- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBence aşk ve seks ikisi de önemli, ama hangisi daha öne çıkıyor tamamıyla kişisel tercih ve ilişkiye bağlı.
Aşk olmadan seks anlamsız hale gelebilir; bağ kurulmamışsa “beden yalnızlığı” hissi gelir.
Ama sadece aşk da yetmeyebilir — fiziksel yakınlık, cinsellik duygusal tatmini artırır, iletişimi güçlendirir.
Evlilikte dengeli bir ilişki istiyorsan; konuşma, anlayış, sevgi önemli ama cinsel uyum ve yakınlık da göz ardı edilmeli.
Çünkü seks, stresin düşmesine, bağlılık hissine, çiftler arasında öz güvenin artmasına, güvenin pekişmesine yardımcı olur.
Sonuçta “aşk temeli” olmayan bir evlilik çok zor yaşanır; ama “seks olmadan geçen bir aşk” da uzun vadede eksik hissettirir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında bu konu karışık kimine gore aşk kimine göre seks konuya aslında mantıkla bakmak gerekiyor mantıken insanlar evlenince aşık olması gerekiyor aşk duygusal açıdan evlilikte önemli bir etkendir.
Evlilikte sex’te nerdeyse aşk kadar önemlidir çünkü çiftler bir nevi seks yaparak hem kendilerini rahatlatıyor hemde eşini seks kişinin en temel ihtiyacı olduğu için evlilikte bana göre aşk %40 seks %60 etkilidir.
Bence seks hayatı çok iyi olan çiftler asla mutsuz olmaz.10 Yorumla
Evlilikte aşk olmadan seksin, seks olmadan da aşkın eksik kalacağına inanıyorum. Aşk ruhu beslerken seks bedeni ateşler, ikisi birlikte evliliğin dengesini kurar. Bir bakışın kalpte kıvılcım yakması, ardından tenin tenle buluşması tutkuyu doruğa çıkarır. Sevilmek ve arzulamak aynı anda yaşandığında bağ daha da güçlenir. Aşkın verdiği güvenle yapılan seks, sıradan bir birleşmeden çok öteye geçer. İkisini birleştiren çiftler gerçek doyumu yaşar.
10 Yorumla
8 aySadece cinsellik yetmez eğer sadece cinsellik yeterli olsaydı ilişkilerde evliliklerde boşanma diye bir şey olmazdı o yüzden aşk sevgi saygı birbirini anlamak birbirini dinlemek cinsellik bedeni istektir bunu evlenmeden kendi kendimize de yaşıyoruz illaki evliliği sadece cinsellik için yaşamak doğru bir şey değildir çünkü belli bir yaştan sonra özellikle 60-70 yaşından sonra cinsellik diye bir şey kalmayacak ama saygı sevgi hep var olacak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayAşkın olduğu sekstir gadası
12 Yorumla- 8 ay
🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 ayaşktır benim için.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 aySeks evliliğin %90'nını oluşturuyor, sağlıklı bir seks evlililikte duygusal bağın da artmasına etken oluyor , oyuzden evliliğin temelini oluşturan en büyük etken cinsellik oluyor
42 Yorumla- 8 ay
tamam gülüm 👍🌺🌹
Evliliğin %90 seksten geçer geri kalan %10 da her şey hallolur
62 YorumlaAşk bi yere kadar bi yerden sonra seksin rolü çok büyük evli değilim ama sevgililerden çevremden biliyorum biri vardı öyle çok aşık iki seneye kalmadı bitti seks kadına yetersiz geliyormuş hatta haftada bir belki oluyordu diyor bu kadını çıldırtır kadın yatakta çok iyi doyurulmalı aşktan sonra
16 Yorumla- 8 ay
Degılsın rabı ben evkı degulım ama
- 8 ay
@Isımsızqwer demi ama sevgilide olsan aşk bi yere kadar degil mi doğrulmak bi kadın için kadınlığını yaşamak daha önemli değil mi
- 8 ay
Tabıkı ama işte biz kadınlar en azından turknkadınları partnerımıI aktadadmak en son care en son iş
- 8 ay
@Isımsızqwer demi ama işte bu yanlış biliniyor ya da çoçu farkında değil kadınlarının ne durumda olduklarını ama kadınlar da bunu dile getirseler adam çalışmaktan bazı şeyleri görmüyor
- 8 ay
Olabıkır
8 aySeks en gerçekçi aktivite, olmazsa olmaz, gerisi kendiliğinden hallolur zaten
14 Yorumla- 8 ay
Siz evlimisiniz?
- 8 ay
Bi gün evlenince anlarsınız, umarım evlendiğiniz kişi sizi anlayan biri olur
Evlilikte, seks aşkın oto-pilotudur. Ben öyle düşünüyorum yine de evlilere sormak lazım.
Seksin olmadığı evlilik uzun süreli olmaz iki taraf içinde böyledir.
Seksi aşkla yaşamak mühim 🙂 uzun evliliğin sırrı 😺😂10 Yorumla
8 ayAşk bitiyor, ama seks güzelse evliliği seks devam ettirir. Aşk var seks yoksa aşk daha çabuk biter zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
8 aySeks bir yere kadar. Önemli olan vizyon , zeka ve kafa yapısıdır
10 Yorumla
8 ayBunkar kulun ikş kanadı biri kırık olunca diğeri tek başına uçuramıyor
10 Yorumla
8 ayBayanlar daha spesifik şeyleri onemsedikleri için pek diyemem ama erkek için yüz de yüz sekstir. Hatta yaşama amaclari
21 Yorumla- 8 ay
Mesela o spesifik şeyler nedir? Hayatında seks olmadığı için boşanan çok kadın tanıyorum, sanırım onların bu spesifikisyondan bilgisi olmamış... İletirseniz bilgilendirmek isterim, toplumu bilinçlendirmek lazım değil mi?
%60 seks %40 diğer etkenler
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayEn önemli etken değildir ama evliliği ayakta tutan bir etkendir
10 Yorumla
8 aySeks hayatım eğer ki hafta da en az 2 varsa mis gibi ama benim gibi 20-25 günde bir ise zulüm gibi 😂
00 Yorumla
8 ayAşk biter bir iki yıl içinde cinsellik biraz daha devam eder sonra o da biter. Yani çokta mükemmel bir şey değil evlilik.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ben bu soruya 150 150 cevap veriyorum seks ve aşık olmazsa olmaz İkisi de
00 Yorumla
8 ayYemeğin tuzu mu önemli yoksa tadı mi gibi bir soru olmuş bence.. Lezzet yemeğin tümünde...
00 YorumlaSevgi ve sekstir. İkisini birbirinden ayıranın problemleri vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayherzaman seks tir , doğamız gereği dürtüler yön verir yaşamımıza..
00 Yorumla Aşk daha önemli uzun evlilik bir ömür boyu sürmesi için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsel hayatı zayıf olan evlilikler sarsılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
8 ayEşine sekste zevk verebilmek bagırtamıyorsan seksin anlamı olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkisinde de uyum çok önemli. Yeniliklere açık olmak, tek düze olmamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
8 ayAsk biter ama seks bitmişse o evlilik devam eder. Ama seks biterse evlilik te biter
00 Yorumla Ayrılmaz bi bütün bunlar ayırmak saçma ikiside ölçülü olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAşk aşk aşk! Seks arada bir yapılsa da olur ama aşk 7/24 olmalı 🖤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAşk daha önemli aşk olsunki seks daha tutkulu daha güzel geçsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAşk sevgi marın doyurmuyor
%50 saygı
%50 seks
konu kapanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgi aşk ikisi bir arada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aşk dolu cinselliktir. o nedenle önce aşk olmalı
10 Yorumla
8 ayAşk ile yapılan sekstir
10 Yorumla
8 aysaygı saygı saygı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. en önemli etken seks değil ama önemlilerden biri
10 Yorumlaİkisi de olmazsa olmaz
10 Yorumla
8 aySaygı, sevgi, sadakat ve s..
11 Yorumla- 8 ay
Aşk
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
8 ayAşk biter ki
Cinsellik dha önemli10 Yorumla Aşktır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sevgi eksikse evlilik yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbiri para önemli diye düşünüyorum
00 Yorumlaİkisininde yeri ayrı ama ikiside birinci sırada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayAşk olmadan seks olmaz
00 Yorumla
8 ayTek değil ama büyük bir etkendir
00 YorumlaAşk =seks aşkı ayakta tutan şey seks tir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAşık olup seks yapmak 😍
30 YorumlaSeks
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seks tabiki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks cok onemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence aşkla yapılan sextir :D
00 Yorumla
8 aySevgi saygı ve güven
12 Yorumla- 8 ay
@belirsizkaranfil ilgi peki?
- 8 ay
@Zevkli_dokunuşlar o da
8 aySekstir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ask tabiki amasyada
00 Yorumla
8 ayHepisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBana Göre Aşk
00 Yorumla Tabiki sesk sjehdbdbdhdh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 aysekstir
00 Yorumla
8 ayvallah bilmiyorum
00 Yorumla
8 aySevgi saygı olduktan sonra hepsi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. aşk.
00 Yorumla
8 ayİkisi birlikte
00 Yorumla
8 aySeks gerçekten önemli bir etkendir
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler