Çok naif, ılımlı, sevecen ve çekingen olan sevgilim ilişki esnasında bambaşka biri oluyor.
Çok sert davranıyor, küfürler ediyor, canımı yakıp kötü sözler söylüyor. Gözü dönüyor resmen.
Bu normal mi? Değilse nasıl çözebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok naif, ılımlı, sevecen ve çekingen olan sevgilim ilişki esnasında bambaşka biri oluyor.
Çok sert davranıyor, küfürler ediyor, canımı yakıp kötü sözler söylüyor. Gözü dönüyor resmen.
Bu normal mi? Değilse nasıl çözebilirim?
p*rno film izlemenin etkisi olabilir ya da altta yatan başka psikolojik nedenler olabilir bu mutlaka hastalık anlamına gelmez mesela bazı çift ve tek kadınlar özellikle böyle davranmamı istiyorlar burada karşılıklı rıza önemli konuş uyar uzmanla gorusmesinj iste senin istemed8gin şekilde davranması kabul edilecek bir şey değil
Normal değil. Psikolojik sorunları var galiba.
Konuşarak değiştiremezsin onu. Dikkatini çekmek için bir tane yapıştır yüzüne ve bu durumdan hoşlanmadığını sert bir şekilde ifade et
Cevap
10Cevap
Ben sevmem küfürlü konuşmayı.. istemiyorsanız sizde söyleyin ayrılın direk ya da
Konuşarak iletişim kurarak, bu şekilde bir cinsel ilişkiden hoşlanmadığını zevkten çok acı duyduğunu ona söylemelisin, veya bu şekilde davranmaya devam ederse onunla ilişkiye girmeyeceğini ciddi bir dille söylemen lazım.
Seninki har p*rno sryrede seyrede kafayı yemiş gibi davraniyor evet bazı hanımlar küfür etmemizi isterse onunda bir ayarı vardır bende sevmem o tip hareketi
Çocuğun içindeki hayvan seks yaparken çıkıyor demek ki.
biz ne zaman seninle sevgili olduk ya? 🤔😅
resmen beni tarif ettin yemin ederim sevgilin ben miyim diye kendimden şüphelendim
Böyle zevk alıyor ama keşke evliliğe saklasan kendini neden bozdun kendini
Bebeği gibi sevip düşmanı gibi
Evlenmeden gitti mi yoksa
Çözemezsin adamın tarzı bu. Çok p. orno izlemiş
Hard seviyor
normal 💅🏻
Ne güzel işte hard
@ByAlfonzo Yes
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?