- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayBence de ben hala yaşamadım bunu ha merak ediyor muyum çokta değil zaten ne varsa en uç şeyden en dip şeye kadar araştırdım yeri geldi izledim pek merak etmiyorum olacaksa eşimle olmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayevet abartılıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
8 ayAbartılmıyor efsane zevkli bir aktivite üstelik bu kişi sevdiğin biriyse ve ten uyumu varsa asla doymuyorsun asla
12 Yorumla
Soran8 ayOnu demek istemedim ki
- 8 ay
Neyi demek istedin tam olarak aşkım
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
8 ayBüyük rahatlama var abartilmiyor girmeyen abartir giren icin bombos birseydir hatta hiçbir önemi yoktur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Önemini ilişkiye girip evleneceği. adama nasıl anlatacağını düşünenlerden dinle
09 Yorumla
Soran8 ayErkeklerin düşünme derdi yoksa kadında düşünmesin. Üstelik koca bir öff kimse beni anlamamış
- 8 ay
Kadınları eşya gibi görenler asıl istediğiniz gibi yaşayın yalanları sıkıyor ki istediği gibi kullansınlar bende değersiz görsem senin dediğin gibi derdim istediğinle yaşa hayat senin kimse karışamaz diye sözde özgürlük söylemleriyle hareket ederdim insanlar elindeki telefonu bile pili çabuk bitmesin diye sürekli şarja takıp çıkarmıyor
- 8 ay
@Gvzmhlk değersiz gördüğün için zaten kadınların istediği hayatı yaşamasını istemiyorsun ve kadın istediği hayatı yaşayınca onu 2. El eşya olarak isimlendiriyorsun. Kadınları değerli görsen onların ne yaşadığına bakmazsın , seni ilgilendirmez bir konu olur. Senin için kadın ikinci el esyadir ya da telefondur , ya da şarja takılan başka bir cihazdır. Her zaman eşyalar ile betimlemen zaten zihniyetini gösteriyor.
- 8 ay
Ortaya eşya lafını atan sendin senin söylemine cevap veriyorum istediği hayatı yaşayan kadın kullanılır bunu sende bal gibi biliyorsun öyle olması işine gelir sende kullanırsın bana erkeklerin ne düşündüğünü bilmiyormuş numarası yapmana gerek yok kucaktan kucağa gezmiş bir kadını kimse yanına eş diye seçmez kadınlarda cinselliği yaşayıp hataydı diye numara yaparlar kim ne yaparsa yapsın banane ama bu coğrafyada durum bu bir yerden söz ederken genele bakılır azınlığa değil
Gizli Üye(30-35)8 ayŞöyle ki bakire olmadığında eskimiş genişlemiş kullanılmış oluyor o yüzden diyoruz zar yoksa yüzükte yok diye
08 Yorumla
Soran8 ayNe iğrenç bi uslup bu. Vajina eşya mı eskisin. Üstelik aynı şey erkek içinde geçerli o zaman. Hem doğum yapsan dahi esnek yapısından dolayıp toparlanan bi organ. Yüzük almaya paranız mı var ayy seninle konuşulmaz
Soran8 aySosyal medyanin türemiş yeni lügatı ve siz ergenler... aynı muameleyi annene ve evlenince eşinede yap eski ve genissiniz de
Cevap sahibi8 ayNe demek ne alaka eskiyor işte genişliyor kullanılmış oluyor
Soran8 ayİğrenç bir uslüp. Evde kaldın🤙
Cevap sahibi8 ayBak önüne gelene verip genişlemek farklı eşinle yapıp olmasu farklı sen niye bu kadar kudurdun önüne gelene mi verdin sonra da kaşar avuntusu ay yobaz ay fakir diye cırlama
Cevap sahibi8 ayBen evde kalmam sen rahat ol djshhshsh
Soran8 ayAy Çok kötüsün. Sen eşiyle yapanada aynı muameleyi yaparsın sonuçta genişleyen eskiyen kullanılan bir şey olarak görüyorsun kadını çop bir zihniyet. Kudurmak ne yahu? Az kitap okuyun biraz seviyeli davranın bu ne leşlik.
Cevap sahibi8 aySenden mi öğrenicem seviyeyi ben lafı çevirmene gerek yok dediklerimin arkasındayım herkese veren le eşiyle yaşayan arasında dağlar kadar fark var
Gizli Üye(45 üstü)8 ayTek başına cinsellik olarak değerlendirmek saçma zaten. Ancak arzuladığın biri ile başka bir boyut olabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayaslında pis iş ama insanların gözü perdeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 aySeks yap geç diyosun 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayEvet ya hadi beni aşka inandır
00 Yorumla Bakire avuntusu bu
00 Yorumla
8 aykatılıyorum sana çok haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHormonlar sonra canını alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 aygereksiz abartılıyor
00 Yorumla Var tabi girmek önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat