Evli olanlarda durumlar nasi? saatlerce gir cik yapmak erkeğe zevkmi verir yoksa hemen bosalmakmi ister? kadinlar tatmin olmasa saatlerce ister mesela?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgi saygı yoksa evlilik yalan derler ve mutlaka bitmeye mahkumdur cinselligin tek başına yeterli olduğu hiç bir evlilik duymadım
Saatlerce gir çık yapmak değil ama yarım saat yapıp biraz dinlenip sonra bir süre daha yapmak vb olaylar çok zevkli oluyor
Hemen boşalmak istediğimiz zamanlarda oluyor misal tutkunun çok yüksek olduğu anlar acil ihtiyaç zamanları arabada iş tutarken filan :)
Kadınlarda saatlerce istemiyor ben denk gelmedim 45 dk sonra acımaya tahriş olmaya başlıyor aciyinca libido düşüyor
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle ki ben kendi eşimden yola çıkayım seks konusunda ruhsuz biri açar bacaklarını sadece misyoner pozisyonu girip çıkar boşalırım boşalır boşalmaz gider banyoya ne bi zevk ne bi keyif ne bi pozisyon ne bi kıyafet ne bi seksilik gram bişey yok ama ben isterim ki 15-20 dk ön sevişme onu deli gibi yalvartayım peşine yavaş yavaş ilerlemek yarım saat bulsun sonra yatalım tekrar yapalım ama yok öyle bi kadına maalesef ki denk gelmedim evlilikte
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana ben bana sen lazım işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın ve sevginin olmadığı yer de seks te pek bir anlam ifade etmeyecek, beklenen hazzı, derinliği, duyguyu, arzuyu doğurmayacaktır. Aşkile, çok çok seve seve sevişmek ve cinsellik yaşamak en doğrusudur...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için aşk önemli sadece
00 Yorumla
+1 yılÖnce elbette sevgi sevgi olunca seks daha anlamlı hale gelmez mi sence de
10 Yorumla
+1 yılKaliteli ve doyumsuz on sevisme. ile birlikte çoğu geceler birkaç birleşme seansı ile uzun soluklu orgazmlar dolu yatak hayatı lazım ama sevgi olursa cilası olur
00 Yorumla
+1 yılİkiside önemli ama bu bir gerçek evliliğinin yüzde 60 ı cinselliten geçer
02 Yorumla- +1 yıl
Daha yoğun ve daha güzel oluyor her şey kadında bitiyor zateb
Seks tabiki. Sevgi olmasa da saygıdan dolayı evlilik devam eder ama cinsellik yoksa biter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence yatakta erkek bencillik yapmamalı önce kadını düşünmeli ki ilişki zevkli ve ahenk içinde geçsin derim.
00 Yorumla
+1 yılEvllikte ilk başlarda 1 2 yıl sevgi ve seks lakin sonrası seks nede olsa insanlar aynı evin içinde sevgi kalmıyor bir birrlerine alıştıkları için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgi olmadan diğerininde bir anlamı kalmaz sadece sevginde tek başına yetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce sevgi, sevgi olduktan sonra seksin keyfi daha iyi oluyor ve tabi çiftler arası uyum
20 Yorumla
+1 yılSevgi önemli benim için
00 YorumlaHemen bitirmiyorum uzun süremeli kadın zevk almalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Sen hangisini istersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikte seks önemli bence erkekler de sürekli içinde olmak ister kadinlar gibi
00 Yorumlaİkisi de önemli
00 Yorumla
+1 yılSence?
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Mantık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiside
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı