3 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz ama sevgilimle artık birlikte olmak istediğimi bekaretimi bozmasini istediğimi soyledm çok kesin konuşuyor hayır diyor evliliğe bir şeyler kalsın diyor ancak evliliğe daha cokkk var yaslarimiz 24 26. 2 3 senemiz var çünkü borctayiz ancak artk ben birlikte olmak istiyorum vebal falan olur diye mi dusunuyosun dedim asla dedi evliliğe bir şeyler kalsın deyip duruyor da 2 seneye ne olur Allah bilir
Güncellemeler
8 ay
Son aylarda da cinsel olarak birbirimizden çok uzağız onda bı isteksizlik bosvermislik hakim bilemiyorum napmaya calistigini
Hayır benden igrenmiyor, geçen gün hastaydım afedersin ilaçlar gaz yapıyordu yanlışlıkla gaz çıkardım hemen gelip kokladı nasıl kokmaz o kadar yumurta yedin falan dedi hani biraz iğrençlik bile var 😂
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Seni düşündüğü için yapmıyor çünkü senin bekaretini alsa ve sevgiline bir şey olsa ve bu olay yayılsa sana kim sahip çıkacak kim bakacak kim destek cikacak kim seni sevecek
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Kim seni sevecek derken, bakireyim diye de kimse beni sevmesin zaten. Beni dusunmuyosa bunları niye düşünsün çok saçma
hm anladım yüzeysel sevişiyordunuz ve artık bunu yaşamıyor senle? Arkadaşın hayatında son zamanlarda keskin bir değişim oldu mu? Üzüntü sıkıntı v. b. ve ne kadar zamandır sevişmek istemiyor?
2 3 aydır cinsel hayatımız yok. Sürekli kavga halindeyz çünkü ben bitirmek istiyorum o da diretiyor. Borcu çok bı turlu rahatlayamadi 3 senedir memur ama arabası vs yok hala borç harç içinde kumardan. Bende saldım artık
Yani 3 ay içerisinde farklı bir şey yok bazen psikolojik olarak etkileniriz biz çünkü o dönem uzak dururuz ama 2-3 ay biraz fazla insan bari kadınını rahatlatmak için çabalar bu direk kopmuş.
Genel olarak isteksizlik de vardı, son zamanlarda tamamen koptu benden kaynaklı olsa anlardım ama ilişkinin başından beri böyle. Küçükken testisleri ile alakalı sorunlar yaşamış. Yurtdışından falan ilaç getirilmiş ağır bir şeymis sanirim çok anlatmadı ama galiba onla alakalı
hm bunun detayını öğrenmelisin ilaç mı kullanması gerek acaba onu mu almıyor v. s. ve zaten 3 yıldır sık sık sevişip hala bakire kalman ki istiyorsun o bile tuhaf.
Bunu bile yeni öğrendim. Geçenlerde söyledi kedimin testis problemi olunca. Konuyu hemen kapattırdı bende çok üstüne gitmek istemedim ama aşırı merak ediyorum çünkü ağır bı hastalikmis ilacı falan bile zor bulmuşlar. Sorsam mi bunla ilgili mi diye
Bence sormalısın sorun oradan mı kaynaklı anlarsın en azından ileride yaşayacaklarını da düşünsene evlendin ve sorunlar daha arttı kabul edecek misin bu durumu?
Evet insan merakından bile sorar yine sorar bu nasıl tatmin oluyor ne yapıyor diye bak onun yüzünden şu an burada kendin soruların cevabını arıyorsun tatmin olmak istiyorsun bunu dile getiriyorsun o ise uykularda her halde.
Yani herkesin tercihi kimi konuşarak kendini tatmin ederken kimi sen gibi buluşarak hala ikisi de çokça yaşanan şeyler :) Yani seni göre göre rahatlatmaması bunu hazırlamış.
Ya küçükken testisiyle alakalı problem yaşamış ilacı yurtdisinda satiliyomus zor getirtmisler vs geçenlerde söyledi. Ama ben ilişkimiz boyunca hiç sertleşme problemi vs yasamamisti yani. Sorun mu yasiyo acaba sorsam mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Alakası yok üstüne kalma seninle evlenmek zorunda kalmamak için yapmıyor yoksa senin istekli olduğunu görüp yapmamasi saçma
Ne üstüne kalicam ya, evlenmeyi bile düşünmüyorum ne alaka
İşte bide ona sor başka erkek coktaaaan skkmisti seni dicem çok kaba olacak
Helal olsun çocuğa bana dese şu durum da sanirim hiç affetmem.
Lakin çocuk senden soğuduğu için mi boyle bilmiyorum
Daha dün çiçek aldı geldi ama cinsel anlamda soğudu mu anlayamiyorum. Konuyu kapattiriyor falan, bı değişik
Kusura bakam Bakimsiz misin acaba?
Hayır benden igrenmiyor, geçen gün hastaydım afedersin ilaçlar gaz yapıyordu yanlışlıkla gaz çıkardım hemen gelip kokladı nasıl kokmaz o kadar yumurta yedin falan dedi hani biraz iğrençlik bile var 😂
Seni düşündüğü için yapmıyor çünkü senin bekaretini alsa ve sevgiline bir şey olsa ve bu olay yayılsa sana kim sahip çıkacak kim bakacak kim destek cikacak kim seni sevecek
Kim seni sevecek derken, bakireyim diye de kimse beni sevmesin zaten. Beni dusunmuyosa bunları niye düşünsün çok saçma
Kim değer verecek sana kim sahip cıkacak bu toplumda bu kafayla toplumun %90ı NATO kafa nato mermer benim asıl anlatmak istediğim bu
Ona bakarsan bakire kız da kalmadı o zaman kimse kimseyle evlenmesin
Coğunun bakire olmadığını aileleri bilmiyor bi öğrense aileleri ne olabilir bir kız olarak düşün o baskıyı
bakirelik koruyarak, yaramazlıklar yapalım de
fenayım, çok ihtiyacım var de.
Yani özel bir şeyler kalmasını istemekte bence sorun yok ama konuşmalarda v. s. cinsellik konuları da tamamen kesildiyse orada bir sorun var.
Evet kesildi konuyu kapattiriyor yani başka biri varsa ayrılabilir kimse kimseyi zorla da tutmuyor ki bu gidişle ben aldaticam
3 yıldır senle sanal v. s. yaşamış ve buna artık doymuş olabilir mi? Başkalarına yönelmiş de olabilir.
Ne sanali benim evim var bende gelip kalıyor yapıyorduk sık sık da artık son zamanlarda çok isteksiz
hm anladım yüzeysel sevişiyordunuz ve artık bunu yaşamıyor senle? Arkadaşın hayatında son zamanlarda keskin bir değişim oldu mu? Üzüntü sıkıntı v. b. ve ne kadar zamandır sevişmek istemiyor?
2 3 aydır cinsel hayatımız yok. Sürekli kavga halindeyz çünkü ben bitirmek istiyorum o da diretiyor. Borcu çok bı turlu rahatlayamadi 3 senedir memur ama arabası vs yok hala borç harç içinde kumardan. Bende saldım artık
Yani 3 ay içerisinde farklı bir şey yok bazen psikolojik olarak etkileniriz biz çünkü o dönem uzak dururuz ama 2-3 ay biraz fazla insan bari kadınını rahatlatmak için çabalar bu direk kopmuş.
Genel olarak isteksizlik de vardı, son zamanlarda tamamen koptu benden kaynaklı olsa anlardım ama ilişkinin başından beri böyle. Küçükken testisleri ile alakalı sorunlar yaşamış. Yurtdışından falan ilaç getirilmiş ağır bir şeymis sanirim çok anlatmadı ama galiba onla alakalı
hm bunun detayını öğrenmelisin ilaç mı kullanması gerek acaba onu mu almıyor v. s. ve zaten 3 yıldır sık sık sevişip hala bakire kalman ki istiyorsun o bile tuhaf.
Bunu bile yeni öğrendim. Geçenlerde söyledi kedimin testis problemi olunca. Konuyu hemen kapattırdı bende çok üstüne gitmek istemedim ama aşırı merak ediyorum çünkü ağır bı hastalikmis ilacı falan bile zor bulmuşlar. Sorsam mi bunla ilgili mi diye
Bence sormalısın sorun oradan mı kaynaklı anlarsın en azından ileride yaşayacaklarını da düşünsene evlendin ve sorunlar daha arttı kabul edecek misin bu durumu?
Haklısın sorucam yarın sagol
Rica ederim her anlamda tuhaf bir durum 2-3 aydır hiç mi düşünmüyor bu kadın nasıl tatmin oluyor diye :)
Evet ki dile de getiriyorum istiyorm diye hani sonra aklına tilki de düşmüyor napti nasıl tatmin etti vs.
Evet insan merakından bile sorar yine sorar bu nasıl tatmin oluyor ne yapıyor diye bak onun yüzünden şu an burada kendin soruların cevabını arıyorsun tatmin olmak istiyorsun bunu dile getiriyorsun o ise uykularda her halde.
Evet uyuyor, kendi bilir artık
Sen peki şu an aklındaki nedir?
Aldatmaya devam
Nasıl yani ne yapıyorsun? Birileri ile buluşmak mı konuşmak mı?
Buluşuyorum 😂 konuşmak mi kaldı artık. Benimde ihtiyaçlarım var bekle bekle nereye kadar
Yani herkesin tercihi kimi konuşarak kendini tatmin ederken kimi sen gibi buluşarak hala ikisi de çokça yaşanan şeyler :) Yani seni göre göre rahatlatmaması bunu hazırlamış.
Daha evlenmeden bu halde ise evlendikten sonra sen seksi unut.
Aldatan birinin davranışları gibi, hiç fark ettiğin bir gariplik oldu mu
Hayır hiç gariplik sezmedim keşke yakalasam da bana da bahane olurdu çünkü bende aldatmaya başladım artık
İsteksizliğe neden olan psikolojik veya fizyolojik bir sıkıntısı olabilir mi biliyor musun
Ya küçükken testisiyle alakalı problem yaşamış ilacı yurtdisinda satiliyomus zor getirtmisler vs geçenlerde söyledi. Ama ben ilişkimiz boyunca hiç sertleşme problemi vs yasamamisti yani. Sorun mu yasiyo acaba sorsam mi
Sor tabii ki, peki özel hayatında sıkıntı çekiyor mu onun da etkisi olabilir.
Maddi sıkıntı vs?
Nerede yaşıyorsun, merak ediyorum açıkçası seni
Ayrilacaginizi dusunuyor vebale girmeyim diyor iliski olursa evlenmek zorunda kalabilriim fikri bu
Siz de başkasıyla ihtiyacınızı görürsünüz. Bu kadar basit
Cinsel olarak çekici değilsen nasıl arzulasın seni?
Birlikte olunca ızaklasmaktan korkuyor
Biraz mantıklı geldi
Yani öyle oluyor seks yapınca bazen uzaklasıyon
Sevgilisini arzuluyordur
Kaç defa ayrılmaya çalıştım peşimi bırakmıyor, bnde aldatiyo mu bilmiyorum ya da yakalayamiyorum
Yani aldatıyor şuur tabi seven sevdiyle seks yapar
Bisver baskasini bul amasyada
Kopar siizin is gor bak
Yemeyenin malını yerler
Uyumsuz hisler ilişkiyi bitirebilir
Sen kilo aldın
Hayır
Aldın
Kaç kg
Öpüşme falan damı yok
İyi çocukmuş
Saçmalık.
Çok mu yapmak istiyorsun
kalkmıyor mu
Anlamadım gitti normalde kalkiho çok iyi şekilde. Ama sanki bı sorun var bilmiyorum son zamanlarda uzak cinsellige
Korkuyodur
Nedenki
bilmem onunda mı ilk
niyekiiii