Sevgilim beni arzulamıyor ya da kendini tutuyor, neden?

Uzak iliski yaşıyoruz yaşlarımız da kucuk değil oldukca yetişkin insanlarız. Evlenmeden seks olmaz vs kafalarında da değiliz. Çok sevdiğini biliyorum bende onu cok seviyorum. Benim sadece sevgilim degil ayni zamanda en yakın arkadasim. Fakat sevgilim beni cinsel manada arzuluyor mu cok emin değilim cünkü bu konuda hic konu açmıyor ben açınca da çok mantık çerçevesinde konusuyor hevesim kaçıyor ben romantik bir dille konuya giriyorum eskiden kapatıyordu kaçıyordu simdi de konunun icinde konuyu baska yere çekiyor uzun uuzn baska bir konudan konusuyor ve benim hevesimi kaciriyor. Kendimi degersiz hissediyorum begenilmiyorum gibi.

Yanyana olduğumuzda da cinsel açıdan bana çok sert davraniyor o konuda yani hic duygusu yokmus gibi hissediyorum ya da cok fazla duygusu var bir anda patliyor anlamiyorum saldirircasina hemen tüketmek istiyor gibi sanki bu yüzden bende cok geriliyorum ve devam edemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Sordum bir kac kere uzak olunca konusunca falan zor oluyor üzülüyorum dedi bazende duygularımı ifade edemem ben öyle hemen falan dediği oluyor
Sevgilim beni arzulamıyor ya da kendini tutuyor, neden?