan kişinin etkisiyle seksi olabilir. Bazısı çıplak gezse yine seksi olmaz. Bir göz hareketiyle kişinin ilgisini üzerine cekebilirsin. Bu birazda karşıdaki kisyle arandaki iletişime bakar. Eşini tanıyan biri bunu iyi yapar.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır bazen bir bakış bir gülüş bile karşıdakini eritmeye yeter. Buna dişil enerji deniyor ve sen bunu gayet iyi biliyorsun :)
130 Yorumla- 8 ay
🙈😊
- 8 ay
Ya ahhaha
- 8 ay
Kovala kovala
- 8 ay
YAllah cinler yAllah cin çık cin çık diyordu dimi djdjdj
- 8 ay
Ya of gece gece çatladım gülmekten shdhsh
- 8 ay
Hahaha evet :d
- 8 ay
Teşekkürler efeniimmm
- 8 ay
Hanımların dikkatine overlok makinası ayağınıza geldi halı kilim yolluk paspas kenarına halıflex kenarına overlok çekilir 5 dakika da yapılır hemen teslim edilir Fjdjsjs
Aklımda böyle kalmıştı sırası umarım doğrudur - 8 ay
O ablanın sesini unutmak ne mümkün shshs
- 8 ay
Havalimanı için seslenen anons mu aktarma yapın falan diyor hani
- 8 ay
Hâlâ aynı bir değişiklik yok dndks
- 8 ay
Aaa bak bir değişiklik oldu hani mahallede eski eşyaları para karşılığında alan abiler var ya eskiciiiğğğğ diye bağırırlardı şimdi es diye bağırıyolar fjjfjd
- 8 ay
Heh şimdi sadece es diyorlar jdjdjs
- 8 ay
Hdhsh doğru
- 7 ay
Ricamsuuu
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Hayır.. Mesela beğendiğim kadının bunlara hiç ihtiyacı yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Hayır. Dişil enerjisi yüksek her kadın seksidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 ayBenim için zeki ve karakterli kadın seksidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Asıl mesele frikiksiz de seksi olmaktır sdfjk
71 Yorumla- 8 ay
Beklediğim yorum geldi çok şükür djdjs
Yok seksilik giyiminin açık olması ile alakalı bir durum değil sadece. Vücut ve kıyafetlerin uyumu ile alakalı. Vücut hatlarının durumu ile alakalı. Vücudunu tanıyarak giyinirseler seksi olabilirler. Vücudu için en iyi versiyon ne ise onu giymek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Aşkım gösterecek bişeyin yoksa, aksine cringe olursun öyle.
Fiziğin güzelse enerjin yüksekse ne yapsan seksi gelir zaten.
Bi de erkoları etkilemek zor bişey değil zaten. Hemcinsini dönüp baktırabiliyormusun o önemli239 Yorumla- 8 ay
kıza niye baktırsın lez mi
- 8 ay
kadın dergisi kime hizmet ediyor gerçekten kadına mı
- 8 ay
bi tane moda tasarımcısının lafı geldi aklıma erkekler kadınları istediği gibi giydiriyor buna izin veremem diye ve bunu diyende erkekti
- 8 ay
sende saçma bi şeyi savunuyorsun
- 8 ay
başka kızdan bana ne mesela
- 8 ay
ilgisi yok
- 8 ay
ay çok komik ne güldüm şu an bayada umrumda oldu varya sorma
- 8 ay
bak şu kadar umrumda lafın 🤏🏻
- 8 ay
umursama kelimesini baya aşağı yere çekmişsin biri merhaba diyince de seni umursadığını falan düşünüyor musun
- 8 ay
hâlâ aynı mantıkta ilerliyorsun ama her neyse umrumda değil
- 8 ay
yorulanda sensin kaçtığına göre
- 8 ay
bende hiç sıkılmam istersen dene
- 8 ay
ben her türlü o lafı söylerim şu an ağırdan alıyorum tartışmak gibi bi niyetim yok çünkü
- 8 ay
sinirli halimi görseydin yaşıyor olmazdın inan
- 8 ay
ama hiç kâle almıyorum 😂
- 8 ay
eh az çok tanıyan biliyor o halimi
- 8 ay
Yoruldun mu aşkım. Neyse bu şarkı benden sana gelsin.
https://youtu.be/yfeDfVxyt_Y?si=aL8M6jssp1TzaaAk - 8 ay
yoo ilgimi çekmedi erkek gibi konuşuyon
- 8 ay
ne berbat müzik zevki ama
- 8 ay
ciddi mi diyon şaka mı
- 8 ay
ondan o düşünceyi savundun yani BEN HAKLI ÇIKTIMMM
- 8 ay
olsun ben kendimi haklı görüyom genede
- 8 ay
8 aygiydiğin kıyafetin kendi güzelliğinin fiziğinin de önemi var
10 Yorumla
8 aySeksi olmak sadece frikik vermekle alakalı değil; özgüven, duruş, tavır ve kendine güvenle ilgili. Kendin olmak ve rahat hissetmek her zaman daha çekici.
10 Yorumla
8 ayÖnümde bı kız gidiyo mini etekli hava da rizgarli aman tanrım didim Sonra bı anda arkadan etek hoop kalkar ananı... Tuhbee şortlu etek hay ben böyle işin diye düşünürum la şu şort eteği kim icat ettiyse şikayetçi olcam nitelikli dolandırıcılıktan işlem yaptırcam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
8 ayBir bakıştan bir hareketten her şey başlar... İlla da açık olması gerekmez... Açıklıktan uyarilanlar genelde özenli değillerdir... Ama tutkulu olmak başka bir sey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı insanları selam bölgeleri ile ilgili görsel sunmadan da seksi olabiliyorlar. Ama kapalı dahi olsa, vücut hatları iyi olan ve bakımlı her kadın seksi görünür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayO kolayına kaçmak ki genelde firikik veren kadınlar gözlemlediğim kadarıyla hayatta kendini ispatlayamamis güzel olmayan sadece fiziğini kullanarak biseyler elde etmeye çalışan basit varlıklardır
00 Yorumla
8 ay
Gibi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYoo frikik olmasada fiziğinle bakışınla bir mimiğinle ateş edebilirsin
69 Yorumla- 8 ay
Yine. Mi sen🤣
Cevap sahibi8 ayKim?
- 8 ay
Bütün gizli 36-45 ler aynı kişi gibime geliyor 😀
- 8 ay
Çıkn gizliden🤣
Cevap sahibi8 ayDaha neler
- 8 ay
Bilmiyorum artık 🤣🤣
- 8 ay
Etsene ateş
- 8 ay
Katılıyorum fikrine çok cazip bir düşünce.
8 ayHayır hayır birsey yaparak seksi olunmaz insan her haliyle ya seksidir ya değildir firikik hırsızlıktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
8 ayseksilik frikik ya da çıplaklık demek değildir
seksilik beden dili ve dişil enerjide gizlidir00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. suudi arabistanda kadınlar gölgeyle bile baştan çıkarmayı ögrenmiş açık kapalı fark etmiyor kadının doğal görevi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Elbette hayır. Giyilen kıyafetin içine yakışacak bi vücut seksapelliği arttırır. Frikikler seksiliği değil azgınlığı arttırır çoğunlukla.
00 Yorumla
8 ayevet
Eskiden çok frikik veriyordu kadınlar bakıp mutlu oluyorduk şimdi veriyorlar mutlu olamıyoz artık00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alakası bile yok seksilik unsuru bulunması için o vücudun spor yapıyor ve sağlıklı besleniyor olması gerekir
01 Yorumla
8 ayOlabilir bakılır yani frikik verene rahatsız olması umrumda olmaz ya acmicak göstermicek ya da giymicek
00 Yorumla
8 ayFrikik en ucuz ve basit gösteren hareket bence. Güncel deyimle aura meselesi bu. Dekolteli olmasa da seksi kadın seksidir.
00 Yorumla
8 ayHayır tabi ki. Seksilik bir bütündür. Bakışlar bile buna etken olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayCevabı veriyorum; herkes kıyafetin nedeniyle frikik vereceğini zanneder ama sen hiçbir zaman vermezsin ya işte o ince çizgidir. Orası Nirvanadır.
11 Yorumla- 8 ay
Bide şu şort etekler varya ya onu çıkartani nitelikli dolandırıcılıktan içeri atmalari lazım ya ne o öyle yaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayfizik olmadıkdan sonra istediin kadar frikik ver yani :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayiçinde de taşırsın ama en belirgin etki topuklu çorap ve etekte saklı
00 Yorumla Akıllı bir kadın asla kendini beğendirmek için vücudunu sergilemez.
00 Yorumla
8 ayOlmayın seksi boşverin erkeklerden uzak durun jdjdjdj
00 Yorumla
8 ayBi Erkeğin Kadını olunca Seksi olunur Yoksa bu işin sonunu Hüsran..
00 Yorumla
8 aySeksi olmak için frikik verenler elindeki son kozu oynayanlardır.
00 Yorumla
8 aySeksi olmak enerjiyle alakalıdır. Frikik vermek ucuzluktan başka bir şey değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
8 aySadece öyle değil ama fotoda ki iyiymiş ajsjshjahah
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Frikigin ise yaramasi için sanat eseri olması lazım ya. Arada görüyoruz
00 YorumlaFirikik vermek ile dekolte farklı dekolteli seksi olunur
00 Yorumla
8 ayHayır dekolte ve frikik seksi olma kriteri değildir ama etkisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeksi olmak istiyorsan ki seksisin kesinlikle spor yapacaksın bakımlı olacaksın ve bir erkeğin neler istediğini bileceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBir ses bir bakış da seksi yapar
#E💋
11 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle
#R❤🔥
8 aykadın zaten özel bir canlıdır gülümsemesi dahi yeter
00 Yorumla
8 ayHayir zeka ile de olur. Tabi bu herkese olmaz. Sadece gogus ve popoyka seksi olunmaz tabi bunu zeki erkek anlar ancak
11 Yorumla- 8 ay
Katıyorum sana
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayGiydigin kıyafetin senin fiziğini taşıması bence vücut olarak ama kimilerinin bı gülüşü bile seksi geliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Yüksek enerjili insanlar seksidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayHayır tabikide duruş endam konuşma tarzı belirleyicidir
00 Yorumla
8 ayYok ya ben gayet kapalı giyin kişilerin de seksi olduğunu düşünüyorum tabi kişiye göre değişen bir şey
02 Yorumla- 8 ay
Sevmek farklı bir olay karşıda ki kişinin seksi olması başka bir olay
8 ayşu kadındaki dolgun dik memeler kaç kadında var SORUYORUM KS HALKI KACINIZDA 85 C VAR?
00 Yorumla
8 ayFrikik değil ama ayakları bakımlı ve ojeli olan kızlar dünyada 10-0 önde net
00 Yorumlafırıkık seksılıktır... istekli kadınları severım sınırsız olucak
00 YorumlaBen anlamıyom bu dişileri niye bizi kudurtma peşindesiniz
00 YorumlaFrikik sadece basit bi hile
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayHayır tabiki.. bence kadın zarifligiyle ince bel kuğu gibi boyun pürüzsüz bir ten dogal hakiyke daha seksi olur açık giyinerek degil
00 Yorumla
3 ayhayır fizik ve giyimde önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeği heyecanlandirir ve azdırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. hayır bazen başıklar bile her şeyi değiştirir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
8 ayMükemmel soru. Cevabını biliyorsunuzdur sanırım
00 Yorumla
8 ayO seksilik değil o ürün pazarlama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zeki ve güzel kadın seksidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Olunmaz. Seksapel sırf öyle bir şey değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 aygögüs dekoltesi bile yeterli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayOlunur olunur :)) gizem iyidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Frikik seksilik değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
8 ayHayır hayır... Bana saçma geliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok dar giyerek olur
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler