O... m gibi bana hitaplari oluyor sadece benimsin falan da diyor ama bu o... m lafı onu çok azdiriyormus ondan dememi de bekliyor, ve bunu demenin üzerine gerçekten aşırı yükseliyor. Neden olur bu ve normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. İç güdüsel olarak seni değerli bulmayip, söylediği tanimlamayla özdeşleştiriyor. Sana tekrarlayarak onayını, kabullenmesi bekliyor. İlişkinizin boyutunu bilemeyiz ama hikayenin sonunda seni oldukça asagilayarak terkedecek bir materyal temin etmiş. Ruhsal bir davranış problemine işaret ediyor.
17 Yorumla
Soran9 ayAslında beni değerli buluyor, ilişkimiz de o tarz başlamadı yani. Ama bu tarz durumlarda küfür ve kaba şeyleri seviyor, normalde naif birisidir
Soran9 ayBilmiyorum birliktelik tam yaşamıyoruz ama
Soran9 ayEvet birleşme olmuyor istemediğim icin
Soran9 ay:)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ay
Bence seks sırasında bazı çiftlerin kaba ifadeler kullanması normal; çünkü bazen rol oyununa dönüşüyor, arzuyu artırıyor.
Ama burada esas olan senin hislerin Eğer “o... m” gibi ifadeler seni rahatsız ediyorsa, bunu açıkça söylemelisin.
Onun için tahrik edici olabilir ama senin için kırıcıysa, orta yol bulunabilir.
Belki yerine “sadece benim kadınsın” gibi daha romantik ama yine de sahiplenici cümleler seçilebilir 😏
Unutma Cinsellikte en önemli şey karşılıklı rıza ve keyif. İkiniz için de haz vermeyen hiçbir kelime kullanılmak zorunda değil 💫121 Yorumla
Soran9 ayKadınım da diyor ama yani hepsini kullaniyor, ben başta garipsedim ama sonra onu azdirdigini anladım nedeni bilmiyorum
- 9 ay
Aslında genelde çoğu erkegi cinsellikte argo ve küfür çok aşırı yükselttiği için severler ve hoşlarına giderler yaşlarınız kaçtı
Soran9 ayOnun 29 benim 26
Soran9 ayEvet normalde asla da argo kullanmaz canım bile demez, ama bu boyutta öyle
- 9 ay
Tam zamanın çoğunu yüksek gezilen yaslardasiniz
Soran9 aySanırım öyle herkes aynısını dedi
- 9 ay
Peki sen rahatsız oluyormusun
- 9 ay
Aslında biraz alissan sende bu şekil davranılmasını istersin senide yükseltir
Soran9 ayİlişkimiz de kalitesiz bir ilişki değil, iş ortamı sayesinde tanıştık aynı mesleği yapıyoruz, kafa yapımız aynıdır ama bu xinsel boyutta sevgilim çok yüksek ve farklı biri oluyor, bu hoşuma gitmiyor değil ama bazen nasil bu kelimeye bu kadar yükseldi oluyorum
Soran9 ayBen bu konularda korkağım biraz o öyle değil, çekindiğimi de biliyor cekinme diyor sürekli
- 9 ay
Aslında seninde kullanman gereken bir kaç argoda senin var sende onları kullanırsan daha çok yükseltirsin ve yukselirsinde
Soran9 ayO bana hep yüksek gibi ne dersem diim :)
- 9 ay
Tabikide çekinmeden seninde rahat olmanı isteyecekki sende rahatcana birlesmeye odaklanabilesin
Soran9 ayBiz henüz birleşme yasamadık
- 9 ay
Nasıl yani sadece sevişip oralmi yapiyorsunuz
Soran9 aySevisme oluyor evet, ben evlenmeden olsun istemedim
- 9 ay
Hım anladım peki ne işle uğraşıyor sun
Soran9 ayİkimiz de mimarız
- 9 ay
Gayet kültür seviyelerinizde yerinde lakin bazen işte ilişkiler fedakarlık ister biliyorsun
Soran9 ayNe gibi sizce
- 9 ay
Mademki partnerin bu şekilde mutlu oluyor sizde ayak uyduracaksiniz sizde argo bir şekilde egosunu oksayacaksiniz
Gizli Üye(30-35)9 aySeks sadece fiziksel olarak yapılmaz. O tarz sözler daha da ateşler. Tamamlar o hazzı. Yani gayet normal. Hatta sende ona o tarz şeyler söyle ama sadece ilişkide.
14 Yorumla
Soran9 ayİlişki dışı asla söylemez zaten soyleyemez
Cevap sahibi9 ayO zaman hiç bir sorun yok. Dediğim gibi sen de ona söyle. Renk katın. Bunlar sizi daha da ateşleyen şeyler. ...
Soran9 ayÖyle sanırım
Cevap sahibi9 ayEwettttt Ewettttt
9 aySevgilim yok eşim de yok cinsel deneyimim de olmadı ama bana argolu küfürler eden sevgilim olsaydı cinsellik esnasında emin ol çok azdırıcı olurdu benim için bu sende tam tersi olabilir ama o azgınlıkla daha fazla ateşli olurdum herkes benim gibi olmak zorunda değil ama benim düşünce tarzım böyle hatta o sevgiliyi var ya baş tacı ederdim.
64 Yorumla- 9 ay
Keşke tanissak
Soran9 ayO kendisini azdırdığını söyledi benim bu sözü kullanmamin, ben de sundann garipsedim normalde aşırı naif birisi
Soran9 ayBana hatta sürekli çekinme diyor demekten, beni de tanıyor
- 9 ay
Bende de ve şaşırdım bende öyleyim hiç olmadi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
9 aySimdiki kizlarin çoğunun sert seks argo konusma sevdiğini soylemesi vede p*rno da bu sekilde filmler cekilmesi etkenler arasinda benim swvnedigim şeyler
14 Yorumla
Soran9 ayYa bir de normalde aşırı kibar birisidir ondan duyduğumda şok oldum
- 9 ay
İşte oda deneme yapıyor sende oylemi seviyorsun gibisinden bakti tepki yok o tür film sekstinh tarsi izleyip swni o sekilde tatmin etmeye çalışır
Soran9 ayDogrusunuz belki de
- 9 ay
O yüzden ona sevmiyorsan belirt kendisi olsun
Fantezi adı altında bunu yapanlar var ama ne olursa olsun sevgilisine insanın böyle bir şey demesi normal değil
11 Yorumla
Soran9 ayYa baya yüksek son zamanlarda bir kez dddi işte
Bunlara takılma, bende eşime diyorum zevk aninda
12 Yorumla
Soran9 ayYa biz flört döneminde uzak mesafedeydik flortun 5. ayinda sexting tarzi bir şeyler yapmıştık birkaç kez, orada da bu sözü birkaç kez kullanmisti çok garipsemistim, azdiriyordu da
9 ayO anki hazla da olsa bazı kelimeler çok ağır Ben partnerime söyleyemezdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayNormal sende dene belki zevk alırsın zaten gerçeği yansıtmaz o az zevk amaçlı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayO. Gibi s.. k zevkli oluyor farklı düşünüyor demekki
12 Yorumla
Soran9 ayFarklı düşünmek ne anlamda? Ya normalde aşırı kibardir ama seks esnasında içinden biri çıkıyor sanki
Cevap sahibi9 ayBiraz senden farklı performanslar bekliyordur çok da detay veremiyorum
Gizli Üye(30-35)9 ayNormal, benim bi tesettürlü sevgilim vardı böyle dirtytalk sırasında söylediği bir kaç iey o kadar hoşuma gitti ki şarıl şarıl boşaldım ama inmedi düşün
11 Yorumla
Soran9 ayAnladımm
9 aySende ona hakaret etmelisn onu boyke kelşmeler tahrik ediyo bende aynıyım
08 Yorumla
Soran9 ayNe demeliyim? Evet sert seven birisi bir de
- 9 ay
Serrt seviyosa ondandr ya
- 9 ay
Sen neden ona uymuyosn
Soran9 aySert seviyor net evet
- 9 ay
Bende sert severm heöde cok ama kifür de ederim cok isterim yanş
- 9 ay
Sende ona ayak uydursan daha Seksi olur bence
Soran9 aySanırım evet haklısın
- 9 ay
Bak bende olsam karslık isterdm yani karsılık versen zevkli olmazki
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
9 aySorgulama, o anın zevki o. Sen de yapıştır gitsin. Küfür daha da ateşler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayNormal. Sen de ona "o.. punu doyur, boşalt" dersin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayKufurlubseksi seviyor.
11 Yorumla
Soran9 ayEvet küfürlü ve sert seviyor, normalde ama tam tersi biri ağzından küfür duymadım hiç
Genelde severiz ve kadınlar da sever
14 Yorumla
Soran9 ayNeden azdırıyor anlam veremedim? Ama bana saygısından ve değerinden eminim
Soran9 aySahiplenme duygusu var, ben de onun baskın olmasını seviyorum tabi, ama onda dediğiniz sahiplenme duygusu var evet
Değersiz birisin çünkü onun gözünde ve sana sürekli kibar rolü oynuyor ve iş seks3 gelince gerçek yüzü ortaya çıkıyor 😉😉
01 Yorumla
Soran9 ayÖyle mi dersiniz ahah
Hoşuna gidiyor mu
11 Yorumla
Soran9 ayEvet ama başta garipsedim
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
9 ayO r o diye devam eden bir kelime mi
02 Yorumla
Soran9 ayÖr.. m benim diye
- 9 ay
Seks esnasında ve trafikte söylenen kelimeler part 3 sabaha kadar devam 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aySqygisizlik b3nc3
01 Yorumla
Soran9 ayBana saygı duyaf aslında 1 yıl oldu
Normal bi durum ama iyi bişey değil bence
08 Yorumla
Soran9 ayNeden normal değil? Bana arzusu çok yüksek sadece onu diyebilirim
Soran9 ayBenim o... m diyor ama sadece o demiyor, ondan garipsedim nebileyim
Soran9 ayBunları da diyor hep
Soran9 ayHepsini kullanıyor ama bu onu azdiriyomus ve gozukle görüyorum gerçekten azıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
9 ayGarip bir şey fakat bu hoşuna gidiyor mu
03 Yorumla
Soran9 ayBaya azıyor ben de o halini görünce tabi mutsuz olmadım ama garipsedim
- 9 ay
Kaç yaşındasın
Soran9 ay26
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayRahatsız mı oluyorsun
04 Yorumla
Soran9 ayHayır ama benim ilk ilişkim olduğu için arzusu korkutuyor tabi
- 9 ay
Abartmış biraz
Soran9 ayÖyle mi dersiniz? Ama biz flört döneminde iken de 5. Ay gibi sexting tarzi bir sey yapmıştık, hep çok zevk alırdı, bosalirdi da, orada da bir kez mi ne demişti ama peşine hep benimsin diip duruyodu
- 9 ay
Ben de söylüyorum bazen ama yazamıyorum buraya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayBayılıyor sana ondan
02 Yorumla
Soran9 ayÖyle mi oluyor?
- 9 ay
Tabi bayılmaktan diline vuruyor
9 ayÇok normal
616 Yorumla
Soran9 ayO... m lafını anladınız değil mi? Aziyor da yani görüyorum, erkeğinim falan da diyor ama ben şok oluyorum, normal diyo alışık değilsin falan
Soran9 ay@Maskülen1 asla kullanmaz
Soran9 ay@Maskülen1 alıyoruz sorun yok da
Soran9 ay@Maskülen1 ya adam normalde kibar ve İstanbul beyefendisi bir adam, bu konuda içinden böyle biri çıkınca şok oluyorum
Soran9 ay@Maskülen1 beni de bildiği icin de cekinme diyor de canım
Soran9 ay@Maskülen1 gitti ama tabi ilişkimizin sıradan olmasını istemiyorum ve kalitesiz de olsun istemiyorum
Soran9 ay@Maskülen1 fjdjdjdh
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aysenin hoşuna gidiyor mu orspu m?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
9 ayZamanında çok oo... takılmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBiz daha ileri seviyedeyiz cano
02 Yorumla
Soran9 ayAhahaha
Cevap sahibi9 ayTahrik etmiyor mu peki seni
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
9 ayMsalak bence
31 Yorumla
Soran9 aycanım birisi de değil alanında başarılı da birisidir ama özel hayatımızda farklı
9 ayZevk meselesi normal
10 YorumlaEvet beni de çok azdırıyor
10 YorumlaJdjdjdjdj sende ona de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam o... pu seviyosa demekki🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 ayona göre normal demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu durum senin hoşuna gidiyo mu peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen ne hissediyon
00 Yorumla
9 aySıkıntılı bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
9 ayBana abes geliyor
06 Yorumla
Soran9 ayAşırı yüksek bir erkek bana karşı flört döneminden beri öyle, dengesini iyi ayarlar ama hep, ama bu konuda içinden başkası çıkıyor
- 9 ay
İçine geri soksun bu başkasını
Soran9 ayAnlamadım dkdkdkd
- 9 ay
İçinden başkası çıkıyormuş ya😅
Soran9 ayValla öyle ama o kibar naif adam bir anda aslan oluyor dkdkdkdk
- 9 ay
Sen memnun gibisin 😅
9 ayNormaldir guzeldir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKötü mü hissetiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBence normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşı kaç
058 Yorumla
Soran9 ay29
Soran9 ayNe gibi?
Soran9 ayYani benden önce 2 ilişkisi olmuş, belki de dediğiniz gibidir ama arzusu yüksek bana yani konusu açılsa bile birazcık şey oluyor ama ben ne dersem o oluyor, yani ben birlikte olmak istemiyorum evlenmeden
Soran9 aySevisme oluyor birleşme yapmıyoruz
Soran9 ayDokunuyor sadece, ben ilerisini istemiyorum evlenince de yapacak bir şeyimiz olsun
Soran9 ayOn sevisme seansını sadece yapıyoruz, o bosaliyor zaten bir süre sonra
Soran9 ayAhahha bilmiyorum sanırım tahrik oluyor sonuçta çıplak kalıyoruz üstten
Soran9 ayYok yapmadık, ben istemedim onu da o da konusunu açmamıştı zaten, ama bizim uzak mesafe ilişkimiz var flört döneminde sexting tarzi bir şeyler yapıyorduk orada birleşme üzerine hayal kurardi hep, bir kere sanırım oralla alakalı demişti ama yapmadık hiç
Soran9 ayBence kalamiyor ama işte değer verdigi icin de üstüme gelmiyor
Soran9 ayYa zaten 2 kere mi ne sevisme durumu oldu, 2. sinde işte o ifadeyi kullanmıştı
Soran9 ayBence de gelmek istiyor da, yaşımız da büyük aslında, ikimiz de çalışıyoruz ama ben garantici birisiyim, bir de ilişkimiz eski haline dönmez diye korkum var ondan ama sanırım ciddiye gidiyor ilişkimiz
Soran9 ayAhahaha biz birlikte olmadan ben hiç mastürbasyon falan yapmamıştım, onsuz da yapmadım hiç, o sexting esnasında yapmıştık işte onla 2 3 kere, 26 senedir yapmadım hiç
Soran9 ayşu an öncelikle hayatımız iş hayatı da, sevgilim alanında uzmanlığını almış birisi ben de çalışıyorum ama henüz uzmanlık alamadım, onu alırsam evleniriz elbette
Soran9 ayGerçekten ciddiyim ahahha o da şaşırmıştı ama hoşuna gidiyor ilk olması
Soran9 ayNe yapacaksınız ismimi ya ahaha
Soran9 ayYapmadım yani beni yükselten birisi de olmadı belki de bilmiyorum, Sevgilimle de iş hayatı sayesinde konuşmaya başladık zaten
Soran9 ayBen durdum demek ki ama Sevgilimle flört itibari ile bu konulara girdigimizden beni ona Arzum daha çok artıyor sanırım normal
Soran9 aySevgilim şanslı
Soran9 ayYaaa benim sevgilimin benden önce bir birlikteliği olmuş 3 sene önce, o benim ilkim olacak ama
Soran9 aySormuştum oldu demişti ben de kadın psikolojisi başta üzülmüştüm falan ama sonra astım benden öncesi sonuçta, elimden ne gelir, bana değerini ve isteğini de görüyorum
Soran9 ayAhhaha olabilir
Kişiye göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİğrenç ya
01 Yorumla
Soran9 ayNeden
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin seks sırasında bazı kaba ifadeler kullanması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler